Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 166
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не сме ходили на зъбаря... Да видим какво ще стане в понеделник... Тогава ще отида тук в поликлиниката при нас. Толкова пари му дадох за тази година - егати - всеки зъб на Петьо по 140 лева + всяка упойка по 20, егати фръцня, да не мисли, че е незаменим...

# 91
6 за изработка на дипломната работа, 5 за защита! Ей, ще се пръсне от гордост значи  Sunglasses . Преди малко се прибра, още не сме говорили кое - що, но най - важното е че всичко мина и замина, да си отдъхнем малко.
ЪЪЪЪЪЪ, докато пишех това, малкият се заля с таратор. Целия. Пълно щастие няма, мда.

# 92
 Grinning вио това да ви е проблема разлятия  таратор!
А торта няма ли за стискането на палци?хихи
Ние изкарахме рд на детенцето.Едно момченце бойно имаше.Моя се нацупи,прибра се при баща си и пак го взех.Забавляваха се доста.
Заспа героя.Лека ви вечер!Аз си чакам мъжа да си дойде от разходка.
Хванал е пътя към морската .Няма нас да чака в 9 се прибрахме. Joy

# 93
  • Пловдив
Благодаря ви момичета!
Нали всяко зло не идва само та днес ми се отлепи пластмасата на моста...айде по спешност при зъболекар. Ужасен ден....Утре е погребението...
Лека на всички.

# 94
  • София
Ваничка, приеми моите съболезнования.  Sad
Лека нощ, прекрасни, аз отивам да спя. Досега гледах филм и не успях да го довърша. Нищо, утре също е ден. Много обичам такъв род филми, ненатоварващи, приятни, фантасмагории.  Но и от това имам нужда. The Hobbit.  Но, докато го изтегля си скъсах нервите и по-специално за субтитрите. Много ми е трудно и се дразня жестоко, защо така при мен става...вие как се справяте с изтеглянето и полагането на субтитрите? Не мога да се науча и това си е. Изпокарахме се жестоко вкъщи кой е по,по, най....Всички са много умни. И нали си знаете, започва се от едно нищо и се стига до едно НЕЩО. Ама няма да им се давам. Глупаци. Така съм гневна, че съм прегризала въжето.  #Cussing out

# 95
  • София
Добро утро, момичета.

Днес отиваме с Петьо на кино - на Таласъми, Миленка идва с нас..

# 96
Добро утро!

# 97
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро...

Чака ме зъбарят... стиснете палче, боли ме кво ша ме праЙЙЙЙЙ.. не знам... ooooh!

# 98
  • София
Днес майстора по компютъри ще дойде да види, че ММ не иска да го носим в сервиза... Че щяли да вземат информацията или някоя снимка..., че съм имала неприлични...

На кого му трябва? Но няма да споря. На последък не искам да споря с никой - съгласявам се или мълча... Какво ли ми става? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мари, успех при зъбаря. fingerscrossed

# 99
Аз отивам да се разкрася малко докато тати е тук да използвам.Неделя пътува.
Остава ми зъболекар и гинеколог като замине.Държа да саи махам зъбния камък със ултразвуков метод.Дано да намеря на нормални цени.

# 100
  • UK
Добър ден!
Ходих малко на разходка, ама днес по-бива навън,особено на сянка Mr. Green
Вио браво на мъжа, отличник!
Аз днес се поразходих малко по едни бебешки магазини, е няма катъв кеф! Ама как ми се уплаше само окото Crazy Егатиии цените ooooh!
Сега малко почивка а ааа и то станало време за хапване 
hahaha

# 101
Много пусто е тук. Къде сте момичета?
Днес ми е отвратителен ден. Разочарована съм от един много, много близък за мен човек. Чак не знам как да реагирам...
Коконке, вярно е, цените са страшни. За вас по две. Ама да са живи и здрави бебоците, всичко ще се нареди.
Вио, браво на героя!
Мари, върна ли се вече? Какво стана?
Люси, а твоя компютър оздравя ли? Grinning
Ваничка,  Hug

# 102
Здравейте момичета, Hug

Днес вечерта си пътуваме за България. Багажът е вече по куфарите, след малко куфарите влизат в колата и ММ заминава на работа. Вечерта негов колега ще ни закара до летището, а аз трябва да се транспортирам до офиса им късния следобед. След малко изключвам лаптопа и го прибирам. Така че, ще се чуем, живот и здраве, от родна земя. Там сме изключили нета, но от телефона ще ви пиша. Заради часовата разлика и дългото разстояние, излитаме тук в 21 и 45 днес и кацаме в 22 и 20 в събота вечер. От сега ми е криво, защото аз ще остана в БГ, а ММ ще се върне след 10 дни и ще бъдем в двата края на света един месец.  Sad
А и не съм вярвала, че ще започна да наричам това апартаметче - вкъщи - ама и това стана....

# 103
  • Талант на 2012,2013 г.
Имам си пломба Crazy

Бяхме при личната, обиколихме със синчето пет-шест аптеки, но намерихме хапчетата, които ще заместват инжекцийте...

Стягам багаж за  път.

Утре е черешова задушница.

Ще се прибера в неделя привечер.

Гушкам ви всичките. Hug

Смърф, приятен полет... Hug Heart Eyes

# 104
  • UK
Смърфиииии лек път Hug Hug Hug Hug ако имаш път към Варна обади се, ще се видим тамън трите и  с Титето Hug
За раздялата, разбирам те напълно и на мен ми е така празно в душичката сега, спясяваме това, че имаме скайп връзка и успяваме някак да се чуем/пишем по 2-3 пъти на ден Crazy
Мари искам да ти кажа, че са ти умъртвили зъба, но докато той се омъртви минава известно време и се усеща болка, поне при мен беше така и го затвориха чак когато на снимката всичко беше ОК и зъба най-сетне бе спрял да ме боли Peace
Люси хубав ли е филма?
Тите как с ултразвук почистване на зъбен камък newsm78
Аз пък днес закръглих седмичка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт