Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • в сърцата на децата <3
хах, извинявам се  Embarassed Ама то щото мойта бременност с болки в кръста започна и...  Blush Blush Blush Иначе - няма какво толкоз да се срамуваш, аз и по-сериозни травми съм преживявала  Laughing

А коконката щом соленко иска - моля -

# 196
Ангелче,честит празник!Тепърва започват хубавите години-изживей ги пълноценно!
Мрън,
Скрит текст:
момичета,от събота вечер много ме боли главата.Пия парацетамол и почти не минава,само отслабва болката.разстривах я-пак няма полза.като легна боли още повече.вкарвам се във филми вече

# 197
  • при късмета
bonbolina парацетамола не е за глава.Пии някакъв аналгетик- аналгин, аулин, ацефин. Как точно те боли, цялата глава, отзад, на слепоочията, или само едната страна? Първо трябва да се опиташ да разбереш от какво? Може да е просто преумора и недоспиване.
Дребния отказа да излезе навън  newsm78 и той е един такъв оклюмал, хич не му понася жегата. Днес сме вкъщи

# 198
Мама-коко,аз още от бременността се отучих от други лекарства,само парацетамол.Даже като е обикновено главоболие ми минава с половинка,но сега цяло не действа.БОли най-вече долу отзад,премества се нагоре,отива към слепоочието.Като легна и частта ,която е опряна все едно е оловна,тежи.От преумора надали,тази сутрин ставането и се почна,от болка ме кара да притварям очи,на моменти ми се гади чак

# 199
  • при късмета
Ако можеш следи си кръвното. Жегите на много хора се отразяват зле, дори досега да не са имали проблеми. Само взимай мерки за да не стане хронична болка.Иди за всеки случай на лекар  Hug
Знам, че като те боли главата отзад или отгоре кръвното е високо не съм го изпитвала лично и не знам доколко е вярно.

# 200
Здравейте, момичета!

Ангелче - Честит рожден ден! Да си жива и здрава и както се казва бъди обичана, опаричена и разсъбличана!   bouquet

Куфарът дойде, цял целеничък! И сега отива директно за ремонт, че са му разбити ключалките от предния път. Иначе нон-стоп бягаме по разни задачи, докато ММ е тук, че утре заминава, а аз вдругиден. Следващата седмица вече ще съм на линия.

# 201
  • UK
хах, извинявам се  Embarassed Ама то щото мойта бременност с болки в кръста започна и...  Blush Blush Blush Иначе - няма какво толкоз да се срамуваш, аз и по-сериозни травми съм преживявала  Laughing

А коконката щом соленко иска - моля -

Ау вземам го веднЪг Joy Жалкото е само, че като го погълна отива у канало hahaha
Бонболинка пийни едно аулинче, то е универсиален лек Peace
Смърфи радвам се за куфара Hug

# 202
  • UK

Скрит текст:
Срам, несрам ще кажа
паднахме с мъжо от една табуретка  Embarassed `кат са праИм на млади  ooooh!
и да не се смеете много, ей
до тази торта се докопах  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 203
Ангелче

# 204
  • София
Ангелче, Честит празник! Бъди здрава и щастлива!  bouquet

# 205
  • Пловдив
Ахгелче, Честит празник! Много здраве и сбъднати мечти! nbirthday
Боболинка, може от някой шип да те боли. Аз съм страдала от подобно нещо и се оказа шип.
Смърфи, Добре дошла.
Славче, и аз не обичам такива гости, дето си нямам много, много общи неща. Футболът винаги спасява положението, но един път идваха на гости едни познати на ММ....ужас  само за здравословно хранене, Ошо и разни такива неща говориха. Направо се чувствах на тясно.
мама-коко, айде сега кога бяхме млади. Да не сте стари. Simple Smile
Другарката Марче, май още не е дала отчет за Пирогов. Дано всичко е ОК
Аз вчера бях на сватба на брачетката. Сестра ми на кума и аз на разположение....снощи бях смазана. Вчера в Пловдив не се дишаше и по едно време така ми писна цялата дандания. На това отгоре се заянатих и не си смених обувките чак пред таксито за нас. Сега още ме болят краката.
Скрит текст:
Преди време ви писах, че ММ иска да започва голям проект. Свързан с продажба на къщата, в която живеем, закупуване на апартамент и земя в Родопите до Пловдив. Ще строй къщички тип за гости и селски туризъм. Аз никога не съм искала да живея в къща, не ползвам двора и за мен това би трябвало да бъде сбъдната мечта....вместо това изпитвам много страх. Не вярвам да е толкова лесно.
Мрън, мрън...

# 206
  • Талант на 2012,2013 г.
И аз питам пак за Марчето...Взех да се притеснявам...

Марче драсни два реда, душко да видим що стана с тоя крак?!? Thinking

# 207
Най- накрая и аз в цивилизацията.
Ангелче- честит рожден ден!!! bdbaloni Живичка, здравичка, само страхотни моменти в живота!
Де е Марчелотка, дано е  добре.
Липсвахте ми бе, хора. Толкова дни без нет, само от тела, оф, аман.
Имам малко работа, после по- подробно. Hug

# 208
Ангелче, чрд да си жива и здрава!
Желая ти много щастие,любов и успехи във всичко! smile3525 newsm51
Стади уж казват,че като спреш да кърмиш тогава ти идва.При мен се получи така.1 мес кърмих и след това ми дойде.
Коконке дай боже да мине, все ми е тая вече с колко ги вземам.Само да са взети и да отивам към финала.Идват ми в много дините под мишница.
Хаха мама на коко е не издържах да не се разсмея с глас.
bonbolina отивай на лекар!
Днес цял ден учих,кафета,кола,цигари и ядене.
В 5 отидах да си взема детето.Метнах се да наготвя.Панирах пипер,изпържих картофки и една салатка домати и краставици.Сестра ми е тук.Утре ще го гледа,че аз нали съм на изпит.
Баба му му е спряла тока от игра.В 7 заспа и поспа час.Не го събудих,че става ужасно крив.Оказа да излиза,заяви уморен съм.
Смърфи браво за куфара.
Дарил добре дошла!Почвай дългия пост...Липсваше ни!
Ерма къде се криеш?
Марче дано си ок.Чакаме те да пишеш.

# 209
  • при късмета
Дарил добре завърнала се   bouquet
Ваничка да ти кажа идеята, на мъжа ти ми се вижда добра. Не казвам, че ще е лесно, защото не съм се захващала с подобно нещо, но може би има хляб в тая работа.Ако не е далече от там където сте сега, заради училището и тренировките на детето може би трябва да опитате.
От моите познати на 3то семейство му идва тази идея за къщи за гости по планините. Може да се почива на такива места и зимата и лятото и за уикенд и за повече.
Аз само събирам оферти за откривания и чакам да станат  Mr. Green Ето имате вече първи гости  Grinning
като стара баба, трябва да хващам гората от време на време
Моите чак сега се къпят, като си прочета приказката ще се върна

Общи условия

Активация на акаунт