Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Марли, Рошле, дрисли, обърках ви режима коя кога  hahaha Heart Eyes

Един поздрав към пловдивските майчета, много ми хареса  Blush

# 241
Ей,банда,много рехаво тук от към постове бре  hahaha hahaha hahaha
Блонди,аз, аз,бяха дежурна на адрес 00.Ама с цялата си лакомия,надвечер пак ударих една купа с череши  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес още не съм проявила лакомия,ама да видим до кога  Joy Joy Joy Joy
Сега пийвам кафенце,ходих да зумбя,пък Рош на разходка .Те от мерак го извели в 09:00 часа и досега са навън ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Абе,момичета,аз по принцип не обичам караници и т.н.Гледам винаги да подходя с добро,да вляза в положение и т.н.Ама като гледам,че насреща не отговарят със същото..... #Cussing out #Cussing out
Би би,много сладък Пепи  Hug
Блонди,за гостите няма да коментирам.Рош така лепна една настинка,от много съобразителни родителски тела  ooooh! Как е Кам днес?

Отивам да пусна една по-силна вода по тялото  Joy Joy Joy Joy

# 242
Благодаря ви за прекрасните пожелания!  Hug
Би би, и пъпчето на Несито се прибра, но аз, тъпо и упорито, го лепих повече от три месеца сигурно! Не е много навътре, а около половин сантиметър и не стърчи над повърхността на корема! На Сашето се показва над корема, така ли?! Ако трябва пък, го лепете, за мен това е по-добър вариант!  Hug
Блонди, направо си имала супер екстремно преживяване. Аман от несъобразителни хора!  #2gunfire Бе смотана съм си аз ...  hahaha

И аз вчера имах мноооого екстремно преживяване - с четири баби и трима дядовци ...  #Crazy На едните не им харесвало как го храня, на другите не им харесвало как го обличам, на третите пампресите не им харесвали ... еми аз мога ли или не мога, а  #Cussing out Иначе като са сами не смеят да се обаждат, обаче с подкрепление са много силни!  #2gunfire

# 243
Flutter Flutter Flutter Flutter
Блонди, красота  Heart Eyes мерси за поздрава  Hug
Диди, дано му спадне бързо Т на Иво  Tired
Искам вече на моретоооооооооо  Mr. Green Mr. Green въпреки че доста ще бера срам пак докато се пусна по бански  Mr. Green затова като вляза във водата стоя с часове, че ме е срам да изляза  Joy Joy
Биби, многооооооооо е готин Сашко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
Васето, забравих- честит Рд на ТМ на патерици  Hug
Бютка,айде стига глупости срам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Мазните германки,3 пъти по-заформени от теб,не им дреме,а пък ти  Hug Hug Hug
Ама, Васето,ти що не им секна мераците.Я бой,бой,бой.Аз знаеш ли като ги наритах порядъчно сега колко са мили и внимателни.Като не харесват как гледаш Несинцето,да подадат сигнал в Агенцията за закрила на детето #2gunfire #2gunfire

# 245
Бюти, няма да си единствена, която бере срам. Аз срам или не, нямам бански от около 5 години вече (малък ми е), все мисля да си купувам и все минава лятото. Вчера ходихме с едни познати и аз си стоях с дрехите. Ама все чакам да отслабна, че да не си купувам на 2-3 пъти бански, явно ще се наложи. Но и тази година няма да е, те децата не ме оставят да стоя дори и за 1 минути, а за лежане дума не може да става.

Вчера звънях на майка ми, тя Денислава била много щастлива, де да й беше на бабата по-дълга почивката и да си изкарат там цялото лято. Двора е само трева, некосена до преди няколко дни, няма никакви атракциони, но си е разнообразие. От 1 юли пак ще става гражданка момата, че е на градина.

# 246
  • София
Привет и от мен  Peace
Бюти няма какво да те е срам.Аз съм на мнение,че на който не му харесва гледката да не гледа пък  Crossing Arms
Ние сигурно следобед ще отидем в Белово на басейн  newsm44 Нямам търпение вече,че пукнах от жега тея дни  sweating  grinning039
Искам съвет от мамчетата с по-големи деца -Емма днес на няколко пъти като стои права до дивана и изведнъж се пуска и се опитва да тръгне,аз лично не знам защо но се стряскам и веднага посягам към нея,защото ми се струва че ще падне.Дали трябва да я остава да се справя сама или да продължавам да си я пазя  newsm78 Реално и да падне няма къде да се удари,понеже все е мекичко около нея ама знам ли  ooooh!

# 247
Привет, привет  newsm44

Най-накрая да не вися само на "балкона"  и аз да се включа с един поздрав от морето. Simple Smile
 Whistling

ДА оздравяват малките бебоци - вън вирусите. Но  то сега започва сезона на  адрес 00 Simple Smile

Днес успяхме да се пуснем на брега на морето с първа баня. Както се казва засолихме д...то. Моята малка буба не иска да излиза от морето. Дай ни само да  скачаме срещу вълните.
Ето и поздравче от нас :

http://prikachi.com/images/403/6252403D.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/411/6252411a.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/416/6252416R.jpg

grinning039
Извинявам се предварително - така й не се научих как ставаше врътката със снимките
Бюти смело напред.. аз също не съм "Цвете" ,но .. покрай всичкия пясък и Лина .. забравям за всичко. .. за месестите телеса-които показвам на жаркото слънце;)

Мама на Рош ..Пейпърче, Кашпи, Калка, мим-Вив Габи.... тази седмица с деца на море Wink Който е свободен -утре ......"Хайде на морето,стягаме багажа Simple Smile " Хей ако има някой пътник към Бургас.. да запазя по-голяма седянка  Mr. Green

# 248
Ауу,пак сте много кротки тук Mr. Green
Влизам да редактирам- Васе,влага им държа точно 23 дни  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пак ме поучаваха днес,ама пак викнах  Joy Joy Joy Joy Рош като обикаля из апартамента,по някое време сяда на пода,ама точно за 2 минути.Подът ни е с теракот,но...държа да отбележе,под нас минават тръби за топлата вода и съответно е топло,не е студено.Сядо той-не трябвало да седи.Обясняваме с ММ,че той сяда за по-малко от минута,става и тръгва наново,а и е с памперс и боди.Не,не можело да седи,веднага да сме го мръднели оттам.Пак кротко обясних.Обаче тъпо и упорито се продължи с дудненето.И като викнах аз с един глас,че за последно обяснявам,че той е с памперс и ще седи там колкото поиска,млъкнаха Mr. Green Mr. Green
И да ви кажа,от сутринта до 12:20 часа вън го държали,навлечен с боди и тениски и шорти #Crazy #Crazy #Crazy Ама накрая пратих ММ да ги прибира,какво е това несъобразяване в жегата вън.Ама спял,ама били под сянка!Ай сектир бре!
И да ви кажа,Рошавото си счупи вчера проходилката  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Снощи полудя,игра,и започна да скача в нея-изправи се на крака и с всичка сила се пуска на седалката.Така няколко пъти и накрая се озова на земята  ooooh! ooooh! Няма да взимаме друга,ама се чудя къде що го оставям като имам да свърша нещо newsm78 newsm78 newsm78
И да отбележа за протокола-днес съм хапнала само няколко черешки,докато чистих за кекса с череши.Една ябълка също имам в актива,тъй че ще съм малка дрисла  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 249
  • Враца
Леле, много ме засрамихте с тия комплименти  Blush , благодаря ви  Heart Eyes

Попи, аз съм изпуснала, кога са го оперирали от херния, че сега ПАК имал. Как се разпознава такова нещо? И от какво се получава? Дано дори да е херния бързо да се елиминира и да е безпроблемно, разбира се.  Hug

Блонди
, какви са тия нагли гости. А поне помогнаха ли ти да слагаш и да раздигаш масата. За готвенето не питам, защото предполагам си била сготвила вече.  Peace

Биби, браво на Пепи, много добре се представя с китарата, а е и много готин на всичкото отгоре.  Heart Eyes Скоро няма да можеш да се отървеш от мацки вкъщи.  Hug
Flutter Flutter Flutter Flutter
... ще бера срам пак докато се пусна по бански  Mr. Green затова като вляза във водата стоя с часове, че ме е срам да изляза  Joy Joy

СкИца!  hahaha

# 250
  • София
Зафира, дано всичко е наред с бейбито и ако може да не се стига до операции Confused
Диди, дано на Ивчо бързо му минава, това 100% е от етската адина Confused
Блонди, хич не прави грешката да викаш на твоите деца, заради чужди и то щото родителите им хич не са съобразителни  ooooh! Твоите деца са и у дома, другите са си правят сметката Naughty Ками е добре, нали Hug
Би-би, ех този Пепи, голям е сладур и колко е хубаво да се гордееш така с него, дано е все така Flutter
Рошке, Васе, само така, няма да се давате  Hug
Фери, наистина е много красива Crazy Изобщо цялото семейство са Готини Hug Hug Hug
baseini4e , радвам се да те видя, Илина много е пораснала, пу-пу Hug
Бюти, я пък хич да не ти пука, и аз не съм в най-прекрасната си форма, но това е положението........ ще почака  Mr. Green
Тайра, освен да я оставяш, но да си наблизо все пак и да имаш готовност, и аз не знам как се процедира, опитните мами да кажат Simple Smile
Моят скъпоценен син днес падна за втори път Cry От музикалното си столче, много съм зле, оставих го за секунда да отида до котлона и той милия падна, добре, че поне не плака много, направо се учудих, а падна на рамо и на главичка Sad Повече никога няма да го оставям Cry

# 251
Като не харесват как гледаш Несинцето,да подадат сигнал в Агенцията за закрила на детето #2gunfire #2gunfire

Рош,  Joy Joy Joy Joy Уж им бях секнала и аз мераците за излишни съвети и коментари, ама вчера явно им дойдоха свръх сили от алкохола ...  hahaha Направо взех да си мисля, че ако стана и аз такава, доброволно ще си тегля куршума ...  Joy
Белверде, мерсаж!  Hug За съжаление ще се продължава с паданията, дано не го е заболяло наистина Валерко!  Hug
Басейник, много сладко пясъчно човече си имаш!  Hug

Що не пишете наистина? Не вярвам да сте навън в тая жега ...  newsm78

# 252
Добър ден Hug
Затишие голямо тук,всички са по плажове и разходки явно Laughing.
Васето,ЧРД на ТМ на патерица,да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича!
Пейпър,чак се ядосах като те четох,егати наглата касиерка,не оставяй така нещата,пускай жалби,оплаквания,докато си получи заслуженото.
Белверде,смешно ми стана с твоя мъж"видя ли му го hahaha"
Блонди,много гадно с такива несъобразителни гости,следващия път ги режи директно,аз така правя.
Фери,прекрасни сте и тримата,а Криско става все по-хубав Heart Eyes
Мама на Рош,само така,като им скръцнеш със зъби още един-два пъти ще им секнат мераците да ти се месят.
Бютка,и аз съм като теб за плажа,ама тия дни се нагледах на огромни жени,дето хич не им дреме как изглеждат и си гледат кефа и така трябва.Аз си реших проблема с коремчето(вече не е плоско като преди Laughing),мятам един шал на кръстта и се чувствам добре.
Да ви кажа снощи какво ми се случи-от два дни Велито спи страшно неспокойно,един час й е дълбокия сън и после почва много да се буди,мрънка,криви се,явно е от жегата.Снощи пак така,на десетото ставане ми писна и я взех при нас на спалнята,гушнах я и заспа,и аз съм заспала.По едно време се събуждам от писъците й,гледам-няма я между нас,то,горкото се превъртяло откъм краката ни и тупнало на земята CryЕй,голям рев беше,и здравата се шашнах,видимо нищо й няма,ама ми е много криво днес и цял ден я наблюдавам.
Дафи,къде си,липсваш Hug

# 253
Благодаря, момичета,  Hug добре е засега Кам, хапна праскова, бърбори неспирно  Grinning

Бютка, тук едно научих - че в България бъкаме от комплекси и от притеснения какво ще кажат хората  ooooh! Тук на никого не му пука, нито някой забелязва дебел ли си, слаб ли си, по анцунг ли си тръгнал, по гащи ли, кога си си измил косата и подобни. Я се наслаждавай на морето и близките си и не мисли кой ще те гледа и какво ще си мисли. Нали знаеш, че човек като сочи някой с пръст или коментира, сочи себе си и коментарите отговарят за него  Simple Smile

Фери, не, той беше сам гостенин, изоставен скоро от жена си, къде пък ще помага за масата  hahaha

Ох, Белверде, трябва да се науча, това ми е голям проблем, горкото ми дете отнася такива караници всеки път, ама все искам да се съобразява, да им отстъпва, преди даже съм го и пляскала  Cry А наистина не е редно, особено като идват и дразнители, както се случва понякога  Close

Ивка, Белверде, съжалявам за изтърсените мъничета, стрес й, но нищо им няма  Hug 

Васето, тя мойта свеки все така казва - като стана досадна и ме хване старческо слабоумие, да ме викаш настрани и да ми се караш, ако не помага - заключи ме някъде  hahaha

# 254
Абе така е, на мен не ми пука докато не чуя отстрани някой коментар от сорта на "егати свинята" или "как не я срам" и прочие  Whistling и ми става тъпо, щото ММ иска да ходи да се разправя и прочие  Crazy
Блонди, знам, аз затова исках да оставам в Америка  Mr. Green ходих да си пускам в обществената пералня по пижама - толкова е готино да не се съобразяваш  Heart Eyes ама не, ние тука в България сме елита и видиш ли като излезнеш като селянин и всеки почва да те обсъжда  Crazy Crazy
Белверде, съжалявам, ама ще свикнеш  Mr. Green  нагушкай го хубаво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт