Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 224
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз ходих да пазарувам - лекарства основно и вечеря за ММ, че вчера тамън почистих хладилника - и точно вчера реши да вечеря Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Когато има чужденците тук, по цял ден е с тях и не е гладен...

# 271
  • UK
Луси дано уцелите хубаво време за моеренце, че го дават захлаждане и студ и тук  Shocked
Тите другата седмица newsm78 ама към края и по-скоро в петъка ще мога Peace
Марчето  нещо не  е писала отдавна, да бе Crazy и аз прочетох, че в Сф било 13 градуса  #Crazy
Аз си ходих до вкъщи, така ми липсва къщичката, животинката и мъжлето Rolling Eyes Искам си там и да сме си всички пак заедно Crossing Arms Rolling Eyes

# 272
  • София
Здравейте, красавици!
Ужасно време, студ на кристали.  Mr. Green То, дъжд , дъжд ама май-много му дойде вече, а аз чакам горещини. Да, ама не.  Не успях да си увия китките и сега вероятно ще се удавят от този дъжд. Гадно.
Вчера имах работа, излизах и после приготвях багаж на М, защото днес отлетя за Испания - Мадрид. Ще си дойде в събота, ще го чакам на летището. А, свобода от готвене, приготвяне, тишинка ми е.  Simple Smile
Славунке, браво на детето. Аз нали ти казах, че те нашите граничат с гениалността.  Simple Smile Честито!  Да му купите голям подарък, заслужава си го. Умник на мама!! На теб също да купят подаръче, заслужаваш го и ти.
Люси, приятно изкарване на морето. Да се върнете здрави!! Пазете се!
Смърфи, Кака Дака, честита годишнина. !!
Поздрав!  Hug

# 273
Оф тея деца само разхвърлят и ме ядосват.
цял ден оправям и пак е анархия.
Сега отиват да играят да изчистя с прахосмукачката и спирка.Сложих една супа зеленчукова.Да има утре ядене и да не се занимавам.
Кокона другата седмица не мога.
Отлагаме за незнам кога. Joy

# 274
  • София
Ами, Тити, не прибирай. Защо ядосваш децата? Laughing Laughing Laughing Joy

Петьо като беше малък, събужда се, става от леглото и като види всичко прибрано и в един вик "Иииии" разхвърля всичко... Аз упорито всяка вечер след заспиването подреждах играчките, композирах ги, ама за него това беше неуважение към неговото Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Така че спрях, взех си кашони и ги нахвърлям там за минута за да изчистя и това е. Важно за мен пода да е чист и да няма прах, че моите с алергии...

# 275
Privet, прекрасници!!!
Само влизам тихичко да се похваля- утре започвам работа. Никакви са парите, като барманка в пицария на открито.
Още не е отворила- утре ще е големият ден. Ще е мазало. В парка ще има концерт на Бони М, и народа нали се сещате къде ще се изсипе- при мен. За разкош- няма втори барман, само аз. Добре че съм го работила, свикнала съм на такива натоварвания. Ще е интересно.
Гушкам ви!!! Hug

Дописвам. Любимия майстор на перални сега звънна. В 9 вечерта ще дойде да гледал нещо на пералнята. ooooh! Иначе сме щели да загубим три дни, ако не погледнел.

А денят още не е свършил.

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 18:26 от daryl hana

# 276
  • София
Дарилче, успех утре! И честита работа!

# 277
Мерси, Люси! Дано!!!

# 278
Здравейте,отново.Скъсах си нервите с това малкото.Докато се приберем не спря да плаче,иска това,иска онова,ама не може и ме съсипа.Ужас..само да я приспя,и ще седна на терасата да пийна няколко чаши бира,че ми е много нервно.И в работата се ядосвам,абе днес не ми е ден,отделно,че МЦ ме навестява за 2 път в 1 месец,и по гинеколози трябва да ходя.Хубава вечер на всички

# 279
  • UK
Тите, съжалявам, явно не можем да си напаснем графиците tooth Хана честита ти нова работа, леко да ти минават дните и да не ни забравиш?!  bouquet
Кака дака ама не му се ядосвай на детенцето де
Hug

# 280
Коконче,опитвам се,ама съм си малко по-нервна,тя пък е разглезена и става какафония покрай нас ooooh!

# 281
  • София
Дарилче, да ти върви на новата работа!
Ох, дами, утре моето момиче става на 12 години...тече времето, та чак лети! Heart Eyes

# 282
Кака Дака и аз съм изнервена.Емо пищи и реве цял ден.
Утре почвам да го мъча да спи на обяд.
Иначе ще полудея до края на лятото.
Днес си оправих къщята едва към 6.
Мразя да се спъвам в под от играчки.А той мрази да ги прибира и познайте какво става.
Вале днес ли има рд?
Коконке се ще се уцелим.
Дарил,честита работа с кеф да ходиш!

# 283
  • София
Коконче,опитвам се,ама съм си малко по-нервна,тя пък е разглезена и става какафония покрай нас ooooh!

Спокойно, ще й мине, Петьо от 2 до почти 3 години се тръшкаше, искаше всичко, когато го молих да спре - ближеше пода на супермаркетите.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green, изнасях го и това е... От 3 години започна друго - искаше да помага... къща - голяма свинщина и както живяхме при свекито - какво ли не се наслушах... След 4 години стана разумно овече и можеш да го убедиш, ама ни изплаши кучето и стана страхлив..., сега пак му се вие свят от високото #Crazy, от няколко месеца така... Laughing Laughing Laughing Всичко минава и заминава, гледай по-весело на нещата, спомни себе си... Майка ми казва - да ти се връща, бях много палава...

# 284
Мерси, момичета!
Майстора е още тук. Мотка се, гледа някаква част 30 минути, съзерцава си я, сърце не ми дава да го изгоня, но май ще стана лоша. Седнал на един стол до пералнята и си седи и зяпа. Отвреме навреме прави нещо и после пак съзерцание. Пиша и се смея с корем, да не обидя човека.

Общи условия

Активация на акаунт