Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 216
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Леле, не е истина какъв заплес съм... Joy Joy Joy

Кака Дака - честита годишнина, да сте живи и здрави заедно още дълги години!
Хубаво, че почерпи, че... и ние имаме годишнина от сватбата, ама нашата е 9-та! Хайде сега почерпете се за наше здраве:

За който се колебае - времето на морето е страхотно!  Heart Eyes

# 256
Благодаря ви,Смърфи и вие да сте живи и здрави,и много да се обичате и разбирате.  bouquet

# 257
  • UK
 Joy Joy Joy Joy
Смърфиииии честито и на вас Hug Дълги години да сте заедно, мир, любов и хармония да цари между вас  bouquet Hug
Мари къде се изгуби? Отиде на зъбар newsm78 та, се не върна
Thinking

# 258
  • Пловдив
Честито на Kaka Daka  и Смърфиетка!
Поздравления за отличните резултати на Вио и Кокона.
 Hug Hug Hug

# 259
  • София
Честито на Kaka Daka  и Смърфиетка!

Коконче, Вио,  Hug, браво на вас момичета!

Смърфи, завиждам ви за обиколките... Аз все чакам някой от децата да порасне или не мърдам за повече от 3 дена - не мога да ги оставя за повече... става ми мъчно... А заедно - на Петьо все му омръзва...

Славче, честито!!!

# 260
Kaka Daka, Смърфи, честит празник, момичета!   bouquet
Желая ви още дълги години да се обичате и да сте заедно!

Вио, Коконче, радвам се за вас! Все така хубави новини да ни носите до края!  Hug

Марѝ, надявам се да имате успех с облекчаването на болката!  Praynig Hug

Това е от мен, нещо ми е чорляво днес ...

# 261
Смърфи, Кака Дака, честити ви годишнини, много мир и любов да има в семействата ви  Hug
Поздрави на останалите момичета. Аз ще лягам, че днес не знам колко километра навъртях. Сега ме понаболяват крака, кръст и прочие, ех, старост - нерадост. Лека на всички, до утре  Hug

# 262
  • София
Добро утро, момичета!

Искам да се похваля и да похваля учителката по физическо - независимо от резултатите - сложи 5-ца на Миленка, за което много съм щастлива и Миленчето също.

Днес тя в най-големия дъжд и с температура отиде за 1 час - математика - изкара 6-ца!

Това е!
Днес ще стягам багажа, ще пазарувам за море Peace

# 263
  • UK
Добро утро сладурки и спорен ден  bouquet аз отивам на разходкааа Crazy много хубав хладен вятър е задухал кеф! Hug

# 264
Добро утро.Какъв хладен вятър,при нас си е направо студ (15 градуса) hahaha

# 265
  • София
В 6:45 в Младост такъв дъжд се изля - не е истина, а моята с температура отиде да поправя 5 на 6 по математиката - успя... Сега се връща да се лекува...

# 266
  • София
Добро утро, момичета!

Искам да се похваля и да похваля учителката по физическо - независимо от резултатите - сложи 5-ца на Миленка, за което много съм щастлива и Миленчето също.

еха, браво на учителката, радвам се!
Приятно моренце, Люси!

# 267
  • София
Утре ще го видим към 15:00...  ше минем през Търново да "закусим" и да видим приятелите  Laughing Peace Не сме се виждали от миналата година Peace

# 268
Коконке радвам се за бебоците.Оф нещо не се уцелваме с теб.
Ако искаш привечер да се видим за кафе.
Метнах едни пиперки напълних.Царевица варя,че другата кака е на гости.
Мойте са приети в търговската гимназия с немски.Аз не съм доволна,че исках с английски.
А сега незнам по-каква причина всички деца искат с немски.
По-наше време беше с английски.Ще видим мислят дали да ходят на 2 класиране за други гимназии.
Кака дака да ви е честита годишнината!все така да се обичате!
А какви класирания чакаш?
Смърфче честита годишнина и на вас!пожелавам ви весела почивка!
Лус браво на детето!
Лек ден на всички!
Коконке ако си свободна звънни за кафенце.От утре пак мятам учебниците!

# 269
  • при късмета
Привет,
първо да помрънкам за времето, мрън
Честита годишнина на Кака Дака и Смърфи много години семейно щастие ви желая
И аз след толкова пилине на главата на мъжа ми, че не помни дати, миналата година забравих за годишншната от сватбата  ooooh! та той се възползва да ми го върне
Коконче, Вио все така хубави новини да носите от консултациите  Hug
Ей, това 4D голяма зарибявка, гледаш бебето все едно е пред теб, а не на тъмно в корема.Правих го два пъти, защото първия път не ми бяха казали, че могат да ми запишат прегледа на диск  #Cussing out солено ми излезе това клюкарстване.А и двата пъти мъжо беше с мен, но решихме, че трябва да го имаме на запис още преди да се е родил  ooooh!
Лус лек път и приятна ваканция  Hug дано Миленка се оправи, че да си изкара хубаво
Славе браво на детето
Къде `одите на това време, че няма никой тук  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт