Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 205
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Пак съм аз. Ще се олея може би, но простено да ми е, не съм писала тооолкова време.
Новата къща е супер. Спахме тук преди да тръгнем към моя край две вечери подред. Такова спокойствие съм нямала от половин година. Все се будех между 5 и 7 сутрин, нищо че съм лягала към 1. А тук си спя доволно до 8, без да се будя. Усещам едно спокойствие, дано е така занапред.
Утре отивам да видя за една работа- в бебешки магазин, дано ме вземат. Малко ми е далечко, но има автобуси.
И черешката от днес. Пералнята сдаде багажа. Звъннах на един майстор, дойде, погледна, ще ремонтира след седмица като получи частите, но ми стъжни живота този човек.
Отне му час за оглед, и още час и половина минаха в сладки приказки- насади се на масата да пийнел вода, то не бе житието му, битието му, любовници, чак манджа му предложих, да не седи гладен. Изпратих го уж, а мунчото ми предложи нощно къпане тази вечер. ooooh! Като идва да сглобява се чудя кого да викам, той сигурно до 2 през нощта ще работи. Иначе не е лош човека.
Малкото е добре, бърбори без да спре, само памперса да махнем и сме 6.
 Hug

# 211
Дарил, браво, много се радвам че новото жилище ти харесва. Звучиш много добре - заредена и готова да продължиш. Дано започнеш и работа сега, и всичко ще е наред  Hug
За майстора нямам думи, има ли още такива хора  Rolling Eyes
Мама-коко, какви са тия гимнастики бе моме, какви табуретки, какво чудо  hahaha Теб сигурно те боли и не ти е до смях, ама аз не мога да спра да се смея с вашата табуретка, честно.

# 212
  • София
Леле, не мога да ви изчета...четох, препрочитах, връщах се и накрая ви обърках. Но...
Ангелчето да ни е живо и здраво!! С най-добри пожелания от мен.

Другарки мои, приятелки!!  Hug
Аз бях  днес в Пирогов. Лудница огромна е там. Трябваше да чакам ...и за какво чаках, тъй и не зная. ДоФторчето дойде, погледна ме и ми каза:
- "Ти,  /говори ми на ТИ, а не ме познава... newsm78/ за какво си...
 - ами, аз такова...ритнах вратата, та дойдох да ми видите отново...може би ми е минало вече, може би снимка да се направи контролна /гъна се аз и съм възпитана...все още/...
- Я, ще те гледам....нищо ти няма, върви си и си направи снимка в поликлиниката, тук снимката е 25 лв... Rolling Eyes
- Ама, защо, аз съм здравно осигурена...
-Не може, т`ва е положението, ако искаш...върви си в поликлиниката..."
и на мен както ми беше паднало пердето, като се смръщих, намалих тона си и започнах да говоря изключително сериозно и тихо...да видиш ти, как се промениха нещата, как започна да ми се обяснява ,че така или не така, че незнам си как си...
Това беше. Хвърлих си и бинта и като подскочих , та чак на "Славейков" се видях ...да се разхождам спокойно. Няма да правя коментар за болниците, лекарите, обслужването...излишно е. Вие си знаете. Така че ...продължавам.
Дари, много се радвам за теб, наистина. Скоро си мислих, къде е тази наша другарка... newsm78. Чакам снимки.
Отне му час за оглед, и още час и половина минаха в сладки приказки- насади се на масата да пийнел вода, то не бе житието му, битието му, любовници, чак манджа му предложих, да не седи гладен. Изпратих го уж, а мунчото ми предложи нощно къпане тази вечер. ooooh!  

Joy Joy hahaha ти май си била прекалено любезна...ще те изненадат някой ден с повторно идване.
мама-коко.... hahaha
тити, да си вземе изпита, заповед!!
Ох, кой го болеше главуната....забравих бре, девойки, обърках ви .... newsm27 ами, това е положението
На всички ви една огромна   love001 и благодаря за вниманието!!
Баба ви....Маруца.
пп. Плами се появила...добре.
Ерминка, я няма...да се появи.!

# 213
Добро утро!   bouquet

Дарилче - много се радвам за апаратамента! Много щастлива да си в него.  Hug

Марче - душа-камбана, сега си без бинт ли си? И не те боли?  Peace

Не смея да пиша, че при нас лудницата е пълна. Днес ММ заминава на конференция в Автрия, а аз към Бс да нося един телевизор. А преди това трябва а свършим 1001 неща. А, похвалих ли ви се, че в София ще правим ремонт на апартамента? Крайно време беше, пък и съседите отгоре ни наводниха миналата година и вече на места е паднал тавана, та така... Добре, че имаме едно много близко момче, че ще му оставим ключовете сам да се оправя, но си има подготовка от наша страна.

Хайде на кафето и закуската:

# 214
  • UK
Добро утро
 аз си чакам конферентната връзка по скайпа  tooth Смърфи тоя кекс ееее няма му простя  bouquet
Дарилче много хубаво ми звучиш Hug Марче ма то стимул ти е трябвало на тебе hahaha За нашите лекари, болници и пр направо нямам думи, шА сЪ въздържа
Naughty Crossing Arms

# 215
Добро утро.
Благодаря за закуската на Смърфчето  Hug
Ние след малко потегляме за Варна - ще гледаме бебока на 4 Д. Хем ми е радостно, хем ми е малко притеснено дали всичко ще е наред...И за Ванко ми е притеснено, че няма да го взимаме с нас, а остава тук с леля си и племенниците. Изобщо, искам вече всичко да е минало.
Та с две думи, ако нямате какво да правите, стиснете по един палец за кака ви Вио. Ще имам нужда.

# 216
  • София
Добро утро, момичета!

Смърфиетка, благодаря за закуската...

Вио, лек път! Стискам ти палците. Не се притеснявай, всичко ще е наред!

Коконче, хапни си кексчето Hug

Дарилче,  много се радвам за апаратамента!   Hug

Марче, мила, дано да ти мине и без доктори, надявам се, че всичко ти е наред с крачето.  

Днес съм много заета... Трябва до 14:00 да изгладя, да изчистя, да измия, да отида с ММ и детето за 1 час до Макдоналдс - ММ ще мие колата, идват му чужденците..., да напазарувам, да направя палачинките... Че Миленка ще води за първи път приятелка на гости, ще правят клипчета, та трябвало да е чисто Mr. Green Mr. Green Mr. Green, а приятелката обичала палачинки Mr. Green Mr. Green Mr. Green А ние с Петьо ако можем и да изчезнеме поне за 2-3 часа в най-голямата жега... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 217
  • София
Хайде, дами, хапнете по едно парче торта и по едно бонбонче , щото кака ви вече е на 34 години!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200484181804522&set … ype=1&theater

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200484185124605&set … ype=1&theater

# 218
  • Талант на 2012,2013 г.

И все пак...ЧРД, какиното и тук... Laughing Hug Heart Eyes

Добро утро на всички останали... Ние се подготвяме де отпрашваме към Токуда за да се молим на лекуващия да отпусне някакво обезболяващо.... Sad

# 219
  • UK
Валенце честит рожден ден миличка   ura newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  party041 Tada  bigdance2 Желая ти здраве, здраве всичко друго си го имаш  bouquet
Луси богата програма си нагласила днес Hug Вио Hug имаш ми палчетата, ти къде се следиш във Варна?
 Аз имам утре час за 09.30 Mr. Green май, най-сетне се спрях (ама, незнам още newsm78 дали ще остана там, де Crazy) на лекар за ЖК и ако утре ми хареса, ще взема вече и да се запиша най-сетне Joy
Тите стискам всички палци Praynig Praynig Praynig Ама, той днес ли беше, за утре ли, беше изпита newsm78

# 220
  • София
Мари, стискам палци и се моля всичко да е добре!

Валенцето, честит рожден ден! Здраве, щастие, късмет, любов, благополучие!!!

# 221
  • при късмета
Вале ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН любов, късмет и пари и от всичко по много ти пожелавам
Вио всичко ще е наред, на 4D се вижда на живо, голяма емоция е  Hug лек път. Палците са стиснати
Мари дано най-после намерят неговото обезболяващо  Praynig
Марче в Пирогов ли отиде, като си контузи крака? Трябва да ти е назначен контролен преглед още тогава  newsm78  Ако отидеш със стара травма не го считат за спешно, естествено. Трябва или да си спазиш контролния преглед като дата, или да отидеш при доктора който те е приел първия път, ако има нещо по-рано.
Три пъти съм ходила в Пирогов с детето и винаги доктора си дава графика, ако има нещо допълнително, да го търсиш в кабинет, а не в спешното.
Коконче ще чакаме новини и от твоя преглед
Детето има херпес на устата, ще го водя следобяд до педито, дано не се разболее  Praynig
Прекрасен ден ви пожелавам

# 222
  • гр.Варна
Вале честит празник!!! Щастие,здраве ,благополучие и много сбъднати мечти  bouquet

# 223
Вале,честит рожден ден и от мен!Да си жива,здрава,щастлива и много обичана.
Вчера най-накрая ми приеха документите за детски,един дерт по-малко.И малкият понесе добре пътуването и гостуването на баба и дядо.Видях и няколко приятелки,мога да кажа,че беше успешен ден.
Тази вечер съм на оперета,а свекърите ще гледат бебо.Ще имам 2 часа релакс и време само за мен и любими неща.
Желая на всички ви успех Hug.Да не ви изреждам име по име,че ще забравя някоя.

# 224
  • София
Изморих се днес...

Чистих, мих, прах, гладих, готвих, пеш съм минала поне 2 км - платих банки, ток, вода..., заведох Петьо при свекитата за 2 часа, докато тичах по задачите и преди 10 минути се прибрахме....

Ще си напълня ваната, ще сложа сол и ще отмарям 20-на минути...

Общи условия

Активация на акаунт