Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 186
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Лус,дано не си се ударила!

# 121
Люс, ужас, да не е кръвното?

# 122
Лус виж как ти е кръвното.Мен ми е ниско .Като ми причернее и пия кафе и кола.Аз днес станах в 7.. кошмар -летището.Смахната работа.
Станах направиха ми кафенце.Реших да готвя.Оказа се,че трябва да пазарувам.Правя баница и ще пържа тиквички.
Ядоса ме един и се развиках от рано сутринта.Кучето му пикаеше върху детската площадка.Издивях и му направих забележка.А той нагъл и ми вика ами уличните кучета.Нямаме самосъзнание и това е.Докато не ни се бръкне в джоба с глоби няма да има управия.
А спрямо лаковете егати боклуците.Вчера го сложиха,а днес е изтрит на 2 .Нямам думи.
Така оплаках се.
Стади не се отказвай,чети законите ако е нужно,принтирай и им ги прасни в лицето.То там за какво стоят незнам като не могат да ти окажат съдействие.

# 123
  • София
След 2 кафета съм 85 х 55   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 124
Люси, добре ли си вече?

# 125
Писала си.
Пий айрян със сол. Свари си 2 яйца.

# 126
  • София
Аз съм добре, само малко ми се вие свят.

Направих си айрянче, ММ ми забрани да ям малко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Мисли, че припадам от намаляването на храната... Защото аз не съм на диета, само си слагам по-малки порцийки...

А всико е от жегата, аз лятото винаги съм така, само че с годинките се утежнява положението

# 127
Здравейте!  Hug
luss, Hug много неприятно с това падане... и на мен от снощи ми се вие свят.Моя приятелка,която ходи на йога ми каза нещо много ефективно за кръвно.То е следното: дясната длан с разтворени пръсти се слага под лявата мишница,а лявата длан-под дясната мишница.И така стоиш поне 5-10 минути.Много бързо нормализира кръвното! Нищо не пречи да пробваме. Thinking
Светлина на душите на близките ни,които не са сред нас, само физически!  Praynig
Хубав ден,момичета!

# 128
  • UK
Отидох да будя ММ, завъртя ми се свят, хванах се за стола и отворих очите - лежа на пода заедно със стола...

Луси, от какво? кръвно ли ти е паднало ooooh! Разпиши се да не те мислим, когато можеш Hug
Аз няма да купувам нищо отсега, по-натам към ноември/декември, термина е на 17 януари, но доки каза, да стискам до 38 седмица Shocked за да се родят около Нова година, та Вио да взема се впиша при Декемврийките и аз Heart Eyes
В тези януарки, има една лекарка Crazy ейййй няма ви казвам, каква досада е ooooh! Взе да обяснява за болестите, коя от де я прихванала, че как, че какво ееееее даже ми писва да ги чета Crossing Arms
За протестите ... аз тези сега Rolling Eyes честно казано не ги разбирам, за какво са??? Имаме ли нужда от по-голяма дестабилизация в държавата?!
Днес е Черешова задушница, амин и покой за починалите  bouquet
А аз си чакам на скайпа прякото включване  hahaha

# 129
Изпържих тиквичките.Зачервих бузите щях да припаткам на терасата.Пеках и баницата едновременно.Изчистих,подредих.Сега опънах крака на дивана и чакам пена да изпере.
Ще ходя 3 път до магазина,че ми трябва прах.
Лак глезотий. Joyфръкна за един ден.Ама мирна не мога да стоя.
Ох да оправим и багажа като дойде Мм и да се успокоя.Добре,че излязаха на разходка.Няй-обичам като чистя да няма никой около мен.
Бог да прости всички починали!
Коконке зимни бебоци.
От утре вечер оставам без мъж.Малко ми е тъжно,че ще си говоря с малчо само из вкъщи.Ще свикна не е за сефте.

# 130
  • UK
Тите зимни да, аз искам разни работи по-натам да поръчам от англия, ама ще те питам като се видим на 4 очи да препоръчаш Crazy
Аааа от баницата остана ли? Лигите ми потекоха Joy
Луси видях, че си писала, все пак, не прекалявай и с кафетата Hug по-добре айрянчета и си хапвай Peace
Аз още си чакам прякото включване, вече взех да се чудя newsm78 дали ще ме огрее Rolling Eyes Crazy

# 131
Тити, и аз рано - зарана пекох баница - за закуска на домочадието.
Коконче, пиши се при Декемврийките - аз уж съм там, ама само чета от време на време, много рядко пиша. Нещо не мога да се впиша, а с Ванко като бременеех имахме отчетна - мечта. И сега сме приятелки с повечето, въпреки че отдавна не пишем във въпросната тема...Както и да е, да знаеш че си добре дошла  Hug
Утре мислим да водим дребния на басейн. Обмисляме го още де, че аз имам малко съмнения, ама мъжът ми от 2 - 3 седмици не е почивал и иска да ни заведе.

# 132
  • UK
Вио   bouquet  Hug

# 133
Коконке няма вид,че корите бяха много ронливи.Ама пък е вкусна.Хапнах преди малко.
Мойчките още са навън.Ако не си дойдат пак червени домати.
Скоро ще се съберем за кафе.Имам тел и на Нощни ще ви се обадя само да се свъртя със свободно време.

# 134
Давам ти малко сайтове:
Www.hm.co.uk
Www.next.co uk
http://www.mamasandpapas.com/
http://www.mothercare.com/ това са марковите.Има и магазин при марк,но той няма сайт.от там вземах бодила и разни като по-малък бебок на нормални цени.

Общи условия

Активация на акаунт