Иначе ей така ще ти простя 

А, тортата е суперрр, много уважавам Ева Тонева
за разлика от Йоли 
Аз пък на малката не говоря на немски, да го учи в градината, тя е българче и ще говори български
После така или иначе почват да бъркат езиците и да вмъкват чуждици 
с много кокоссссссссссс
[/color] 

Ще диря и някакви упражнения за шкембето,че много виси

а точно утре, когато ще ходим на плаж на един от островите тук, разбира се го дават заоблачавене и вероятност да има буря 
а и тук най-скъпото им пюре е 10 куни, тоест 3 лева
българските пюрета които съм донесла се оказа че не са чак толкова много, така че скоро ще им види сметката и почнах да ги смесвам. Имат и едно Добро утро - мюсли, йогурт и плодове, днес си го хапна сладко сладко. Всичките които ги изброих за на хип.
а и тези неща се правят, когато човек има желание, а не когато трябва, като ти дойде музата ще си стане
е при мен муза има и то мноооого и то честоооо, но е имало периоди в които не е имало никаква муза 

За отрицателна енергия не знам, обаче е толкова приятно да си смениш прическата с по-къса в горещото време, че със сигурност натрупваш положителна енергия
А малките ти мъже са прекрасни, моят бонбон отказва да върви както на един пръст, така и на два, но аз и не настоявам, когато реши тогава 
а чак пък хирургическа намеса, надали е толкова страшно положението. Аз бих се замислила само ако е по няколко пъти на ден... но знам ли, да не ми идва до главата.
Имам една емблематична история, след която родителите ми ме накараха да напиша една табелка на вратата от вътрешната страна, която гласеше - Заключвай Вратата !!!. Та историята е, че родителите ми трябваше да пътуват някъде в чужбина без нас и в коридора бяха подредени все багажерии, но парите и документите бяха при тях, в спалнята. Освен багажа бяха и кожените им якета, чадъри, разни други дребни неща, на майка ми разни бижута, които беше планирала да вземе и... аз се бях прибрала у дома последна, разбира се толкова добре бях се погрижила за вратата, че съм я оставила отворена на 10 см. Легнахме си да спим, аз си чатех нещо на компа и чувам някакво шумулкане из коридора - подвиквам кой си ти там? и тръгвам към коридора. Отивам и само чух шума от затварянето на входната врата - разбира се всичко беше изчезнало, но на мен никакво впечатление не ми направи. Чак на сутринта открихме липсите и навързахме нещата
Явно са били случайни хулигани, иначе надали щеше да ми се размине толкова лесно на мен 
може да нямаме кафе машина, но да живеят кафеварките 
направо ми потекоха лигите 

Ако искаш след Понеделник, Вторник съм свободна, може и Русенска среща да си направим
Само да минава тая пуста защита
))

Все меля нещо

Хич не се учудвам, че пюретата там са толкова евтини в сравнение с тук, но то е защото сме големи баровци
Ох, ще падна 

За честотата- Тайра, 3-4 пъти са си доста
ееех, миналата година по това време бяхме огромно ошкембени
а, сегаа... тези дни ще честитиме първи рожден ден
[/color]
ама не ми се пише. Много ми е тъпо и само си ви чета кротко 
Пий един заебин и това е
. Като им настроение за скрит текст детето е винаги будно 

После милото хлипа 20 мин. в съня си
, но пък спа 1 час, което си е дълго за него.
Надявам се скоро и аз като теб да се похваля 
Ама за това пък, като го барна ММ и ще му стопя лагерите, явно раздялата си има и положителна страна, защото преди и аз нямах мерак за............
Ще ме извините ама, както казах, хормони ме тресът 

Не си го слагай на сърцето, каквото и да е станало. Семейството ти е най-важно. Просто в един момент така става. Мисля, че с всички ни