Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 215
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро. newsm57 Laughing

Пак съм на зъбар. За втората пломба. Sneaky

Няма да готвя, защото имам две манджи. Да се изяжда, ааааммммааххххааа... Crossing Arms

Пия кафе и висА у Мамата и Фейса. Mr. Green

За сега гуш и чао... Flutter

# 241
  • София
Добро утро, приятелки!

Днес спах до 10:00... Wink

Милена днес е вкъщи - боли й гърлото и ухото, дано да не е вирусно, че егати морето ще изкараме Cry

Мари, успех при зъбаря...

Коконке, дано на намериш свестен доктор Praynig Peace Hug

Днес ще преглеждам багажа за моренцето....
Имам малко неща за гладене от вчерашното пране, ще изгледам някой филм...

ММ е на работа цял ден до късно...

Ще се радвам на компанията в форума Peace

# 242
Здравейте, банда! Аз вчера си изпратих мъжа в Австрия и запалих колата да докарам един тв в Бс. Сега отивам да пия кафе с мама, а после ще обядваме заедно и с баба и отново се връщам в София. Както ви казах, програмата ни е много динамична.  Laughing
От утре излизам отново в нелегалност - отиваме в Милано!  Party
Отново на линия ще бъда в понеделник, като си изпратя мъжа към Колумбия.

Валенце - Честит Рожден ден! Да си жива и здрава!

После ще наваксам да ви изчета!  Hug

# 243
  • София
Благодаря ви за хубаите пожелания, дами, да ви се връщат всичките!

Смърфи, ти направо за нищо ги нямаш разстоянията май!

Вио, браво за момата, радвам се! Hug

Луси, ние мислехме да пътуваме към Поморие тия дни обаче времето не ме кефи, ще го отложим май май.

# 244
  • София
Е, Валенцето, лесно е когато можеш да отложиш пътуването. Аз запазих хотела още през февруари с 25% намаление и платихме отдавна... Няма как... Wink

# 245
  • София
Ние сме от семействата , дето никога не запазват нищо, почиваме в къщи за гости, независимо на море или планина. Набелязвам си в нета и се обаждам два дни преди тръгването, все нещо има свободно. Проблемът е , че отпуската на мъжа ми не е сигурна никога, буквално до последния ден. Не че няма вариант да идем на море и да ни върнат обратно, като му се обадят Laughing, ама не мога да мисля и това сега.

# 246
  • София
Ние ходим само на ол-инклузив... - не готвя, не мия, разнообразие от храната... С децата ми излиза по-евтино, че като са ми едни яшни... Все ще изберат нещо. По ресторантите ставаше ужас. Ние с ММ не поръчваме - почваме с децата - те поръчват - все  не харесват - и ние направо преяждаме с това, което не ни се яде... Само он-инклузив - и аз съм човек Laughing Laughing Laughing

# 247
  • София
Дет се казва- вкусове всякакви. Аз, ако трябва да съм честна, на море не мога да си почина, само и единственно заради децата ходя. Искам планина, гора, тишина.
Дано ви е хубаво времето , Люси!

# 248
  • UK
Завърнах сееее Hug
да, доктора е голям симпатяга много се харесахме Mr. Green Бебетата са две в 2 отделни сакчета, вече сме май 11 см, те спяха, ама ние hahaha пак ги събудихме Crazy Отивам следобед до личната да си взема направление по Здр каса за ЖК и др сряда се записвам! Край реших!!!
хубав ден ви желая   bouquet

Скрит текст:

п.п снимка ще кача у ФБ защото не ми излиза адреса да ги сложа тук ooooh! Shocked

# 249
  • София
Добър ви ден!  Hug
Какво правите красотни...
Люси, с тези пари които даваш за ОИ тук, за същите ще те гледат по царски в Гърция. Как ходите тук на море, просто ви се чудя...но всеки си избира.  Peace Аз тук няма и да стъпя, а и не съм и стъпвала от има-няма 17 години.
Коконке, спят бебенцата, а.. Hug
Ще водя малката  на ваксина и ще пукна от притеснение!
Не се притеснявай. Всичко е само за секунди. Каква ваксина ще и правят?
Този дъжд ми съсипа прозорците, така че аз се мятам...нали разбирате къде  newsm28. Много мразя мръсни прозорци, немити от месеци. Когато пътувам с колата и ме спре някъде светофара, все гледам в прозорците на хората...тези са измити, а тези не са, и тези не са и броя от една кооперация, колко са измити и колко не...статистики разни си правя.  Кукувица съм си!!
Ще се завърна отново, прекрасни. Hug

# 250
  • София
Марче, харесва ми тук.
Приятелите ни са купили апартаменти - единия на Златни (затова първо там), другия на Слънчев бряг (ще минем за 2 дена и там - иначе не го харесвам Слънчевия Peace)

И да кажа, че в Златните в хотела храната е много вкусна, разнообразна, персонала е много любезен, чистачките всеки ден от кърпите правят някакво животно и Петьо много се кефи, аниматорите вече ни познават и се занимават с Петьо, винаги ни поздравяват, дори извън хотела... В стола като чуят българска реч (не знаят, че не съм Mr. Green Mr. Green Mr. Green), винаги готови да дадат най-най. Понякога, когато нещо няма и аз попитам - изнасят - само на мен... (например на 2 пъти нямаше киселото мляко...) Веднъж правиха кИфтета и аз помолих, дали може бързичко да направят от кИфтенцата кебапчета - и не са ми отказали, защото Петьо яде само кебапите Peace

Сигурно преди 17 години когато си ходила беше кофти обслужването... За първи път бях на море през 2004 - харесва ми, доволна съм...

Хората сме различни, изискванията ни също...

Друго ме безпокои - на Миленка страшно й боли гърлото, ухото, засега гърлото едва й зачервено и само ще смучи хапчета и ще пръскаме лекарства. притесни, че доки каза, че миналата седмица при нея беше бум на вирусна ангина... Само не е това, че морето няма да ни се вижда готино...

Коконче, радвам се, че си избра доктора Peace

# 251
  • Бургас
Хелоуууу!

Луси,почвай АБ,че да се оправи Миленка и да си изкала ваканцията.

Вио,Коконче,блазе ви за ехографските срещи с бебетата.Много обичах да я гледам.При батковците нямаше такива есктри.Само Иван го гледаха,но нищо не видяха.От 4Д имам страшна снимка на щерката,ухилена като ряпа. Grinning

Смърфи,спри се!Обиколи земното кълбо,ще тръгнеш и по другите планети вече. Heart Eyes

Вале,аз също обичам планината.На плаж не стъпвам почти.Обичам морето,но не и плажа и лудницата лятото.

Накрая да ви се похваля,че Иван е приет по първо желание в Немската.Днес излязоха резултатите.Вече съм спокойна.

На всички много  Hug Hug Hug

# 252
Сладурани,здравейте. Hug Идвам да черпя.Днес с ММ правим 3 год,от както се оженихме.Коконче,много ме разнежи поста ти,как бебоците си спали (много мило ми стана).Аз ходя на работа (по нежелание) ама няма начин,от 1 почвам официално.И така,чакам класирането,да видя дали ме има,за това искам много да ми стискате палци.Общо взето това е.Прегръщам ви.Ето и почерпката

# 253
  • Бургас
Честито Кака Дака!!!
Много години в любов да изкарате още!  bouquet
За мен чинията с колбасите.Другите да ядат останалото. hahaha

# 254
  • UK
Момичета Hug
благодаря ви, че ме изтърпяхте с хленченето и мрънкането ми  Joy
Кака Дака честито  bouquet Още много години да сте заедноо и все така влюбени  bouquet
Да се намърдам и аз до Славчето Mr. Green при саламите tooth Смърфи Hugти обиколи това земно кълбо по няколко пъти Flutter  браво на вас, ех ей на това се казва живот
Crazy

Общи условия

Активация на акаунт