Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 893
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Тази Мама на Малена, се оказа че си извежда Малена на люлките до нашия блок, дали случайно или живее наоколо не знам.
За Варна бях намерила сайта на Олга Ташева, има по-поносими цени, но за заетостта й не знам. Тя обаче си публикува снимките в портфолиото, защото са част от нейното творчество. Не може да се откаже публикуване.

ВикТанДея, само да са здрави децата другия месец и ще дойдем, с колкото деца мога.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 20:06 от Five magnificent

# 346
  • Варна
Кашпи,
тук намерих нещо, но е възможно образците да са стари, ще поровя за новите по-късно:
http://maimunka.org/2011/06/обезщетение-за-бременност-и-майчинст/

# 347
Тя обаче си публикува снимките в портфолиото, защото са част от нейното творчество. Не може да се откаже публикуване.

Това не е вярно. Задължително трябва да има съгласие от родителя да се публикува детето му или родителите му в нет пространството. Ако не си съгласен, не може да те сложи. Откъде накъде? Ти нали си плащаш за снимане, не влиза в услугата и да те публикува някъде си. Ако не искаш.  Peace
Ако пък тя работи по някави странни разбирания, тогава е длъжна да те уведоми предварително, че ще ви качи.

# 348
Изключих си компа 2 дни, след малко пак го изключвам  Mr. Green във фб ви следя от телефона  Hug
Кво запомнихххххххххх  Crazy
Тефи, чудни мерки и честито зъбче  Hug
Сами, и аз бях така с чорапите и лятото не ги свалях, ама от миналата година почнах да спя боса  Blush
Блонди, много се смях със съня ти, даже си го представих  Joy
Анди продължава да реве докато яде..май ще го оставя на мляко 2-3 дни да видим после как ще яде пак твърда храна  ooooh!
Рошке, и аз имам косопад  Close
Екзо, честита защита. Тайра, честита книжка  Hug
Аз пък искам да ви кажа, че тия дни нещо не съм добре с главата  Crazy
Скрит текст:
Постоянно докато чета и си представям как аз умирам, как Анди умира, как ММ умира, представям си погребения, представям си как гръмва бойлера вкъщи и някакви абсолютни ужасииииииииииииии  Cry не знам кво ми става, не че по принцип не си мисля чат-пат лоши неща, ама тия дни доста си ги мисля - сигурно и четенето помага, щото толкова ми е скучно, че само се чудя за кво да мисля, ама снощи не можах да спя 2 часа от страх  Sad Sad
Сами, и ние бяхме на концерта на Енрика, някъде сме се разминали  Joy
Дайте съвет, въпреки че аз вече реших май - чудих се дали да пътувам в деня на държавния или предишния ден..от една страна ще съм си вкъщи и за Анди ще е най-добре, обаче от друга страна ще се разсея в София, няма да мисля за изпита, а пък и всичко става, ако има някоя катастрофа на магистралата..в последния момент да пътуваме  Crazy та май реших предишния ден да пътуваме  Crazy[/color][/i][/b]

# 349
  • До морето
Тя обаче си публикува снимките в портфолиото, защото са част от нейното творчество. Не може да се откаже публикуване.

Това не е вярно. Задължително трябва да има съгласие от родителя да се публикува детето му или родителите му в нет пространството. Ако не си съгласен, не може да те сложи. Откъде накъде? Ти нали си плащаш за снимане, не влиза в услугата и да те публикува някъде си. Ако не искаш.  Peace
Ако пък тя работи по някави странни разбирания, тогава е длъжна да те уведоми предварително, че ще ви качи.

Вярно е Блонди, специално за тази госпожа е така. Много важно, че снима детето ти - снимките си били нейно лично творчество и тя държала всички права и може да си прави каквото си иска. Ай сиктир, бе  Crossing Arms

Ули, ще ти пиша на лични. Да не излезе, че плюя Малена, за да правя реклама на друг  Rolling Eyes

Бюти, я не се халосвай. Това е от ученето, бъгясала си нещо  Crazy И на мен от време на време ми минават такива мисли. За Самито въобще не съм мислила, обаче откакто сънувах, че ММ е умрял и съм ревала с глас в съня си (толкова истинско беше), често си мисля подобни неща и направо ми става бррррррр. Радвай се на детенцето и мъжленцето й пей сърце - к'вото е такова. То за там ред няма, тъй че и да го мислим, и да не го мислим все тая  Hug

Офффф, ето пак, ако станела катастрофа, голяма си шматка  Laughing Я, идете се разходете в Софето, разсейването ще помогне. Аз например в деня на изпита никога не съм учила - каквото съм научила това е. Дето ще ти зубря в последния момент, най- много да ми стане боза в главата  Laughing и да оплета и това, което знам  Laughing

# 350
РошHug между другото Борко ми прилича на твоето Рошле, има същата коса и бузки Heart Eyes. Косата ми пада и на всичкото отгоре е опърпана и се омазнява супер бързо  #Cussing out Борко забрави как се дава 5 и боц, не мога да го науча да дава здрасти, иначе ако му се оплезиш се плези Mr. Green
Екзо, поздравления Hug, сега почивка и спокойствие Simple Smile
Фери, ти като лайт версия на "Final destination"' Simple Smile. На обяд шошито яде много малко пюре- днес изяде 1/3 бурканче и толкова.  Като прочетох за твоята свеки си представих моята.. Scream
Сами, много си бойна smile3534, така като чета е малко момчето-игра, лакомства, знам ли newsm78
Блонди, бързо доказателство- пускай снимка да го видим тоя хубавец smile3521
Месечинке, въвеждах го 5 дни жълтъка, започнах с с 1/8, давах 2 дни, после 1 месен ден, пак 2 дни жълтък, месо , жълтък.
Бюти, спирай със страшните мисли. И на мен са ми минавали през главата , после безпокойство и паника Naughty
Този Енрике, колко си падах на времето по него Heart Eyes, сега ми е прекалено сладникав , но  няма да го върна Twisted Evil Тоя моя мъж като не си върши съпружеските задължения и ей на днес резултат- докато чаках Саманта  се хванах , че зяпам един млад, стегнат , оформен , мокър тенесист докато играе  newsm53 Blush Blush Blush Blush
Лека вечер Hug

# 351
  • До морето
Oooooх тенисистите, те имат страхотни тела. И плувците също - Самито мисля да го пускам на плуване, може пък да е следващия Майкъл Фелпс  Whistling Като казах тенис, до преди малко Гришо играеше и водеше, спечели ли?

А гледали ли сте това: http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=354125 Всеки път се заливам от смях  Joy Joy Joy Joy

Койчева, не е малко дете, ами таман напъпил тинейджър с девствени мустаци и тежко мутирал глас  Laughing Laughing Laughing

Аз пък не съм въвела жълтък и не мисля скоро да го въвеждам. Страх ме е нещо в тия жеги, баш жълтък да въвеждам. Ще го давам по- нататък

# 352
Сами, гел за акне тогава hahaha Не бях го гледала Joy

# 353
  • София
Екзо, честито, ти си нашия герой, сега ще се отдадеш на заслужена почивка и спокойтвие Hug
Бюти, какви са тия луди работи, и аз мисля, че е от ученето, а за пътуването, както ти е по-удобно на теб, има още време,  2-3 дни ще видиш какво е положението за двата варианта:hug:
Сами, Калина е на по-висока цена, 30 кадъра - 150лв  Simple Smile
Аз жълтък въведох направо 1/4 - така пише в книгите, а не давах всеки ден, а през ден, като и сега не давам цял, а по половин или малко повече от половин. А тези, които са го въвели, как го давате, аз редувам през ден с месо, така си пише Rolling Eyes
Блонди, защо не повече от 2 пъти в седмицата?
Аз пък кисело мляко още не съм дала ooooh!
Слъчно, супер, и ти си във вихъра на организацията Simple Smile За Вега, после ще кажеш доволна ли си, аз си харесах външния вид от сайта, а в цеха отидох да опитам и да си избера пълнеж, предложиха ми един много лек и приятен с ванилов крем и нещо баварско май newsm78

# 354
Аха, ясно, все е специална Биляна, няма що  Rolling Eyes Мама на Малена демек  Rolling Eyes Помня една тема беше пуснала как дъщеря й има около 47 (или нещо подобно) дизайнерски шапки и тя се чуди какво да ги прави  Tired Проблеми, проблемииии  Whistling

Белверде, жълтъкът е силно концентрирана храна.  Simple Smile За възрастен човек консумацията на два жълтъка седмично е предостатъчна и не е препоръчително да се надвишава. Съответно за бебе и дете се намалява наполовина.  Simple Smile Иначе човек може всеки ден да яде и по 30 белтъка, като културистите, но жълтъци - не  Peace

Ние това лято май няма да се снимаме, нито време ще ми остане, нито ми се снима. Нещо се получи някаква лавина и мода с тия снимки и сега всеки има, бълва се на конвейр едно и също и не ми допада вече  Blush Аз си чакам нов апарат с нов обектив, записах се на курсове фотографски в София и смятам да се заема сама след това с тази дейност  Blush

Дойде ми банския днес, добре е, оборудвах си телесата  hahaha

# 355
  • By the sea
Уф, не знам...Нали ви казах, аз съм пълен новобранец, не ме блазни модата с тия фотосесии, просто ми се щеше докато е мъничка да имаме поне едни красиви професионални снимки с красиви декори, пък ако ще и "пипнати" от фотошопа Rolling Eyes М. на М. ми остана като вариант, понеже Варна ни идва най-близко като дестинация. Ивка нали беше писала за тази Олга, че си ги публикувала без съгласие от родителя и затова я отписах нея...Карагьозова чак в Асеновград, ама и нейните цени не са по-ниски Whistling В София има мнооого други, ама далече, брат ooooh!
Блонди, при нас фототехника от последно поколение колкото щеш, ама мераклии да се научат чак толкова май няма, липсва ми на мене техническата мисъл Blush

# 356
  • София
Много ви благодаря за Пепи Simple Smile
Васе, ми пъпчето не е много стърчащо и е само в долната част, ама не знам, ще питам педи.
Елси, на Макриамос сме били и ми е на сърце  Heart Eyes Ето къде са били сърничкитееее  Laughing
Екзо, честито дипломиране! Simple Smile
Кашпи, ти с какви доставки се занимаваш там?  Аз си мислех, че туристи посрещате вече Wink
Бют, ти на диета ли си в момента? А за Пепи сигурно говореше, не за Сашко?
Тайра, абе как за един басейн до Белово отивате бе? Това нали е към към Пловдив? Честита книжка! Simple Smile
Басейнче, кеф й е било на малката буба на морето Simple Smile
Хаха, Койчева, съпружеските задължения на мъжа ти  Laughing
Сигурно знаете вица за "голям тенис"...
Блонди, ми виж колко е идейно автобусчето. С какъв крем е? С маргарин и хляб ли?  Joy

Моето дете отказва да спи в количката от няколко дни, голям зор е, щом онзи ден в Южния парк го приспивах на ръце... И като че ли започва по един път да спи на ден, не знам.
Тази вечер бях на служебно мероприятие, нагласих се, нагримирах се, изправих си косата, разнообразих си, почувствах се човек  Blush
И да ви кажа, че проверих за отпуските след навършване на 1 год. на детето - тези отпуски си се изплащат върху заплатата, на която сте били преди излизане по майчинство. Така че споко  Grinning

# 357
  • София
Биби много обичаме да скитосваме из БГ с ММ и затова и за един басейн пътуваме толкова  Whistling Иначе е преди Пазарджик  Crazy
Блонди може би си права за мрънкането.Опитвам се в един момент вече да не й обръщам внимание,но накрая просто издивявам...Следвашия път специално ще ти я запиша на клипче да чуеш Емма как мрънка и реве  Mr. Green
Бюти спри с тези мисли  Hug Мисли си за хубави неща,как Анди расте бързо бързо и няма да разбереш кога е станал голям мъж и ей такива приятни неща  Peace
Биби и Емма в количка вече не спи,също така спи само по един път на ден,мноооого рядко и с много зор да заспи втори път.Явно си растат децата и този сън им стига  Peace
И аз бях на концерта на Енрике  Blush Бях най-отпред и успях дори да го докопам на няколко пъти....Още съм си му фенка  Blush

# 358
Тръц и аз на седянката  Hug
s.koycheva,  hahaha Joy изплакна очето а? Лошо няма Mr. Green
Блонди, айде чакаме снимка с банския и с буя на плажа Simple Smile
Бюти, какви са тия черни мисли  Naughty Това е от ученето, имаш нужда от разсейване:) Аз да ти кажа, пътувах вечерта, не бях спала и се явих на защита-гладна, изморена, жадна, в цикъл и гледаща като зомби. Не можах и да си подготвя хубаво въпроса от рецензията, ама.....мина и замина, но ми беше зор. Ако децата бяха с мен, нямаше така да се изюркам да пътувам толкова много и т.н., но исках по възможност да отсъствам по-малко време. Ако Анди ще е с вас, съветът ми е да тръгнеш по възможност по-рано за да си спокойна и отпочинала.  Peace

# 359
Здрасти, здрасти!
От обяд съм отворила форума и се опитвам да чета, но нещо чак сега ми се получи  Laughing

Екзо, ти си отличник, браво! Да не повярваш, че си изкарала 5ца след всички перипетии. Хайде, честито!

Блонди, тортата е супер! Не съм се и съмнявала, че ще стане.

Рош, и Дейката не прави нищо особено. Научила е два - три номера и туй то. Ама то четеш, това дете пляска, другото танцува, третото ходи, четвъртото дава здрасти и т.н.  и ти се струва много, но като ги гледаш поотделно не е така стресиращо  Laughing Тони изобщо нищо не правеше, но той е темерут и не искаше да повтаря, а пък сега е на мама вундеркиндчето. Като реши и Рош ще прави всичко.
И Дея не си стои в столчето и никога не е стояла. Максимум 2-3мин. и и писва. Ще го разкарвам, защото ми писна само да ми се пречка.

И аз спя с чорапи, иначе ми се схващат краката. Може да е страшна жега, но легна ли без чорапи и край със съня ми /то и без това хич го няма, откак родих моя дзвер/.

Фери, и мойто чудо не ще да яде. Дали от жегите, дали заради зъби, но днес обяда и го давах на два пъти - на обяд и за вечеря, и пак остана. Само млякото си пие.
Такъв талон ще ми дадат ли, ако ме имат записана без колан  newsm78. Вече има материал за пълнометражен филм. Май нямаааа  Laughing

Блонди, ми то доста красиви мъже има в Сливен. Доста хубав трябва да е, за да е най-красивият.
Банският е мнооооого добре. Хайде, готова си вече за плажа.

Месечинка, аз мисля, че на 13месеца беше ваксината  newsm78. Ще видим на консултацията.

Файв, дано с повече  Wink. Ние със Захариева ще сме с батковците. Дъщеря ти няма да скучае, че моя малкият е много общителен /особено с момиченца  Mr. Green/.

Бютка, кви са тия черни мисли? Рано ще остарееш от толкова нерви. Такива мисли са полезни само дотолкова, доколкото да те държат нащрек и да не пренебрегваш безопасността. Хайде, взимай си изпита, че явно ученето не ти влияе много добре  hahaha

А Дея, не само, че не спи в количката, но и не стои в нея дори за две минути. Хем не ще да ходи сама, хем и в количката не иска. Спи в колата докато отидем до морската и после на връщане. Не ще и да яде в количката, абе въобще нищо  ooooh!. Вече не ставаме за пред хора, че се храним обикаляйки масите и пейките, а аз като някаква луда /дето винаги съм мразила подобни неща/ тичам с лъжицата подире и и само викам "Айде, мами, АМ АМ" - КОШМАР.

Малииии, два часа го пиша това.

Общи условия

Активация на акаунт