Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 202
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Върнахме се от басейна, мина чудесно. Малкият се забавлява много, не излезе от водата, съответно ние също. Малко бяхме гротескни с баща му - два хипопотама в детския басейн, ама карай да е весело. През седмицата пак ще го заведем, решено е  Party
Гледам "Карибски пирати" и за пореден път се убеждавам, че това не е моят филм. Чудя им се на американците какви филми правят, че стават и хитове, че и си ги награждават.....Ама може проблемът да е в моя телевизор де, не знам.

# 166
  • София
аз не мога да не ям, винаги съм гладна...Ям когато съм болна, повръщам и ям Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha Joy Joy Joy
Не, няма нищо. Попитах, как се чувстваш след онази операция, добре ли си....и кога пътуваш за морето и къде точно ще отседнете.  Нищо важно, само на добра воля.  Hug

О, след операцията се чувствам добре, но единственото - не мога да ходя без капки до 00.
1 месец след операцията почти месец опитвах - какво ли не да ям на гладно домати, сливи, трици, повече да ям неща, които уж разхлабват другите... и нищо, време от време пак започва болезнено ходене до 00. Една приятелка ми каза - аз вече 8 година на капки - пие по 20... Аз ги взех и пия по 10, действат ми горе-долу след 12 часа. Забравих проблема и съм екстра засега..

Ще пътувам края на месеца до морето, ще бъдем на Златни в хотела Обзор (сега по друг начин се казва)За 10 дена сме там, ако дойдат едни приятели от Москва, то ще отскочим за 2 нощувки в Слънчев бряг, ама може и да не дойдат...

# 167
  • София
Лека нощ от мен!

# 168
  • София
А, браво Люси, това да се чува!! Лека от мен.  Hug
Другарки мили, аз мисля утре да отскоча до Пирогов та ,да ме снимат на кадро. За съжаление си мисля, че няма много да е успешно, май съм разместила кости... Mr. Green Ако е така...какво ме чака "жална ми майка". Махнах си превръзката вече и се опитвам да стъпвам, но нещо ме подпира отдолу, все едно си имам още една кост... Joy егати пък аз, та те да не се разрастват бре, мамка му  #Cussing out Ще видим, ще ви съобщя по някое време . При всички положения след 14 ч. Аз рано не мога да ставам, пък докато си изпия кафето с няколко цигарки, пък докато ви изчета, после разчистя и подредя , измия тераса....ще видим.  Simple Smile

# 169
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро... Hug Heart Eyes

Да пийнем по кафе...
smile3521

# 170
Добро утро,Мари!Добро  и на другите дами.С удоволствие ще си взема една голяма чаша кафе,че моя син пак ме дигна в 5 ч.Днес за пръв път ще го водим на гости в Стара Загора в моите родители.Дано да е послушен по време на пътуването.А мен пак ме чака ходене по разни служби.
Да питам един женски въпрос-кога да очаквам да ми дойде?
Вчера беше питата ни-нашият не отрази никого,през цялото време спа в кошарата си.Показах им го само да му дадат подаръците.Ние се почерпихме за негово здраве,а той си отспа и затова дига мама в ранни зори.
Хубав ден ви желая  Hug

# 171
Добро утро!
Мари страхотна закуска!Мерси.
Славке кво се косиш?я спокойно.Нали си в тандема страхотни домакини.
Пиши как е минало?
Вио браво радвам се за страхотния ден.Нека се радва детето.
Марче тоя крак да почва да те слуша у да се оправя.
Ние изпратихме тати.Аз на детето викам не плачи.А аз ревнах.
Пристигнал е.Вечерта моя колежка остана вкъщи и пийнахме винце.Днес чакам свекърва ми да гледа детето.А аз цял ден ще уча.
Стадо весело изкарване в Стара Загора.Аз имам роднини в Твърдица.
Лек ден на всички!ако съм пропуснала някого съжалявам... Hug

# 172
Добро утро!
Мари, благодаря за кафенцето. Аз след малко възнамерявам да изляза да изпия едно фрапе, че напоследък само това ми се пие.
Ста-ди, ако питаш за цикъла - на мен ми се възстанови година и 3 месеца след раждането. И 3 месеца по - късо забременях, но това са подробности  Mr. Green Различно е при всяка жена, а ако има нещо, което те притеснява, отиди на лекар, там най - добре ще ти обяснят  Hug

# 173
  • София
Добро утро и от мен!

Марче, успех в Пирогов, дано да не е това, което мислиш.

Мари, страхотна закуска си спретнала.

Вио, аз пък харесвам карибски пирати... Embarassed, гледах го с Миленка в кината...

Смърфиииии, добре си дошла. Надявам се багажа да ти се намери...

Аз днес имам да гладя, да подреждам гардеробите и да изчистя балконите- те са ми като 3 стаи - остъклени и големи...

# 174
  • Пловдив
  food010

# 175
  • в сърцата на децата <3
Привет, прекрасни  Hug
Признанам си без бой, че влизам рядко - яхнала съм метлата и стягам апартамента...
Минавам днес да почерпя, че остарявам... Ще чакам пенсия, навършвам преклонната възраст от 27 години  Mr. Green

Тортичка...

... Нещо по-слабичко... 

... и нещо по-силничко...

... безалкохолно за бременните...

... и бонбонки - снощи ометохме кутия от 250 грама с ММ - направо ги обожавам!!!

# 176
  • UK
Добър деееен красотни
Ангелче честит рожден ден! Жива и здрава да си и много щастлива bouquet  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  ura dance Tada
Абе, каква преклонна възраст, ние над 30... и Whistling какво да кажем Crossing Arms че сме за гробищата ли ooooh! Joy Joy Joy Joy
Тите стиснала съм всички палци Praynig за изпита утре, да го вземеш Crazy поне с 6.00 Joy Mr. Green
Смърфи добре дошла  Hug Вио как се къпеш в тоя басейн? Мен ме   от зарази, като чета, как вътре се изпускат разните му деца, че и големи ooooh! Crazy Ау, не, не , мен ме  егнус, че и в морето ме е , ама айде то поне се пречиства от само себе си Joy
Марче стискам палци за хубави новини от Пирогов Peace
Луси на морето, а Crazy
Мари мноооого ми хареса закуската   bouquet
Тука днеска, нямаме слънце, но пък за сметка на това е страхотна задуха
ooooh!

# 177
  • UK
Смърф, пет от парченцата са мои. Crazy hahaha JoyДругите да си ги делят... Mr. Green newsm47

Майкооооу Crazy тая пък лакУма  Joy Ми тя тортата само 5 парчета на кръст има бре hahaha За кой по-напред Crossing Arms Mr. Green

# 178
  • Талант на 2012,2013 г.
Ми за мене. Mr. Green

Не разбра ли? hahaha Joy

Ай ся...подробности...и аз съм човек. Blush Stuck Out Tongue Winking Eye

Ангелчето...Честит рожден ден, кака!

Подобаващо си почерпила. Браво. Grinning

# 179
  • UK
Ми за мене. Mr. Green

Не разбра ли? hahaha Joy

Ай ся...подробности...и аз съм човек.