Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Привет-мривет!  Laughing
Валенце,честит рожден ден! Пожелавам ти здраве,сбъднати мечти и много обич!

Пак ще намина по-късно,да си подуднем повече. Wink

# 226
Хора минавам само да кажа ,че съм скъсана.И то не за друго,а защото се явявам за 1 път.
Искаше да й говоря на изуст от кодекса.А аз съм учила от учебника и говорих с мой думи.Здраве да е.Заинатила съм се,че другия път ще е с 6.
Отивам към майка ми.Ще изляза с приятели и малкия да ми мине.
3месеца учене и мъки за нищо.  Hug оплаках се сори,че ви надух главите.

# 227
Дарилче такъв майстор съм му показала вратата.Не стига,че му плащаш ами  психолог да го играеш е прекалено.
Вале,ЧРД да си жива и здрава!Само положителни емоции и добри неща дати се случват! newsm51 smile3525 smile3525
Марче щом рипаш  си добре.Радвам се,че си оправна.

# 228
  • София
Благодаря, благодаря, благодаря!  Hug

Тите, не се ядосвай, не било писано! Hug

# 229
Вале, и тук да честитя- здраве и любов, както ти си пожела, така и аз ти ги желая!!!
Тите- да не ти пука. Следващия път ще го вземеш, с 5. Нали знаеш че познавам. Весела вечер ти желая, отърси се от негативите.
Утре ще ходя до магазина с позната, днес не го намерих. Мнооого съм неориентирана.

# 230
Хаха, Дарилче, аз съм същата - по - добре не ме питай за посоки, разстояния и тем подобни, че 100 % ще се изгубиш  Simple Smile
Тити, кофти за изпита - толкова труд за нищо, но следващия път ще си пушка  Hug
Коконче, аз във Варна не се следя при никой, но сме много близки с д - р Балева (дъщерята на Балев, ако ги знаеш - много известни лекари са, специалисти по образна диагностика). Та там ходим, с Ванко ходихме няколко пъти, сега също, че нали хем сме приятелки - да се видим, да пием по кафе, хем да видим беборанчето.
Валенце, честит рожден ден, мила  Hug Всичко най - хубаво за теб и твоето семейство, и най - вече здраве! Хубав празник!
Да кажа сега за резултата от 4 Д-то - всичко е наред, и наистина е голяма тръпка, както каза мама - коко Видяхме го хуууубаво от всички страни, и отново се потвърди пола - девойка, хем и дългокрака  Party Ще мислим женски имена, до декември трябва да измислим. Важното е, че е здравичко и всичко си му е на мястото деде, то това е най - най - важно.
Сега сядам да хапна, че до преди малко приспивах Ванко и не ми остана време. Гуш и много целувки от мен  Hug
И огромно "благодаря" за палците на всички, чудесни сте!

# 231
  • София
Вио, честито, че видяхте момата Wink, има време до декември - ще измислите най-хубавото име Peace

Тити, кофти за изпиота, много се надявам друг път да си отличничка Praynig

Малко смях:
Скрит текст:
Детско съчинение

Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.

Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.

Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята. Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.

# 232
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy Joy Joy

# 233
Мерси мацки!Не съм се отчаяла просто ме хвана яд,че губя време  и пари.
Дарилче успех с новата работа!Искаме снимки на новата къща и една усмихната мама с детенце.
Коконке утре съм заета,но четвъртък може да пием по-кафенце.
Вио като идваш към Варна се обади за кафе.Ще ти пиша на фейс като се засеем телефона ми.

# 234
  • София
Добър вечер, красотички!!  Hug
Цял ден бях заета, вечерта имах вечеря навън с приятели и чак сега сядам да ви изчета.
Валенцето, имала си празник днес. Чак сега разбирам, приеми моите извинения. Да си ни жива и здрава!!
за теб са с най-добри пожелания!
Какво става другарки тук...
Вио, хубави новини. Женско име ще намерим, най-красивото и за най-красивото бебе. Ти само ни кажи: "старт...и свирката да свири". Веднага ще го измислим.
тити, голяма работа. ...пак ще го вземеш изпита. И мен са ме късали, много важно, да не би да ми пише в дипломата....
Ще си напълня ваната, ще сложа сол и ще отмарям 20-на минути...
Голямо удоволствие е това. Ех...ако имах вана, но нямам. Пък миризмички ще си сложа във водата, пък  и  едно кафенце ще си направя...кеф.
Това за кравата ме разби направо... Joy
Мари, не разбарх, какво ви казаха доФторята...ех, тези ...няма да кажа нищо.
Дари, каква работа...нещо не съм разбрала. Ако ти харесва, прекрасно. Започвай я.
На всички ви една   love001, после отивам на разходка, а после съм си изтеглила един филм и ще го гледам.
Поздрав!

# 235
  • Талант на 2012,2013 г.
Дофторята, Марче тЕхната...тъъъъъъъъъъъъъъът... казаха да увеличим мг.-те на пластирите...

И повече ни ми се коментират. Sick

# 236
  • UK
Добро утро дружки мои
бързам, че след малко потеглям на поход към МД най-сетне съм на преглед и ако се харесаме с доктора ще се запиша и на ЖК Crazy
Тите тази седмица няма да мога, отвори ми се една работа, но за другата не се безпокой, ще се уговорим и видим, пък изпита нИ гУ мисли Hug
Хайде красотички, чакам  си мъжа да си го чуя  Mr. Green Mr. Green и потеглям
hahaha
Вио Hug незнаех, че доц Балев имал и дъщеря и тя, ли е така добра във ФМ, като баща си???

# 237
Добро да е!
Успех, Коконче!

# 238
Добро утро, момичета! Ангелче, Ваничка, ЧРД на патерица! Да сте живи и здрави и много щастливи! Вио, браво на бебка,да расте силна и здрава!
Коконче,дано намериш добър лекар!
Тити, не се коси, ще го вземеш изпита;-)!
Марче, да не биеш повече вратите, хвърляй чинии като се ядосаш:-P!
Мари, дано спрат болките!
Дари, само щастие в новия дом!
Момичета,голяма сте ми опора, прегръщам ви всички. Ще водя малката  на ваксина и ще пукна от притеснение!
Целувки!

# 239
Добро утро,момиченца!
Хайде по едно кафенце от леля ви Ерма! Laughing

И чайче за бъдещите мами!

Тези дни и аз съм все по задачи,ама ви понаглеждам!
Много хубав и усмихнат ден ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт