Какво става тук, та няма никой? Що така ...
Смърфи, е хайде лек път. Живи и здрави, пък ще се "чуем"

Вио, честито да му предадеш на твоя мъж. Страшно е момчето!! Да почерпи!

Мушкатова, `що си ядосана. Те грешки винаги стават, важното е да ги отминаваме. Когато страшно, ама наистина страшно са ме засегнали....му слагам кръста и точка. Да си върви по пътя. Край. Досега ми се е случвало два пъти в живота, но е окончателно. Не съм се виждала повече с тези хора.
Мари, когато чуеш, че стоматолог ползва арсен....бягай бързо. Остарели методи. Не е добър стоматолога. Сега малко зъбчето ще е като изтръпнало, но това е до време. Ще ти мине.

Коконке, какво си хареса. Ще пазаруваш ли вече. Страшно красиви неща има...ако ми се наложи ще мина като "луд с картечница" и хич няма и да се замислям. Добре че няма такава вероятност, доволна съм.

Девойки прекрасни, аз с всичко съм готова за утре. Нали е задушница...Житото е готово - перфектно е, приготвих и един Галет с череши и един солен кейк. Е, стига толкова. Ще раздам, а и ние ще хапнем. На този ден не ходя на гробища, защото е лудница и се дразня. Някой друг ден. Аз си имам една жена, разбира се срещу заплащане, която се грижи, засажда китки, почиства, измива...аз само запалвам свещичка и една цигара. Това е.
Направих си едно капучино, почивам. Дразня се, че не мога да отида на протестите. Днес опитах да отида до близкия магазин..., е не става. Боли ме още пустото крачище, трудно ходя. Най-много да съм разместила кости
мамка му.
Малииий, тогава ще ме оперират по всяка вероятност.Отивам на терасата да си изпия кафенцето. Ще се върна да ви прегледам.

Ерминке, виж какви красиви снимки съм пуснала в онази тема. Те са от Нова Зеландия....личен архив. Много е красиво, дали ще ти хареса и на теб...

/
снимките,които си пуснала,са невероятни! Три пъти ходих да ги гледам.Такъв релакс!...Да си призная, най-благородно завиждам,та това е Нова Зеландия,все пак! И не му казвай така на крака ти,че е крачище,ама ха! 

Много врати да отваря тази диплома,коя от коя по-хубави!
Мърморих,въртях се,но не можах да си поспя.Хем буквално за 5 мин я свърших,ама...а като се връщам той се надупил да спи.Ми не стана.Света Мърморана не го остави