Oх, ще ме уморите от смях 
боцнаха я и тя даже в първия момент не разбра за какво иде реч, поплака малко и така, сега спи 
и аз днес имах подобна случка, излизам от Здравната служба и насреща има едно семейно хотелче и съответно на една тераска някаква майка се кара на детенце и аз поглеждам натам и се оцъклям
жената дибидюс гола си прибира детето от терасата
лелеееееееее, изтрещя тоя народ

с две деца и дипломна защита БРАВОоо:)
А кухнята е 5 кинта, щото е частна и я носят специално на адрес до Черноморец от Бургас.Тук няма държавна кухня, е в Созопол има и то за 1.50лв, ама кой ти мисли за Черноморец
, хареса й, изяде си всичко
ама тя винаги всичко си изяжда
за следобед има крем нишесте и малини, а за 20часа крем супа от спанак.Много е разнообразно менюто, аз не мога да й предложа такова 

На патерица, честит рожден ден на ТМ и от мен, да ти в жив и здрав 

Йоански се е изприщил целия с много странни пъпки, които според лекарите са от жегата, а изглеждат като пришки от неудобни обувки. Харесах торти, Белверде, на Вега са, доверявам се на твоя вкус
Заведение, покани, гости и съм почти готова 

Изморен е
))

голям товар си отхвърлила, помня и аз какво облекчение беше 
А, тук е, на 3-тата 
Рядко ми се случва, някакси ми е несгодно, неуютно 

Приличат на нежни пантофки, няма ли да й се кривят крачетата много така? 
Купила бях две-три на Нутрисия - ей, няма такава гадост просто
не знам - то и за кучета не става, миризма, консистенция, цвят -
и Кам се издрайфа, дето е толкова некапризна 
Също така проблем ли е, че давам кисело мляко всеки ден? Не е по много - 80-100 гр, но обикновено това давам за закуска - мляко с бисквити и малко плодово пюре. 

Чудя се, тая маманамалена, наистина ли е такава надувка или просто не си поглежда мейла
Сериозно, почвам да се дразня, като звъня, тел. не отговаря, на мейла не пише..Наистина ли трябва да е тооолкова сложно??Едва ли снима само познати деца, че цяло лято да й е зает графика..Светнете ме, моля, аз ли имам твърде високи очаквания, как е при вас, аз съм пълен новобранец в тия неща, но все пак
Тя не е дебела, знам, че си представяте някакво прасе, не е, напротив по-слаба е от мен, но според мен не й отива на годините просто - това ме отвращава. 
Според мен, за да въведеш жълтъка, така, че да си спокойна му измисли 5 постни дни и му го въведи като мен.
Няма да му стане нищо без мръвка за 5 дни. 
Ми те сигурно се познават с баща ми, защото той е работил във всички болници в града, даже на едната беше директор. 

И за киселото мляко не пречи! 

Както си прецениш, ако ти допада на Фери варианта - така действай 

още повече че знае че и ти си там би трябвало да се прикрие от приличие.Аз така или иначе тоя задник я го видя повече я не, щото аз лице не видях
Мерси за инфото за златния талон, ще ида 

не знам какви ще са, като дойдат ще кажа 
Направо не можах да повярвам, те сигурно са приготвили плата с хапки, пица, аниматори 
Какви документи трябва да приготвя за майчинството за 2-рата година?