Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 197
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Казвате, че е световният ден на смърфовете. Значи е време за почерпка - тортичка и кафенце:

# 151
  • Талант на 2012,2013 г.
Смърф, пет от парченцата са мои. Crazy hahaha JoyДругите да си ги делят... Mr. Green newsm47

# 152
Добро утро!
Смърфи, добре дошла!
Мари, радвам се за зъбчето ти.
Момичета, рецепта за скумрия? Помагайте, моля!

# 153
Здравейте момичета  bouquet И аз черпя ,че ме нямаше доста време
Днес пак имам много работа за вършене,изчезвам по задачи,после ще мина да ви ''видя'' пак.Целувки на всички

# 154
  • Бургас
Смърфи,добре дошла! Hug
Лелее,големи перипетии!Спомних си годините,когато с ММ много пътувахме. Grinning
Накрая остават ей такива весели спомени.Браво на твоя мъж,че не се оставя да го гъбаркат.
Тези колумбийци са били смърфове под прикритие,които идват да видят какви ще ги вършиш тука. hahaha

Хора,днес ще имам гости!Ужас! Sick
Две семейства,които почти не познавам.Много са готини,но се притеснявам,че в къщи не е достатъчно чисто,абе от всичко се притеснявам.На едните само барбекюто е колкото нашия хол,ще се чувстват като в консерва.Ще панирам сулка,дано поне там не се издъня.Чак разстройство имам от притеснение.Ох,да мине днес! Cry

Луси,яж!Какви са тези неприлични снимки в компа,палавнице? Heart Eyes
Стана ми интересно.

Стискайте палци!Много мразя сбирки с непознати.Глътвам си граматиката,ако не съм с близки хора.
Голяма излагация ще бъде.ММ да си говори,той ги покани.

# 155
  • София
Здравейте и от мен!

Днес съм с поправен компютър и се кефя.
Почерпките се приемат Laughing

Смърфи, добре дошла.

Аз съм добре, просто кръвното ми е ниско, ям си...

Вчера бяхме на разходка с Петьо от 19:30 та до 22:30

Купихме на Петьо таблет, уж трябваше за рожден ден, но не знам защо стана така. ММ беше категорично против, но вчера му казах, че така или иначе Петьо виси или на моя комп или на Миленкин телефон и ММ казва - айде в Технополис... та това е.

Вчера много ми се искаше да отида пред Народния, че имало е голям купон, с търсене на смърфовете, забавления, но не посмях в тази жега и след падането...

Пиша от поправения компютър - всичко е на място, неприличните снимки също Embarassed

# 156
Напълних коритото на терасата, изсипах играчки. Доволни деца, доволна мама, направих си кафе:-)

# 157
Едно "БАУ" и от мен!  ku-ku

Навън разхлади - доволна съм, наядена, след малко ще опъна краци, не че съм се утепала от работа днес, но то и да не правиш нищо си е изморително.  Flushed

# 158
  • Талант на 2012,2013 г.
Много работа имах и аз, много нещо ама съм доволна от себе си. Остават ми едни прани дрехи да ги поприбера и една пералня още да просна ама те са чаршафи така че... лесно...

Имам право на почивка сега.

Утре нещо ще готвя. Не знам какво... Mr. Green

# 159
  • София
Хоп, троп, тук съм.
Какво правят моите приятелки? Къде ходите, красотници? Вчера не си подадох и ръчичката навън, жега страшна. Бях направила климатика.. на замръзване я карахме . Цял следобед играх бридж, голямо удоволствие. ММ го пратих на вилата да си гледа внуците, а аз си се кефих с приятели.   Кой си има деца да си ги гледа...аз съм слободна и се вихря така, както само аз си зная, фръц. По-късно и той се включи...колкото да ми обърка играта.  Mr. Green
Смърфиииии, добре си дошла. Най-много обичам когато пътувам  да се мотам по летищата и съответно да се губя.  Mr. Green Веселба настава. Преди няколко години, скоро беше, пътувах до Португалия ...е няма такъв гаден полет. Прекачването е Мадрид-Лисабон. Трасето там винаги е гадно. Турболенцията е страшна. Пътниците бяха побелели от страх...само аз бях в кондиция. ММ щеше да изскубне седалката  Sick и с нея да Фръкне ....да, ама не. Кацнахме.
Славунке, те гостите сами се забавляват, пусни ги там да си говорят. `Що се притесняваш, те си се забавляват сами. Това много ми хареса..".на едните само барбекюто е колкото нашия хол"...Имам едни такива приятели и когато отида у тях направо се губя из къщата им. Много стаи, много нещо. Но завиждам за едната стая, тя е гардероб. Няма такова удоволствие!!  Няма примък-отмък на зимни дрехи, летни , та прибирай, та завирай...та накрая се чудя кое къде да сложа.
Люси, два пъти те питам нещо и двата пъти не ми отговаряш... newsm78. Направих го със загриженост и необходимото внимание към теб...нещо има ли...нещо да съм в грешка..не ми е ясно!
Мари, как беше при мама на село. Хубаво е било предполагам.  Simple Smile
Отивам да се разхождам...пак ще дойда. На всички ви една голяма   love001

# 160
  • Талант на 2012,2013 г.
Марче как да ти кажа...Тръгнахме си веднага щом се върнахме от гробищата. Мъжът ми беше със силни болки, и поиска да тръгнем. Мама като го гледа виждам, че и е мъчно...
И така-тръгнахме. Напълни ни тя с ядене та и днес не готвих ама друга работа си имах...

# 161
  • София
Марче как да ти кажа...Тръгнахме си веднага щом се върнахме от гробищата. Мъжът ми беше със силни болки, и поиска да тръгнем. Мама като го гледа виждам, че и е мъчно...
И така-тръгнахме. Напълни ни тя с ядене та и днес не готвих ама друга работа си имах...
ooooh! Sad Жалко.  Нищо, пак ще отидете , има време цяло лято е пред нас.  Simple Smile

# 162
  • София
Марче, извинявай, сега ще се върна да видя въпроса ти.
Бях 3 дена без компютър, влизах чрез Миленкиния на пресекулки, че тя ми се сърди...
Днес пак съм на комп, извинявай, пропуснах...

# 163
  • София
Людка[/color] не мога за закусвам, ти как го правиш, пък и хайвер.... Много тежко ще ми дойде- Най-много една бисквитка да изям, но не винаги. Кога излизаш ваканция?

Марче, питай ме, мила. Не мога да намеря - освен този въпрос...

Аз не работя - и все съм във ваканция...  Laughing Но ще почиваме от края на юни...
А относно закуската - аз не мога да не ям, винаги съм гладна...Ям когато съм болна, повръщам и ям Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Извинявай, ако изпуснах нещо... Нищо ми няма - ще отговоря подробно...Извинявай още веднъж newsm20

# 164
  • София
аз не мога да не ям, винаги съм гладна...Ям когато съм болна, повръщам и ям Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy Joy Joy
Не, няма нищо. Попитах, как се чувстваш след онази операция, добре ли си....и кога пътуваш за морето и къде точно ще отседнете.  Нищо важно, само на добра воля.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт