Отзиви за"Фризовом"?

• 74 148
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Първо бяхме на NAN ,но почна да повръща,докторката каза да пробваме Фризовом до 1г. го пихме.Много съм доволна от него.

# 46
На нас Фризовома ни подейства разхлабващо и акат след всяко хранене. Иначе не повръщат и грам вече, е, не ги засища, както се надявах  Rolling Eyes, но пък така се надрискваха днес милите Shocked, че чак в чорапите имаше през памперсите. Утре ще звъня на док.  От днес на обяд пак сме на Нан1, но проблема си остана, а може би е рано още. Моля, за вашето мнение и съвет. Изобщо какво да правя, може би не е добре така да им спирам Фризовома и от него ли е всъщност рядкото изхождане?!  newsm78

# 47
Akitata sa ot frizovom-a sas sigurnost.I Karina be6e taka i to 4,5 dni.Absoliutno sled vsiako  hranene-akane i to do u6i4kite.V4era dori pisah v temata zastoto se vidiah v 4udo i se pritesnih razbira se.I eto iznenada pak:ot dnes akaneto spria izvednaj ,dori celia den se napava gorkoto kato na zapek i e hodila samo vednaj.E kajete mi ...napravo ujas dokato si pasnem na hrana.Molia vi kajete pri vsi4ki li ima takiva periodi?Na 20-i sme na konsultacia ,no...kakvo li ste mi kaje..

Акитата са от фризовом-а със сигурност.И Карина беше така и то 4,5 дни.Абсолютно след всяко  хранене-акане и то до ушичките.В4ера дори писах в темата защото се видях в 4удо и се притесних разбира се.И ето изненада пак:от днес акането спря изведнъж ,дори целия ден се напъва горкото като на запек и е ходила само веднъж.Е кажете ми ...направо ужас докато си паснем на храна.Моля ви кажете при вси4ки ли има такива периоди?На 20-и сме на консултациа ,но...какво ли ще ми каже..

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 23:34 от Vivi

# 48
В началото бяхме на НАН,но много трудно акаше.Смених с Фризовом,но не го хареса.Всичко си дойде на мястото като започнах да смесвам Фризолак с Фризовом 1:1.Пи млякото два месеца и сега е само на Фризолак.

# 49
На нас ни го препоръчаха, защото малкия много се задавяше в началото, а Фризовома е по-гъст.

# 50
Бебка много повръща и ходихме на детски гастроентеролог и ни изписа фризовом и фризолак  съотношение 1/2. ама аз реших по-сигурно да дам малко повече фризовом т.е. 3/2. вярно не повръща обаче какво акане последва .... не от чорапите само от коленете до врата:) и дори стана толкова рядко че попива в памперса. и така се напъва все едно има запек и коремчето я боли нощем не м оже да спи и пъшка.смених и давам по-малко фризовом /на 150 мл. вода 3 фризолак и 2 фризовом/ и какво пак повръща и ака воднисто и мирише странно. обадих се на лекаря и ми каза да не би да е от водата?! Shocked
/преварявам изворна бутилирана вода девин/.  мислех че само ние акаме така даже тема мислех да пускам? направо се изплаших. моля момичета споделете какво са ви казали вашите лекари. дали пък само фризовом да давам? а

# 51
Бебка много повръща и ходихме на детски гастроентеролог и ни изписа фризовом и фризолак  съотношение 1/2. ама аз реших по-сигурно да дам малко повече фризовом т.е. 3/2. вярно не повръща обаче какво акане последва .... не от чорапите само от коленете до врата:) и дори стана толкова рядко че попива в памперса. и така се напъва все едно има запек и коремчето я боли нощем не м оже да спи и пъшка.смених и давам по-малко фризовом /на 150 мл. вода 3 фризолак и 2 фризовом/ и какво пак повръща и ака воднисто и мирише странно. обадих се на лекаря и ми каза да не би да е от водата?! 
/преварявам изворна бутилирана вода девин/.  мислех че само ние акаме така даже тема мислех да пускам? направо се изплаших. моля момичета споделете какво са ви казали вашите лекари. дали пък само фризовом да давам? а 

Dida76,малко късно се включвам,но опитаи само с ФРИЗОВОМ.когато акахме в началото след всяко хранене,педито ни каза да изчакаме да се нормализира корем4ето(така около 7дни),но каза че не е опасно стига да нее акото много воднисто и ръдко.Надявам се да си взела мерки вече.Пиши как сте.

# 52
Аз съм хранила дъщеря си само с Фризовом. Имаше ужасен запек и само това помогна. Препоръчвам ти го, дано помогне. И колики не сме имали, незнам дали от него.
Peace

# 53
  • Варна
В болнижата хранеха бебка с Фризолак и ми казаха
да продължа с него
След като се прибрахме беба си го хапваше
Но чух добри отзиви за Нан и реших да го сменя сама
И бебка почна много да повръща махнах Нан минахме на Фризолак
Няма не спира повръщането май сама съм си виновна
След като споделих с доки той ми каза да пробвам Фризовом(доки каза че не ставам за педиатър Mr. Green)
До ден днешен сме на него и много съм доволна
Ака си редовно по два пъти  Peace
Коликите изчезнаха но то си е до детенцето  Naughty

# 54

Dida76,малко късно се включвам,но опитаи само с ФРИЗОВОМ.когато акахме в началото след всяко хранене,педито ни каза да изчакаме да се нормализира корем4ето(така около 7дни),но каза че не е опасно стига да нее акото много воднисто и ръдко.Надявам се да си взела мерки вече.Пиши как сте.
[/quote]

blagodarq за отговора   bouquet явно докато им свикнат кремчета с новото мляко се получават или запек или разстройство.
но въпреки всичко на бебка не и помогна много този фризовом. пак си повръщаше /по-малко от преди, но пък пак толкова често/  и спрях всякакви рожкови и др. подобни и си ядем старото мляко/Нутрилон/. почваме да се захранваме след 2-3 седмици и се надявам нещата малко да се понормализират с възрастта.

# 55
Аз да и кажа ,че в началото изобщо не прочетох че се разтваря в по топла вода и го давах 1 седмица на моята дъщеря.Естествено забелязах че бибата се запушва и че млякото е много гъсто,но дори и да го разбия в дадената температура пак трудно върви през шишето  и детето се ядсова.Има ли значение все пак темпертурата,защото сега давам и Фризолак смесено а той се приготвя в по хладка вода?Как ги смесвахте вие?

# 56
аз правех така - стоплях водата до Т за хранене или малко по-висока слагах фризовома и разклащах шишето или разбивах  . после добавях и необходимото количество фризолак. ако е много топло охлаждах

# 57
абе момичета този Фризовом според мен дали в 75 градуса вода или в по хладка вода имам чувството ,че се разбива еднакво-биберона все се запушва.Има ли някакъв прблем за коремчето на бебето ако го правя с по хладка вода.И като смесих Фризовома с Фризолак пак се запече.Вече ще се побъркам?И възможно ли е да е нервна от факта че не е акала 2 дена?Бъркам и с термометър и не ака вече не знам какво да правя!

# 58
Някой забеляза ли ,че темата е от октомври 2004  Shocked

Иначе и ние пиехме Фризовом, заради запека и много добре ни подейства и ни понесе. Peace

# 59
А каквмо значение има от кога именно е тази тема? Според мен е актуална. Такива съществени проблеми могат да се решат...

Общи условия

Активация на акаунт