Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 877
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мари, и аз ви мисля и стискам палци!

Люси, радвам се, че Миленка няма вече температура!

# 571
  • Талант на 2012,2013 г.
Е, СКЕНЕРА СЕ СЧУПИ, момичета!!!

Е, тЕ това Е!

Оправиха го ама и деня изтече и сигурно ще остане за утре... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 572
  • UK
Е, СКЕНЕРА СЕ СЧУПИ, момичета!!!

Е, тЕ това Е!

Оправиха го ама и деня изтече и сигурно ще остане за утре... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Еееее, какъв е тоя късмет баси #Cussing out Blush
Пък ние утре с Титето сме на лаф-моабет рано сутринта Heart Eyes

# 573
Стига де, Мари, егати късмета  Tired

# 574
Коконче, ще идвам и към Варна, ама август и ще ти се обадя задължително!  Peace

Мари - дано да е за добро това забавяне!  Praynig

Славче - пиши на лични, ако пък искаш да се разберем за след 20-ти юли, ок съм!

# 575
  • UK
Коконче, ще идвам и към Варна, ама август и ще ти се обадя задължително!  Peace

Мари - дано да е за добро това забавяне!  Praynig

Славче - пиши на лични, ако пък искаш да се разберем за след 20-ти юли, ок съм!

ООооо суперско, ще се видим обезателно  Hug лека нощ от мен рано-рано се паркирвам tooth

# 576
  • София
Коконче  Hug Hug Hug Много се радвам, че не се връзваш на "познавачите. Аз избягах от всички теми за изключение няколко, защото не обичам да държат такъв тон. Смятам, че сте ми приятелки и се радвам, че мога да ви излея душицата, да споделя, да се оплача, да дам съвет. Който иска да го приема. Всичките сме тук големи момичета и като чуем съвет - нали трябва и да помислим дали да се възползваме от него...

Неприятен "разговор". Ама баш на такива не им вярвам - сто пъти ще влезе и ще прочете... Да видим дали ще отговори Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А за Миленка... към 17;30 пак дигна температура, нямам термометър, ама той и не ми е нужен, аз определям - с точност до -0.1-0,2... та бше около 37, 6 според мен... Не ми харесва.... Има нещо възпалително... Къде е? 10 дена антибиотик - по 5 дена -различен... Какво става с нея...

Между другото - има страхотен педиатър във варна - д-р Басем Дахуи. От години не съм срещала такъв диагностик! Ако имате възможност  - ползвайте услугите му. не знам къде и в коя поликлиника работи...

Аз събирам багажа, а ММ с децата на разходка...

# 577
Куклички,здравейте,нямам време да ви чета.Дано при всички ви-всичко да е наред.Отчитам много задачи,не всичките ги свършвам,а и ММ не помага #Cussing out (май така го научих) Доста ми е трудно,но се надявам след 1-2 седмици да свикна с това напрегнато ежедневие...и да се оправя,но коктейлите за мама(за мен де) са налице,всяка вечер си позволявам алкохол(в много малки количества) за да разпускам.В работата е добре за сега(не оставам извънредно като повечето колеги-заради детето) У дома готвя-когато мога,пък на който не му изнася-да си готви.И така това е общо взето,надявам се,че приемате почерпки-за реванш.
Мари-видях това за скенера-но нищо не ми говори Cry дано всичко да е ок Praynig
Това е от мен.Ето и почерпката

Целувки на всички ви  bouquet

# 578
  • при късмета
Прочетох ви,
в последно време не усещам как ми минава деня.
И мигрената ме беше тръшнала пак, два дни почти не си бях отваряла очите.Горкото дете се учи самО да се гледа, аз се завирам под някое одеяло и само му казвам какво да прави.
Мари   Hug още напрегнато чакане, резултатите ще са добри, вярвам  Praynig
Луси, изтормози се детето  Sad дано се пооправи, та поне два дни да изкара като хората на морето  Hug
Аз, като малка вдигах температура при всяка смяна на климата, та ако ще само на 50 км. да мръдна.Като поотраснах малко, ако се случеше и да ми дойде в комбинация със смяната на климата, вместо 2 дни ме държеше седмица.
Дано и при Миленка да не е нещо сериозно Praynig
При мен едно и също, съобразяваме се с малкия с времето и само притичваме да не ни хване дъжда, че седим навън допоследно.
 Hug на всички

# 579
Мари,дано е за добро!
Луси, измъчихте се, дано и при вас по-бързо да се оправят нещата!

# 580
  • Пловдив
Привет, дами!

Ейййййййййй, Мари егати чудото. Точно днес ще се счупи....., както и да е. Дано утре резултатите да се ОК. Няма да се даваш ще настояваш утре да минете.
Луси, направете консултация задължително.
мама-коко, моята приятелка, е като теб. Гепили я мигрената направо не можеш я познаеш.
Дребното в събота имаше Рожден Ден и тя мина за малко, но много я болеше, изглеждаше, като надрусана.

При мен нищо ново.....чакам да ми се обадят дали ще почвам работа на старото място ( хич не ми се почва Cry, ама няма начин на този етап), ако ли не ще търся друго....
Утре ще ходя на гробищата 20 дни на дядо, след това ще гледам на леля детето, защото днес почина на зет ми бабата. Ама ни тръгна....
И да се похваля в четвъртък ще сме в Бургас на мач....на Ботев и живот и здраве ще направим един плаж. С повече късмет и игра можем да завторим на 25....

Туй е от мен за сега.

Много целувки и поздрави на всички. Няма да изброявам всички по именно вие си знаете, че ви чета и мисля всеки ден.

Hug Hug Hug

# 581
Здравейте,момичета!
Струва ми се,че напоследък много бързо върви времето-докато се обърнеш,денят преполовил.Май е от ЕГН и съм станала по-голяма тутла. Laughing
мама-коко,съчувствам ти за тази мигрена,не зная дали съм ти писала,но има един съвсем безобиден лек за това-поне намалява пристъпите.То е: в половин чашка кафе добавяш сока на половин лимон и го изпиваш.Много скоро се чувства облекчението.Не пречи да опиташ,ако не помогне,няма да навреди! Simple Smile
Марѝ,стиснати палци за резултатите днес. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Марче,очаквам да се включиш,по-интересно е с твоите писания-по-оживено,някак си... Heart Eyes
На всички ви  Hug

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 11:05 от Ерма

# 582
  • UK
Привет-привет
пихме кафе с Титето, голяма сладурана Mr. Green
Луси ех защо така Миленка, аз мисля че може би ще трябва да и направите тази снимка, все пак може и оттам нещо да изскочи Hug То голямо море видя детето ooooh!
Мама Коко чудех се, къде се изгуби Hug Ерма, че какво ти има на ЕГН-то  bouquet
Ау какъв хубав коктейл ние поднесла Кака Дака   bouquet Тъкмо като за жегичкта навън Mr. Green
Мари стискам палци Hug ако ще има скенер днес  Praynig

А Марчето къде се изгуби??? Няма кой да ни строява  hahaha ама липсва ми  Rolling Eyes

# 583
Коконче,  Heart Eyes  love001

# 584
Ще умра от тея жеги.Прибрах се от кафето с Коконка,като ме зацепи по-пътя едвам напазарих и се прибрах.Поспах сега съм добре.Но обмислям как да ходя до банката пак.Направо ме е страх да изляза от това слънце.

Общи условия

Активация на акаунт