Как е Кам днес?

Бе смотана съм си аз ... 
На едните не им харесвало как го храня, на другите не им харесвало как го обличам, на третите пампресите не им харесвали ... еми аз мога ли или не мога, а
Иначе като са сами не смеят да се обаждат, обаче с подкрепление са много силни!

Мазните германки,3 пъти по-заформени от теб,не им дреме,а пък ти

Нямам търпение вече,че пукнах от жега тея дни

Реално и да падне няма къде да се удари,понеже все е мекичко около нея ама знам ли

Който е свободен -утре ......"Хайде на морето,стягаме багажа
" Хей ако има някой пътник към Бургас.. да запазя по-голяма седянка

Рош като обикаля из апартамента,по някое време сяда на пода,ама точно за 2 минути.Подът ни е с теракот,но...държа да отбележе,под нас минават тръби за топлата вода и съответно е топло,не е студено.Сядо той-не трябвало да седи.Обясняваме с ММ,че той сяда за по-малко от минута,става и тръгва наново,а и е с памперс и боди.Не,не можело да седи,веднага да сме го мръднели оттам.Пак кротко обясних.Обаче тъпо и упорито се продължи с дудненето.И като викнах аз с един глас,че за последно обяснявам,че той е с памперс и ще седи там колкото поиска,млъкнаха
Ама накрая пратих ММ да ги прибира,какво е това несъобразяване в жегата вън.Ама спял,ама били под сянка!Ай сектир бре!
Снощи полудя,игра,и започна да скача в нея-изправи се на крака и с всичка сила се пуска на седалката.Така няколко пъти и накрая се озова на земята
Няма да взимаме друга,ама се чудя къде що го оставям като имам да свърша нещо

, благодаря ви

Скоро няма да можеш да се отървеш от мацки вкъщи. 

Твоите деца са и у дома, другите са си правят сметката
Ками е добре, нали 

Изобщо цялото семейство са Готини

От музикалното си столче, много съм зле, оставих го за секунда да отида до котлона и той милия падна, добре, че поне не плака много, направо се учудих, а падна на рамо и на главичка
Повече никога няма да го оставям 
Уж им бях секнала и аз мераците за излишни съвети и коментари, ама вчера явно им дойдоха свръх сили от алкохола ...
Направо взех да си мисля, че ако стана и аз такава, доброволно ще си тегля куршума ... 
За съжаление ще се продължава с паданията, дано не го е заболяло наистина Валерко! 

"
Ей,голям рев беше,и здравата се шашнах,видимо нищо й няма,ама ми е много криво днес и цял ден я наблюдавам.
добре е засега Кам, хапна праскова, бърбори неспирно 
Тук на никого не му пука, нито някой забелязва дебел ли си, слаб ли си, по анцунг ли си тръгнал, по гащи ли, кога си си измил косата и подобни. Я се наслаждавай на морето и близките си и не мисли кой ще те гледа и какво ще си мисли. Нали знаеш, че човек като сочи някой с пръст или коментира, сочи себе си и коментарите отговарят за него 

А наистина не е редно, особено като идват и дразнители, както се случва понякога 

и ми става тъпо, щото ММ иска да ходи да се разправя и прочие 
ама не, ние тука в България сме елита и видиш ли като излезнеш като селянин и всеки почва да те обсъжда