не знам кво ми става, не че по принцип не си мисля чат-пат лоши неща, ама тия дни доста си ги мисля - сигурно и четенето помага, щото толкова ми е скучно, че само се чудя за кво да мисля, ама снощи не можах да спя 2 часа от страх

та май реших предишния ден да пътуваме
[/color][/i][/b] 

И на мен от време на време ми минават такива мисли. За Самито въобще не съм мислила, обаче откакто сънувах, че ММ е умрял и съм ревала с глас в съня си (толкова истинско беше), често си мисля подобни неща и направо ми става бррррррр. Радвай се на детенцето и мъжленцето й пей сърце - к'вото е такова. То за там ред няма, тъй че и да го мислим, и да не го мислим все тая 
между другото Борко ми прилича на твоето Рошле, има същата коса и бузки
. Косата ми пада и на всичкото отгоре е опърпана и се омазнява супер бързо
Борко забрави как се дава 5 и боц, не мога да го науча да дава здрасти, иначе ако му се оплезиш се плези
, сега почивка и спокойствие 
. На обяд шошито яде много малко пюре- днес изяде 1/3 бурканче и толкова. Като прочетох за твоята свеки си представих моята.. 
, така като чета е малко момчето-игра, лакомства, знам ли 

, сега ми е прекалено сладникав , но няма да го върна

Като казах тенис, до преди малко Гришо играеше и водеше, спечели ли?

За Вега, после ще кажеш доволна ли си, аз си харесах външния вид от сайта, а в цеха отидох да опитам и да си избера пълнеж, предложиха ми един много лек и приятен с ванилов крем и нещо баварско май
Проблеми, проблемииии
За възрастен човек консумацията на два жълтъка седмично е предостатъчна и не е препоръчително да се надвишава. Съответно за бебе и дете се намалява наполовина.
Иначе човек може всеки ден да яде и по 30 белтъка, като културистите, но жълтъци - не 
Аз си чакам нов апарат с нов обектив, записах се на курсове фотографски в София и смятам да се заема сама след това с тази дейност 
В София има мнооого други, ама далече, брат 

Ето къде са били сърничкитееее 

Иначе е преди Пазарджик 
Мисли си за хубави неща,как Анди расте бързо бързо и няма да разбереш кога е станал голям мъж и ей такива приятни неща 

Бях най-отпред и успях дори да го докопам на няколко пъти....Още съм си му фенка

изплакна очето а? Лошо няма 
Това е от ученето, имаш нужда от разсейване:) Аз да ти кажа, пътувах вечерта, не бях спала и се явих на защита-гладна, изморена, жадна, в цикъл и гледаща като зомби. Не можах и да си подготвя хубаво въпроса от рецензията, ама.....мина и замина, но ми беше зор. Ако децата бяха с мен, нямаше така да се изюркам да пътувам толкова много и т.н., но исках по възможност да отсъствам по-малко време. Ако Анди ще е с вас, съветът ми е да тръгнеш по възможност по-рано за да си спокойна и отпочинала.
. Вече има материал за пълнометражен филм. Май нямаааа
. Ще видим на консултацията.
. Ние със Захариева ще сме с батковците. Дъщеря ти няма да скучае, че моя малкият е много общителен /особено с момиченца 
. Вече не ставаме за пред хора, че се храним обикаляйки масите и пейките, а аз като някаква луда /дето винаги съм мразила подобни неща/ тичам с лъжицата подире и и само викам "Айде, мами, АМ АМ" - КОШМАР.