Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Бютка, да хвърляш цигарите, че като дойдааа smile3512 Иначе ей така ще ти простя smile3530
Блонди, чувала съм доста пъти за такива проблеми и аз знам,че от раждане се получава, но пък какво той нали батута е гумиран , най- много да се подхлъзнеш. oops
Ние ходим на протести няколко дни или както каза Вик, да спортираме, на него много му харесва Ния спи колкото и да е шумно. Ама тая вечер сме почивка, че децата ни вече не са къпани от сума ти време и бая се уморихме. А и както каза мъжът ми тая вечер ще има повече хора , понеже е петък, после ние пак се включваме след почивните и така на ротационен принцип....пуу няма ни едно протестиращо човече. Wink Laughing

# 181

Блонди, чувала съм доста пъти за такива проблеми и аз знам,че от раждане се получава, но пък какво той нали батута е гумиран , най- много да се подхлъзнеш. oops
 hahaha hahaha hahaha
Блонди, абе ние живеем в гето, баси, някой ден наистина ще намеря само паркет  Tired А, тортата е суперрр, много уважавам Ева Тонева  Flutter за разлика от Йоли  Blush
Слънчо, за каки резултати питаш? Нещо не вдявам  newsm78 Аз пък на малката не говоря на немски, да го учи в градината, тя е българче и ще говори български  Peace После така или иначе почват да бъркат езиците и да вмъкват чуждици  Wink

Сега ми се прияде торта  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms с много кокоссссссссссс  Whistling Flutter  chef[/color]

# 182
Иначе ей така ще ти простя smile3530

Забрàви бастунчето  newsm27  hahaha

Тарантулке, Йоли и аз не поглеждам вече - некоректни рецепти, еднообразни тъпи съставки, неприятно поведение  Whistling

# 183
Аз пък преди малко отсвирих диетата и прилично хапнах сладки неща.Еми писна ми...цял живот ограничения  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Трябва и да се снабдя с батерийка за кантарчето,ама да видим кога  Thinking
Ама утре пак започвам с нови сили,трябва да съм стриктна  ooooh! ooooh! ooooh! Ще диря и някакви упражнения за шкембето,че много виси  ooooh! ooooh! ooooh!

Блонди,много хубава торта си избрала да направиш  Peace
Брей,днес сте много мирни,почти никой не пише  Thinking
Самимами я видях на балкона,айде и другите да се показват и разписват.... Hug Hug
Чакам Рош да се събуди,да стягаме раничката и дим да ни няма Simple Smile

# 184
с дребния порядъчно се наспахме, тук е 33 градуса, ще го изведа към 6 да приберем баща му от работа, тогава го дават между 27 и 32 Simple Smile а точно утре, когато ще ходим на плаж на един от островите тук, разбира се го дават заоблачавене и вероятност да има буря Simple Smile

малчо е добре, хапва си пюренца, много готини има тук. Днес обядва пюре за 10ти месец с броколи, талиатели, моркови и сметана, май има и картоф, въпреки че не е нарисуван, а за утре за закуска съм му взела мляко с ориз на Хип с вкус на ябълка, на дъното се виждат оризчетата, ако не го подям не знам... Simple Smile а и тук най-скъпото им пюре е 10 куни, тоест 3 лева Simple Smile българските пюрета които съм донесла се оказа че не са чак толкова много, така че скоро ще им види сметката и почнах да ги смесвам. Имат и едно Добро утро - мюсли, йогурт и плодове, днес си го хапна сладко сладко. Всичките които ги изброих за на хип.

Гледам тум в дир.бг протести, олитически гафове, май е време да започна да чета отново новини, а толкова ми беше добре нищо да не ме интересува.... та като вляза в час редовно ще и засипвам с моите мисли по злободневните теми.

какво друго друго... другите са битовизми няма какво да ви занимавам Simple Smile

Тайра, споко бе жена, ние да не сме с...с машини Simple Smile а и тези неща се правят, когато човек има желание, а не когато трябва, като ти дойде музата ще си стане Simple Smile е при мен муза има и то мноооого и то честоооо, но е имало периоди в които не е имало никаква муза Simple Smile

Рош с какво наруши режима? Поне да помечтая, не че аз не го наруших триста пъти откакто съм тук, но от понеделник с бодра крачка влизам пак в режима. Май ще си препиша упражненията на 1 лист, че ако пусна видео дребния е се събуди много бързо и ще видя аз упражнения през крив макарон Simple Smile

Би би на първо четене какво ми хрумва като идея за подарък: огромен албум с място за снимки от детството й до сега, един ден на спа - масажи, фризьор, всичките глезотии, които човек може да понесе за един ден или след като каза че децата са й живота в момента нещо направено от Пепи с учаастието на Сашко и ваша намеса също - примерно рисунка от пръсти на Пепи, няколко ръчички от Сашко и дооформяне от вас двамата. Другите идеи на останалите и на мен ми грумнаха, ама да не се повтаряме Simple Smile

Екзотична, личи си че си при маман и вече доста по-често те виждаме във форума Simple Smile За отрицателна енергия не знам, обаче е толкова приятно да си смениш прическата с по-къса в горещото време, че със сигурност натрупваш положителна енергия Simple Smile А малките ти мъже са прекрасни, моят бонбон отказва да върви както на един пръст, така и на два, но аз и не настоявам, когато реши тогава Simple Smile

Бобърче твоята сага с колата продължава а? дано скоро всичко приключи и това само за някакво си одраскване - много тъпо!

Блонди дано ти помогнат упражненията на Кегел, това което описваш са ми най-гадните спомени от бремеността (не скачането на батут, ами другото) и даже така започна раждането ми с мисълта че е станало другото, а пък то било водите Simple Smile а чак пък хирургическа намеса, надали е толкова страшно положението. Аз бих се замислила само ако е по няколко пъти на ден... но знам ли, да не ми идва до главата.

тарантулке, и аз съм си пословично разсеяна на тема ключове и тяхното предназначение Simple Smile Имам една емблематична история, след която родителите ми ме накараха да напиша една табелка на вратата от вътрешната страна, която гласеше - Заключвай Вратата !!!. Та историята е, че родителите ми трябваше да пътуват някъде в чужбина без нас и в коридора бяха подредени все багажерии, но парите и документите бяха при тях, в спалнята. Освен багажа бяха и кожените им якета, чадъри, разни други дребни неща, на майка ми разни бижута, които беше планирала да вземе и... аз се бях прибрала у дома последна, разбира се толкова добре бях се погрижила за вратата, че съм я оставила отворена на 10 см. Легнахме си да спим, аз си чатех нещо на компа и чувам някакво шумулкане из коридора - подвиквам кой си ти там? и тръгвам към коридора. Отивам и само чух шума от затварянето на входната врата - разбира се всичко беше изчезнало, но на мен никакво впечатление не ми направи. Чак на сутринта открихме липсите и навързахме нещата Simple Smile Явно са били случайни хулигани, иначе надали щеше да ми се размине толкова лесно на мен Simple Smile

ще ходя да си направя кафенце мммм Simple Smile може да нямаме кафе машина, но да живеят кафеварките Simple Smile

# 185
Блонди eat eat направо ми потекоха лигите  Wink
gundie, вече ще гледам Тв само заради теб, най-вече протестите, може да те скивам и аз някъде  Hug
Еличка, айде елате де, много ще се радвам, ама има много комари да знаеш и няма риба сега, защото Дунава се е покачил доста Wink Ако искаш след Понеделник, Вторник съм свободна, може и Русенска среща да си направим  Flutter Само да минава тая пуста защита Simple Smile))
Белверде, ай честит ти фейсбук Hug
tarantulka28, внимавай, че щом сте в гето, лоша работа  Hug
Ох, кога ли и аз ще замина при ММ, така да ми е залипсвал  Tired  Heart Eyes
Айде птивам да пиша, че днес направо съм заплес Mr. Green
Бют: ти чуиш ли? Или пафкаш ? Аз ям много Sad Все меля нещо  Whistling

# 186
  • До морето
Рош, тука съм  Hug ама не ми се пише. Много ми е тъпо и само си ви чета кротко  Sad

# 187
  • София
Сами, защо така? Hug
Блонди, аз си я измислих, решила съм само продуктите, а количеството и декорацията ще е на око, общо взето ще има един блат, крем от маскарпоне, забайоне, малко варено подсладено мляко, ягоди, целувки и сметана и може би бял шоколад.
Коралче, супер звучи ежедневието ви, много е хубаво че сте сменили обстановката, ако знаеш и на мен как ми се иска, ама не се очертава Crossing Arms Хич не се учудвам, че пюретата там са толкова евтини в сравнение с тук, но то е защото сме големи баровци  ooooh!

# 188
  • Варна
А пък кръстницата искаше да украсява купела в църквата с пластмасови детски фигурки - Батман, Спайдърмен...
hahaha hahaha hahaha Ох, ще падна Joy
Тайра,
че 3-4 пъти на месец си е направо често Mr. Green Я кажи на ТМ, че някои го правят на 3-4 месеца веднъж Laughing
Ох, само се лигавя днес, ще прощавате.

# 189
Леле, Коралче, всичко ценно ли взеха Shocked
Мерси, Екзо, уж никога не съм забравяла ключовете, защото вратата ни се заключва без ключ и ако излезна без да ги взема няма да мога да се прибера, затова винаги проверявам за тях. А, какво ми става напоследък, не знам  Tired
Гунди, тя Муки каза, че те е видяла  Whistling
И нещо в скрит текст  Blush
Скрит текст:
Относно секса, напоследък си мислех, че се отдалечаваме с ММ, вече не е спонтанно, когато ти се прииска, ами все с уговорки и така тръпката се губи  Confused Не се гушкаме вече, не се целуваме (е, не поне, както преди), но ми е кофти малко  Confused Надявам се, че е временно. А, в редките случаи на просветление пък се ослушваме за малката, да не вземе да се събуди баш на най-хубавото  Blush За честотата- Тайра, 3-4 пъти са си доста  Mr. Green 

А, пък аз одеве си почетох малко темата за Август 2013 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ееех, миналата година по това време бяхме огромно ошкембени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а, сегаа... тези дни ще честитиме първи рожден ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes[/color]

# 190
Рош, тука съм  Hug ама не ми се пише. Много ми е тъпо и само си ви чета кротко  Sad

Sami, що така  Hug Пий един заебин и това е Rolling Eyes

# 191
Тарантулке, ние сме така май от раждането на Борко Blush. Като им настроение за скрит текст детето е винаги будно  Mr. Green Пък вечер като заспи или сме капнали, или всеки си е на неговия компютър Rolling Eyes
Белверде, съгласна съм за Мариана Попова, гледах съвсем малко от БигБрадър и  ми стана много противна. Взех да преглъщам на втората част от поста ти, каква торта ще стане... Simple Smile
Мери, развеселих се с Батман Mr. Green
Роши, то едно прегрешение не се брои Hug
Коралче, добре "звучиш", явно промяната ти се е отразила добре Hug
Екзо, от 3 дни не спирам, все трябва да има нещо да гризкам, качих 1кг  Rolling Eyes
Нямам какво да се похваля. Оставих Борко днес да се дере с все сила 30 минути, но заспа накрая без ци*а, едвам изтърпях Tired После милото хлипа 20 мин. в съня си Sad, но пък спа 1 час, което си е дълго за него.
Спокойна вечер Hug

# 192
Оффф, нещо не ми е на кеф да пиша резюмета днес  Thinking
 s.koycheva, милото, кой знае как е плачкало. Мен днес ме избива на съжаление и умиление   Rolling Eyes И аз  съм така...ама трябва да ми идва циклето и то едни хормони ме тресът яко. Хем съм нервна на моменти, хем ми се реве, хем се смея като варена глава, и имам зверски апетит. Да идва и да се приключва, че аман.
Koralche_, много тонизиращо ми действаш  Heart Eyes Надявам се скоро и аз като теб да се похваля  Hug
Тайра, ми вие направо прекалявате от скрит текст.  Mr. Green Ние май по-вечето паяжина сме хванали на Минчиците  Crazy Ама за това пък, като го барна ММ и ще му стопя лагерите, явно раздялата си има и положителна страна, защото преди и аз нямах мерак за............ Blush Blush Blush Ще ме извините ама, както казах, хормони ме тресът ooooh!
Sami, какво ти тежи? Сподели да ти олекне, или просто ти е някакво-никакво? Еххх да съм на морето сега...  Hug
Бургазлийки, аз ви видях във фейса, много сте готини, а бебчетата са мммммммммм страхотни. Тоя Рошко голям кавалер, на всички дами е обърнал внимание  Mr. Green Heart Eyes
Лека вечер сладурки Hug

# 193
Фери тъкмо разбрах, че Калгари и въобще южна Албърта е наводнена, веднага се сетих за теб и се нядявам семейството на сестра ти и майка ти са добре  Praynig  Hug

# 194
Ехее, Камелия се изправи на 4 крака. И прави това, дето Бюти директно си го пише във фейса  hahaha

Белверде, браво, аз така не мога да готвя, особено пък десерти. Трябва ми рецепта точна на мен  Embarassed Сега ще сглобявам Баунтито, само намалих захарта наполовина, че за блата пише 550гр  Shocked

Сами, това във връзка с онова, дето писа вера във ФБ ли?  Hug Не си го слагай на сърцето, каквото и да е станало. Семейството ти е най-важно. Просто в един момент така става. Мисля, че с всички ни  Blush

Тарантулке, и аз си страдам по любимите пеперуди, но... няма как. Пеперудите не съжителстват дъгло с мръсни чорапи, тоалетна, спане с отворена уста и потекли лиги, хъркане, тенджери и тигани, умора и т.н. Но... идват пък други неща. Всяко нещо с времето си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт