Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Васето, да ти е жив и здрав ТМ и много да те радва! ( с малко закъснение Blush)
Белверде, Ивка дано не падат бебоците повече Hug
Ивка, ние и вечер спим на климатик, но н аповече градуси и на нощен режим
Фери, не помня кой беше писал , но наистина си много хубава и нежна Flutter
Рош, ти си била симпатяга Crazy( пък аз очаквах някоя бойна мъжкарана hahaha ).
Бюти, не живеем за хората( то и аз все забравям), гледай си кефа и толкова Hug
Диди, да се оправя Т Hug
Попи, да минава всичко и да се оправя Hug
Месечинке, къде се изгуби?
Сами, уи ар уейтинг фор ю Grinning
Марли, честита количка, все ще влезе в употреба
Блонди, откъде я изкара тази торта, сега ще трябва да я правя и да я изям, че да кача още едно кило Rolling Eyes
Забравих някой
Нищо ново при нас, Борко обяви Бойкот на домашните пюрета #Cussing out, дали ще яде от кухнята newsm78
Не ми е казвал мамо от 10 дни вече Sad
Скрит текст:
Онзи ден вечерта сънувах майка си под една череша( а не знаех, че на другия ден е черешова задушница) и ми каза да съм идела при нея, че иначе не може да си замине Confused. Обадих се на сестра ми и тя каза, че я е сънувала , и че било задушница. Уж не вярвам в такива неща, но ....малко ми стана страшно. Отидох "при нея", дано да е спокойна . Мир на праха и' !
Лека вечер!

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 20:30 от s.koycheva

# 256
Ку ку  Joy голямо затишие тук, аз не че съм ви прочела де Crazy

От 2 дни не мога глава да вдигна от работа, та не мога да се включвам и адекватно, през свободното време действам по обектите тук, че трябва да се пускат Crazy като се нареди всичко смятам, че ще съм лайф ис лайф Crazy

Рошке, и аз имах изпълнение с едни ваучери за маникюр и много се дразня че хем си пускат ваучери, хем закупилите ваучери после се чувстват като втора ръка потребители, то са муцки, фасони, чупки и т.н. ми като не искате не пускайте, бе.Вместо да са любезни и внимателни за да се върнеш там паки на редовни цени и да им правиш реклама, то обратното се получава.В последния салон за красота имах чувството че се намирам в публичен дом, а Маман ми направи маникюра между другото.После от съвсем страничен източник чух същия коментар като моя Crazy еми никога няма да се върна там, много ясно Rolling Eyes не стига че закъсня 30 мин, след уговорен час, после ме обвини че аз не съм разбрала, накрая взе да ми дава направление какъв лак да ми слага щото тоя който аз съм си избрала не й харесвал Rolling Eyes Пфууу

Белверде, пукнах се да хиля с пернишката патка, която пикала на вашия дувар, а мъжа ти се ядосал че си я видяла Joy представям си как се нерви ако поздравиш някое твое бившо гадже Crazy

Милички нямам време сега Hug Целувки и лека засега Hug

# 257
s.koycheva
Скрит текст:
разплака ме, аз не съм сънувала баща ми от доста време и много страдам Cry дори и на сън много се радвам когато мога да си поговоря с него  Cry

# 258
Аз пък забелязвам по-скоро повече хора, които буквално за нищо не им пука и си живеят както искат. А би трябвало поне малко да има съобразяване с останалия народ. Пример: в кварталния магазин беше отишла да пазарува една жена, която не беше се къпала много отдавна, миризмата й не е за коментиране изобщо. Друг пример: по централната пешеходна част повечето хора изобщо не гледат къде вървят и кого ще сгазят, там съм винаги в готовност за резки завои заради блейки от всякакъв пол и възраст. А онези пешлемета с разните им превозни средства, които минават на см от количката, на тях или лошо или нищо. Трети пример: на пешеходния светофар на скосеното за колички, едни момичета се наредили една до друга и си бъбрят, светва зелено и те продължават да си бъбрят, не чуват и като ги политах дали поне аз може да пресека. Накрая леко и преценено й закачих крака с предната гума, за да мина някак, е изтървах зеленото, но тя може и да запомни къде да не си провежда чатовете.

А относно облекло, откакто имам малко дрехи които да ми стават, не се съобразявам особено. Гледам да не са повече от 3 цвята и действам смело, хич не обичам да пазарувам дрехи.

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 21:11 от Five magnificent

# 259
  • До морето
Привет  Hug Не сте писали много и набързо ви прочетох. Аз още съм в дупка и вчера уж да се разсея отидохме на свекини на вилата, то там същото като ъ Блондини. Единият племенник на ММ кашля като съдран чувал, етърва ми хремава и киха през 5 минути, още едно комшийско лапе, дето играе с племенниците и на него сопола му виси  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Вчера цял следобед си стояхме в стаята със Сами, днес набързо хапнахме и пак нарамих чантите. Много ме е яд така и на свеки ме е яд най- много, щото от зор да идем да ни види и да се радва на малки я и тактично си е премълчала, че големите са болни  Crossing Arms

Иначе около нас нищо кой зна колко интересно- Самито има мазолче на пръста от смукане и аз пак влязох във филма. Изчетох де що има тема във форума п въпроса и такив анеща прочетох, че ми настръхна козината неепилирана. Реших да го отучвам- купих му мазило, дето горчи, изплю си пръста два пъти и на третия път си го лапна като пич  Whistling От вчера сме с ръкавички на ръцете и сега като му ги махна вече не се сеща да си лапа пръстчетата (преди го правеше постоянно), но имаме голям проблем с дневното приспиване, не знае как да заспи без пръстче и реве. В резултата днес е спал 2х1 час и то в количката. Вечер заспива във въздуха и няма драми. Ама ми е много криво да го гледам така. 10000 неща прочетох за и против, ама като знам, че може да отиде с години и ме хваща страх.

И друго притеснение си имам и ми е свито едно такова - онзи ден забелязах, че май едното оче на Самито малко бяга. Ама съвсееем забеЛежимо, никой друг не го вижда и ММ твърди, че си внушавам. Сега отивам да чета за това бебешко кривогледство - ама ако е такова, не трябваше ли да го има още от начало?

Васе, честит ти рожденник на патерица  Hug

Фери, страхотно семейство сте с ТМ и той определено е по- хубав от Борис Дали  Wink

Бюти, не бива да ти пука за банския, още повече, че ти се чувстваш добре в кожата си  Hug Иначе аз чак такава разпасаност като в Америката не харесвам - аз се обличам и си мия косата заради себе си, а не заради хората. И по пижама няма да ида до магазина и червен килим да ми постелят до там   Laughing

Извинявайте само това запомних  Rolling Eyes

Койчева  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 260
  • София
Бюти, не мога да повярвам, че има толкова невъзпитани хора, които да коментират толкова лични неща, които тях не ги засяга и още повече, че не са никак смешни и за подигравка! Не си се облякла смешно или нелепо примерно, че да те обсъждат! Егати идиоти, яко се ядосах, разбирам го мъжа ти, сигурно и аз щях да им кажа по нещо Crossing Arms
Кашпи, не сме имали "удоволствието" заедно да засечем някой такова hahaha На мен ще ми е смешно де Joy
Сами, я не се вкарвай в разни филми и ти, бягало му очето, сигурна съм, че си внушаваш Flutter Като моята работа с подпухналите очи, всъщност я вие кажете - виждат ли ви се да са му такива, като тук е 10 мин след това примерно, а май не са му същите Whistling А за свекърва ти, и аз най-много мраз така, сам ои само да отидем и си премълчава подобни неща, които мен биха ме притеснили, и внучките й като са там и т.н. А болните как си ги описала, паднах от смях hahaha
Койчева, не се натъжавай, хубаво е, че си я сънувала и виж, точно преди празника, това означава, че близките ни хора, които не са сред нас са около нас Hug
Блонди, радвам се, че Кам е добре, не се тревожи Hug
Абе мацки, вие с какво обличате децата, като ги слагате да спят, питам за тези, които не ползват спални чували? Аз още го слагам с гащеризонче с дълъг ръкав и крачол, но не спи хич спокойно, дори се отвива и се чудя дали да не му сложа къс ръкав и крачол  newsm78

Последна редакция: нд, 23 юни 2013, 22:20 от belverde

# 261
Момичета,благодаря ви за подкрепата. HugДиди хирурга като ни срещаше по улицата все ни питаше дали има проблем от другата страна и аз все се надявах да няма.
Фери получава се подутина над ингвиналната гънка,която се прибира.
Бюти изберете си по безлюден плаж или идете в друга държава на море.Аз лично много мразя да ходя на плаж и да не мога да си чуя мислите да слушам нечии глупости.По тази причина в Бг ходим извън сезона на ненаселени плажове,иначе не е почивка .Освен това гледам до 10 часа вече да съм се изнесла от плажа,тъкмо тогава идват другите.Гарантирам ти,че преди 9часа такива идиоти дето да те коментират няма,още си лекуват махмурлука тогава LaughingОще нещо можеш да се къпеш с някоя бяла тензухена роба.Аз като бях бременна така се подвизавах по плажа хем да не ги плаша с корема,хем да не ми станат петна.
Койчева тръпки да те побият от такъв сън.
Диди дано бързо ти минат тревогите с Иво.
Ивка,Белведере вече на гърба трябва да имаме очи.Аз от опит с баткото само на пода го оставям,но и там намира къде да се мацне.

# 262
Ейййййййй човек не може да си се нарадва на победата на волейболистите заради този съдия #Cussing out, все едно не сме спечелили, а са ни я подарили..
Белверде, аз му слагам тънко боди с дълъг ръкав и тънки ританки. Завивам го с с горен чаршаф, но климатика е пуснат цяла вечер на 26 градуса да духа слабичко. Ляга потен от сукането, но после не се поти.  На 1та снимка наистина са му подпухнали малко, но на 2та нищо си му няма. Не се притеснявай Hug
Сами,  Hug нищо му няма на Самито, нали съм го виждала  Hug

# 263
Белверде, аз им обличам тениска и къси панталонки, при нас е около 30 градуса вечер в стаята, нищо че е отворена вратата. Напечена е стената от цял ден слънце и няма време  да се охлади през нощта. Като ги завия после не ги намирам така, завивката е тънка пелена(почти може да се гледа през нея) и пак си я изритват. В детската, където е кака им е по-хладно, но те няма как да спят там засега.

# 264
  • Враца
Белверде, аз ползвах спален чувал до преди седмица, но откакто е такава жега Криско спи само по боди потник и завит само през кръста с тензухена пелена (от тия дето са дебели колкото марля). Аз и в някой от предишните си постове споделих, че има пъпчици по цялото гръбче и рамене от изпотяването и от топлото, направо не мога да си помисля да го облека повече. Но ти си знаеш как си е свикнал Валерката и колко градуса е нощем в стаята дето спите. При нас в момента е 29, предполагам към 4-5 ч става по-хладно, защото стаята ни е западна и цял следобяд я пече (тогава стоим на климатик).
А за оченцата, на първата снимка се вижда нещо като подпухналост, но според мен го има и на втората, но не се вижда заради светлината. На първата снимка е сниман в контражур и затова се вижда.

Сами, да не би на Самито да му бяга едното оченце, когато се е загледал в някакъв близък до очите му предмет? Аз съм уловила един такъв момент на Криско като беше на 3 месеца (скоро не го е правил), ето:
Скрит текст:

# 265
Ивка, дано не се е ударила силно Велито. И Дея  е падала така няколко пъти, но сега май се научи и внимава, въпреки, че пак я хващах един два пъти. Като спи при мен и като задремя и се е случвало...

Гледам пописали сте, но съм на гадния компютър и трудно пиша....

# 266
Койчева  Hug Hug Hug Hug
Белверде, Рош спи с боди с къс ръкав/потник  Heart Eyes Наистина на първата снимка е с подпухнали очи,но това е след сън нали?Спомням си преди много години и аз бях така като станех от сън  Crazy Crazy Crazy
Сами,и аз много се дразня на подобни изпълнения.Ми като искат да го видят,да дойдат.Какво е това доведете ми го  Sick Аман вече!На мен ултимативно ми бяха дадени 2 варианта-или на гости,или идват да го разхождат.Ама не са попаднали на точния човек.Измислих 3-ти вариант Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Не съм непълнолетна,не им живея в къщата,не ме издържат,за да се опитват да ми дават тон в живота!!!Ама я!Оффф,пак яхнах  afwitch
Белверде,Ивка,съжалявам за регистрираните падания  Hug Hug Hug

Оххх,по повод закръглените хора и коментарите на околните,имам една много поучителна случка.До края на тинейджърските си години бях доста дебела,в началните класове отнасях много подигравки и грозни думи.НЕ прощавах на подобни изказвания,удрях наред...Но няма да забравя как много ми се подиграваше едно момиче.Колко съм била дебела,как съм приличала на свиня и тн.След много години,когато имахме среща на класа,аз свинята,бяха вече слаба девойка,а тя беше се превърнала в тлъста лелка.И до ден днешен съм по-слаба от нея,дори и след като родих,бях по-слаба.Тъй че......изводите сами направете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Отивам се опна на диванчето,че Рош ме разкарва цял ден като мечка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 267
  • София
И на Емма забелязахме още отдавна отдавна,че все й бяга нещо едното оченце,но сме питали педи и каза,че няма нищо страшно и да не се притесняваме.
Плажа днес ни се провали  Tired Стигнахме до басейна и заваля...  #Cussing out  Дано тая седмица по някое време да е хубаво времето и все пак да стигнем до плажа...

# 268
  • София
Ох сега се притесних, Рошке, и на мен понякога ми са подпухнали, ако не съм се наспала (което е често напоследък), но е едно на човек на 30г., друго е на човек на няколко месеца, той се е наспал, от какво да му е?  newsm45

# 269
Белверде,не четеш,душицо Hug !Като стана от сън съм подута,няма значение колко съм спала.И това преди години беше,тогава бях далеч както от 30-те,така и от 10-те месеца  Hug Hug Hug Hug
Нищо му няма на сладкишчето  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт