Новата къща е супер. Спахме тук преди да тръгнем към моя край две вечери подред. Такова спокойствие съм нямала от половин година. Все се будех между 5 и 7 сутрин, нищо че съм лягала към 1. А тук си спя доволно до 8, без да се будя. Усещам едно спокойствие, дано е така занапред.
Утре отивам да видя за една работа- в бебешки магазин, дано ме вземат. Малко ми е далечко, но има автобуси.
И черешката от днес. Пералнята сдаде багажа. Звъннах на един майстор, дойде, погледна, ще ремонтира след седмица като получи частите, но ми стъжни живота този човек.
Отне му час за оглед, и още час и половина минаха в сладки приказки- насади се на масата да пийнел вода, то не бе житието му, битието му, любовници, чак манджа му предложих, да не седи гладен. Изпратих го уж, а мунчото ми предложи нощно къпане тази вечер.
Като идва да сглобява се чудя кого да викам, той сигурно до 2 през нощта ще работи. Иначе не е лош човека. Малкото е добре, бърбори без да спре, само памперса да махнем и сме 6.
Теб сигурно те боли и не ти е до смях, ама аз не мога да спра да се смея с вашата табуретка, честно. 
/ за какво си...
ами, това е положението
и благодаря за вниманието!!

Смърфи тоя кекс ееее няма му простя

Желая ти здраве, здраве всичко друго си го имаш
) на лекар за ЖК и ако утре ми хареса, ще взема вече и да се запиша най-сетне