Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 180
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добър вечер, прекрасни!  Hug
Какво става тук, та няма никой? Що така ...
Смърфи, е хайде лек път. Живи и здрави, пък ще се "чуем"  Hug
Вио, честито да му предадеш на твоя мъж. Страшно е момчето!!  Да почерпи!  Simple Smile
Мушкатова, `що си ядосана. Те грешки винаги стават, важното е да ги отминаваме. Когато страшно, ама наистина страшно са ме засегнали....му слагам кръста и точка. Да си върви по пътя. Край. Досега ми се е случвало два пъти в живота, но е окончателно. Не съм се виждала повече с тези хора.
Мари, когато чуеш, че стоматолог ползва арсен....бягай бързо. Остарели методи. Не е добър стоматолога. Сега малко зъбчето ще е като изтръпнало, но това е до време. Ще ти мине.  Simple Smile
Коконке, какво си хареса. Ще пазаруваш ли вече. Страшно красиви неща има...ако ми се наложи ще мина като "луд с картечница" и хич няма и да се замислям. Добре че няма такава вероятност, доволна съм.  Simple Smile
Девойки прекрасни,  аз с всичко съм готова за утре. Нали е задушница...Житото е готово - перфектно е, приготвих и един Галет с череши и един солен кейк. Е, стига толкова. Ще раздам, а и ние ще хапнем. На този ден не ходя на гробища, защото е лудница и се дразня. Някой друг ден. Аз  си имам една жена, разбира се срещу заплащане, която се грижи, засажда китки, почиства, измива...аз само запалвам свещичка и една цигара. Това е.
Направих си едно капучино, почивам. Дразня се, че не мога да отида на протестите. Днес опитах да отида до близкия магазин..., е не става. Боли ме още пустото крачище, трудно ходя.  Най-много да съм разместила кости  ooooh! мамка му.   #Cussing out Малииий, тогава ще ме оперират по всяка вероятност.
Отивам на терасата да си изпия кафенцето. Ще се върна да ви прегледам.  Simple Smile
Ерминке, виж какви красиви снимки съм пуснала в онази тема. Те са от Нова Зеландия....личен архив. Много е красиво, дали ще ти хареса и на теб...

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 21:38 от marche14

# 106
Ето ме,тук съм!  Wink
Днес,понеже е с половин градус по-хладно от вчера и цял ден се мотках около фурната да не настина,случайно. Joy /Пекох разни питчици за утре./
Марче,   love001 снимките,които си пуснала,са невероятни! Три пъти ходих да ги гледам.Такъв релакс!...Да си призная, най-благородно завиждам,та това е Нова Зеландия,все пак! И не му казвай така на крака ти,че е крачище,ама ха! Laughing Да ти минава в най-скоро време!Пожелавам ти го от сърце! Ник'ви операции! Naughty
Марѝ,честита ти пломба!  Laughing И мамина манджа ще хапнеш тези дни... Hug
Смърфиетка,лек полет и от мен!  Hug Посрещачите са на "Позитано". Wink
Вио,права е Марчето,стискахме палци,стискахме-пък никой не черпи. Wink Браво на твоето момче!
Хортензия,то от близките най-боли,далечните не могат да ни засегнат.Понякога се случва и неволно да са ни обидили,дано си върнеш баланса!  Hug
Коконче, най-добре да се научиш да плетеш...Като гледах и аз,че една шушка плетено бебешко елече,колко се харчи... Thinking

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 22:17 от Ерма

# 107
Засрамихте ме с тази почерпка - аз понеже не си падам много по разни картинки, та затова....Ама сте прави де, ей сега ще намеря нещо за по едно "наздраве"  Simple Smile
(Между другото, ние изядохме по един бонбон и това беше, не сме се черпили.)

# 108
Заповядайте, взимайте си на воля - има за всички  Sunglasses

# 109
  • София
www.facebook.com Trust Me` I`m "Designer" Девойки прекрасни, ако можете да влезнете тук, ще видите уникално красиви неща дизайнерски. Аз не зная, как се пуска линк ,така че да може те да го отворите веднага за го разгледате. Заслужава си.
Вио, ние те изнасилих ме...благодарим. Много неща си приготвила, бре девойко прекрасна, ще преядем...А, още веднъж честито на момчето.!!  Hug

# 110
Вио,благодаря!Това си е вече полято дипломиране! Peace Много врати да отваря тази диплома,коя от коя по-хубави!  HugАаа,друго си е така,с почерпка...  Laughing /Нали сме си апетитнички в тази тема Wink
Мушкатова,аз понеже съм голям фен на притчите,специално ти пускам една,ако ти се чете... Wink
Скрит текст:
ЗА ОБИДАТА
(Дзен притча)

Близо до Токио живеел един велик самурай, който бил вече възрастен и се бил оттеглил, за да обучава младежите в дзен-будизъм. Въпреки възрастта му се носела легендата, че може да разбие всеки съперник.
Един ден, един войн, известен с тоталната си липса на скрупули, дошъл при него.
Войнът бил прочут с това, че използвал техниката на провокацията: изчаквал противника му да направи първата крачка, възползвал се от направените грешки и контраатакувал внезапно. Младият и нетърпелив войн никога не бил губил битка. Знаейки репутацията на самурая, бил дошъл, за да го разгроми и да се прослави. Всички ученици протестирали срещу идеята, но старецът приел предизвикателството...
Всички излезли на площада и младежът започнал да обижда стария учител. Хвърлил няколко камъка по него, заплюл го в лицето, изкрещял всички възможни обиди, обиждал дори предците му... С часове правил всичко възможно, за да го провокира, но старецът останал невъзмутим. Привечер изтощеният и унизен войн се принудил да се оттегли.
Угнетени от факта, че учителят им трябвало да изтърпи толкова обиди, учениците му го попитали:
- Как можахте да понесете това? Защо не влязохте в двубой, пък макар и да бяхте загубили битката, вместо да ни показвате тази страхливост?
- Ако някой дойде при теб с подарък и ти не го приемеш, чий е подаръкът?
- На този, който го е донесъл - отговорил един от учениците.
- Ами, същото важи и за завистта, гнева и обидите - казал учителят - Когато не ги приемеш, продължават да принадлежат на този, който ги носи със себе си.

# 111
Ерма, много ти е хубава притчата, както винаги  Hug
Аз лягам, лека нощ на всички от мен!

# 112
Днес бях на разкрасяване.На фризьор,на маникьор и педикьор.Това ще ми е за цяло лято.Скъсих си доста косата чак ме ми се вярва.Излизахме с приятели.Отивам да си приспивам детето.Утре ще ще оправяме багажа на Мм.лека ви нощ.

# 113
  • София
Здравейте миличките, добро утро!

ммм, Страхотна почерпка за дипломирането, честито на детето.

Аз след 19:00 ще се включа от нормалния компютър. Вчера дадохме го на поправката и днес уж трябва да бъде готов. Много се надявам. Казал човека, че може да се съхрани информацията... Просто ММ като почиствал файловете - изтри ненужното... и затова комп не включваше, та това е. За идването вкъщи - нисенето до сервиз , поправката, изчистването от прах, качването на програмите, възстановяването на инфо + ВРЪщАНЕТО У ДОМА - ВЗЕХА МИ 65 ЛЕВА. Мисля, че не е скъпо...

Успявам да ви ч ета, а и не пишете много...

# 114
# 115
  • София

Коконче, как се чустваш, ранобудничке? Hug

# 116
 Sunglasses
Привет,банда!
Май пак през уикенда се разписвам,но ви чета редовно.
При нас нищо ново.
Бясна съм на моя.Той няма шоф.книжка.Снощи му казвам че когато стана ще преместя колата,той се съгласява.А днес в 7 ме събуди да я местя  #Cussing out #2gunfire Мърморих,въртях се,но не можах да си поспя.Хем буквално за 5 мин я свърших,ама...а като се връщам той се надупил да спи.Ми не стана.Света Мърморана не го остави  Mr. Green сега съм му сърдита.
И тук е адска жега,не се живее.Ние също нямаме климатик и не ми се мисли...

# 117
Добро утро,момичета!Тази вечер моя младеж спа почти през цялото време-само една пауза имахме от 2.30 до към 4.Понаспах се поне.За днес съм измислила толкова много неща да свършим,ще видим докъде ще стигнем.
Моите неприятности за детските продължават.Препращат ме от място на място и всички вдигат рамене.Проблемът е,че имам 3 празни месеци и 9 в училището.От тях имам и болнични,а социалните искат доходите на 1 бележка,а такава никой не иска да ми издаде.В понеделник ще ходя за последен път и ако не стане се отказвам.За 35 лв на месец ме правят на маймуна,а да не говорим,че мъкна и бебчо с мен в жегата.
Забравих да ви кажа-вчера стана на 40 дни.
Хубав ден и повече поводи за усмивки ви желая.

# 118
Ста, да ти е жив и здрав!
Тити, блазе ти!
Благодаря, момичета! Ерма, много мъдри думи:-).
Пиша от телефона, а той е от простичките:-D.
Целувки и хубав ден!
И нека е светло на всички ваши близки, които са там горе!

# 119
  • София
Отидох да будя ММ, завъртя ми се свят, хванах се за стола и отворих очите - лежа на пода заедно със стола...

Общи условия

Активация на акаунт