Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 702
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Амуринка, в сайта пише какви са условията за записване  Peace И ние ще сме в Китен, но аз ще купувам, разбира се, то оставаше да идем за 6-7 дни на море и да си губя времето с детска кухня  Crazy А ще яде и от нашето, което става за нея, вече е голям човек  Wink

Васето, Милева, а  Mr. Green

Аз правя сьомга на пара и също съм подложена на смрад  Grinning

Рошле, стига с тия килограми, че се депресирам. Що трябва да съм гладна и изтощена, за да съм слаба  Crossing Arms

Камелия големи паузи прави на ядене и не я знам вече. Сутринта в 8 яде, и то с нежелание, и досега не дава индикации.  Rolling Eyes

# 496
Блонди, пропуснала съм  Blush, данке за инфото Hug
Бюти, стискай зъби, да минава един път  Hug
Луничке, добре си дошла Hug
Пърпъл, едва ли ще и стане нещо, но все пак питай педи Hug
Лино, много сладък твоя къдрушко Heart Eyes
Пфу, най-накрая въведох рибка, от кога се каня.

Приятен уикенд Hug

# 497
  • Варна
Койч,
с какво я въведе? Аз съм взела едно пюре на Гербер - картофи, магданоз и сьомга, мисля него да дам Confused
Блонди,
ти хич ли не и предлагаш да хапне на Кам или тя отказва? Големи паузи прави наистина. Уф като чета вашите как ще хапват от вашата храна... Бобо продължава да отказва пюретата тип 8+, иска си гладко пасираните 4+ и толкова ooooh! Чак се чудя аз ли сгреших в нещо, но се успокоявам, че и твоят Криско е бил така Embarassed

# 498
  • Обетованата земя
Привет дружина!   love001
Ние се върнахме от "почивка", беше много хубаво, само Ивайло да не се беше разкашлял зверски и Матеа да не беше вдигнала 39,4 предпоследната вечер, та си тръгнахме преждевременно...  Mr. Green
 Иначе има нови номерца малката кукла, показва как прави кончето (цъка с езиче), колко голяма ще стане, прави Браво, ама много смешно го прави, като най-първия път почукваше с показалец лявата си длан.   hahaha Също и на една ръченица така се беше разиграла, че взе да върти длани в такт, та и това вече и е към номерата. Снощи се залепи едно малко момиченце за нея и тя така искаше да си обюуват, че взе последователно да цъка с език, да върти ръце, да ги протяга колко е пораснала и да прави Браво-показа си всичките номерца.  Joy Изправя се вече навсякъде, и от 10тина дни пие сама от шише със сламка, държи си шишето и си смуче, така е голям рахат.  Mr. Green На почивката и аз носех бурканчета, само попара й правех аз всяка сутрин. И в басейна я цопнах, бяхме само ние в хотела, а и го дезинфекцираха пред нас, така че дано не съм й лепнала нещо. Като се прибрахме в Стара Загора набързо и двамата оздравяха, че и на концерт ги водихме снощи.  Crazy
Хахаха, Блонди, разби ме с тия вицове!!!!!!  Joy
Коралче, аз съм си вадила мъдрец, няма такъв кеф без него, ако има начин всичките бих си извадила, само са ми пречели. Че и скулите ми може да изпъкнат без тях.  Mr. Green

# 499
Здравейте!! Имам въпрос към мамите, които се стягат за море - с какво ще ги храните фъстъците? Ние вече ядем от детската кухня, но в Китен не знам дали имат... Thinking А малко трудно ще ѝ готвя без кухня...Може би ще трябва пак да минем на купени пюрета...Ще се радвам ако някой сподели идеи   bouquet

Точно Бамбини ползвам и аз, храната е много разнообразна и вкусна /пробвах я  Crazy/, не са нужни документи, на мен ще ми носят цяло лято, но документи не искат Peace Но ти звъни пак и попитай Wink

Лелееее, Блонди, то много трудно ми изглежда това училище, значи Кики си е заслужил подаръка Wink

# 500
Месечинке, ако й предложа - яде. Това ми е чоглаво, че не мога да я разбера кога е гладна наистина, а не искам да я храня, ако не е. Но тя стои и по 7-8 часа без храна. И на 3 часа ако й давам, пак ще яде. Иди я разбери  Crazy

Иначе и тя яде още гладко пасирано, рядко има някое парченце, че се опитвам да свикне. Не повръща, но се започва едно търкане на зъбите и едно сумтене и ядем по 15мин, вместо обичайните 3  hahaha Утре ще извадя едно пюре за 8м, да видим  Close Не се кахъри, че не иска, Криско сега не яде гладко пасирано, освен супи, които ги иска прецедени през чаена цедка Mr. Green

Диди, радвам се, че сте добре и сте изкарали добре  Hug

# 501
Такааа, всички спят и да видя сега какво сте писали.....

ВикТан, от това изказване си личи, че не разбираш  Hug
    Ами нали и аз това казах  hahaha

Луничка, може и аз да се включа другата седмица  Peace  Ще видя как са нещата и, ако мога ще дойда.

Бюти, как ще учиш 12часа  Shocked . Повече от 2-3 не съм отделяла за учене.

Коралче, добре, че мина това с мъдреца. Ама и ти едни сценарии си измислила /не, че и на мен не ми минават такива през ума/.

ДидиHug

# 502
  • Враца
Хайде и от мен един любим виц:
Скрит текст:
Един котарак се наточил и ще излиза. И малкото му братче му казва:
- Ей, бате, какво правиш?
- Не виждаш ли точа се, шЪ хода да е*а.  
- Може ли и аз да дойда с теб?
- Не може!
- Защо?
- Защото си малък още.
- Моля те де, батеее, много ти се моля, искам да дойда с теб.
- Оффф... добре.
Излезли те и застанали на едно кръстовище, в очакване да мине някоя женска. Обаче духало много вятър. Ама много студен и силен вятър, так чак козинката им се мърдала докато стоят. Стояли, стояли и накрая малкото, видимо измръзнало, рекло:
- Ей, бате, аз май сЪ нае*ах и шЪ сЪ прибирам вече.  Mr. Green
Васе, и ММ само се жалва, че му се ходи за риба и тая година още не бил ходил.  hahaha

Блонди, първо браво на Кики за завършването (пак да си кажа, че е много готин).  Heart Eyes А за Кам да не би да е от тия деца, които не дават индикации, че са гладни. Аз Криско ако го чакам да си покаже, може и днес да не яде, а като му предложа, или като го питам гладен ли е и вика ам-ам и си яде. Пробвала ли си да и дадеш въпреки, че не дава индикации да е гладна?  newsm78 Голям ми се струва този 8 часов период без храна. Та тя ако така продължава ще яде два пъти дневно - един път сутрин и втори път нощем.  hahaha П.П. Прочетох какво си написала на Месечинка. Ами аз бих направила така, че да има хранения поне, колкото и аз имам. Ти нали закусваш, обядваш и вечеряш. И тя е човек, направи и ги тези три хранения и от там нататък ако тя се сети за нещо допълнително, ти лесно ще й дадеш. Simple Smile

Аз се чудя с какво да въведа рибата.  newsm78 Ама той пак няма много апетит, уж с охота започва и много бързо се отказва. Ама виждам трето зъбче ще избива (едно от горните) и може и заради това да е.

# 503
аз пак за запис към края на темата

# 504
Хахахаххах,  Joy Joy Joy, убихте ме с вицове. Мен ме беше срам, че този е брутален, ама вие почнахте, та и аз ще го кажа:
Скрит текст:
Една жена не изпитвала удоволствие като правила секс с мъжа си, защото била много широка ... Отишла не лекар и той й казал да навие едни свинско ухо и да си го сложи отдолу, мъжът й нямало да разбере. Прибрала се вкъщи, направила каквото казал доктора и награбила мъжа си. Правили, каквото правили и в кулминационния момент ухото изхвръкнало ... Мъжът се огледал и казал: "Жена, ако ти се пикае, да знаеш, че п....та ти е под масата ..."
 hahaha
Аз рибата я въведох с едно пюре на Бейбилов, после давах Гербер и Хип, така че избор има, какво се чудите?!  Peace

# 505
Скрит текст:
Една жена не изпитвала удоволствие като правила секс с мъжа си, защото била много широка ... Отишла не лекар и той й казал да навие едни свинско ухо и да си го сложи отдолу, мъжът й нямало да разбере. Прибрала се вкъщи, направила каквото казал доктора и награбила мъжа си. Правили, каквото правили и в кулминационния момент ухото изхвръкнало ... Мъжът се огледал и казал: "Жена, ако ти се пикае, да знаеш, че пу....та ти е под масата ..."
 hahaha

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

За нея не знам, но аз ще се напикая от тоя виц  Joy Joy Joy Joy Joy

# 506
Блонди и аз ако чакам, никой няма да ми даде индикации за глад. Обаче като давам яде. Няма твърд режим в определен час точно, но както е писала Фери закуска, обяд и вечеря гледам да има
Койчева благодаря Hug

# 507
Лино, Фери, мерси, момичета  Hug Ще се поправя. Иначе 3 яденета и аз винаги й давам, но ако съкратя интервалите, ще ги докараме спокойно до 5 и може би трябва, щом не отказва  Blush

# 508
Вчера и днес ММ по командировки и аз съм луда калинка с двамцата особено вечер. Докато чета приказка на големия, дребното пищи и се опитва да ме надприказва,опитва се да докопа книгата и да я настиска. Нещо като кеч на фона на фона на спящата красавица примерно. Свършвам с четенето и казвам хайде по леглата и се започва едно заничане,надигане изправяне да не пропусне какво прави бати и съответно да му се хили. Голямото диване уж стои тихо и току изпрахти и айдее пак наново приспиване ooooh!
Днес пък отивам да взема баткото от градината и госпожата ми казва да му взема нещата от гардеробчето. Така ама аз неподготвена в едната ръка държа Биейбито ,между него и мен съм натоварила дрешки,пижамки, колички, рисунки и така излизаме и дечицата ме наобикалят и започват, ама защо нямате раница,ама защо нямате количка,ама ще видиш ли какъв ми е готин албума със стикери,виж ми принцесата Crazy Половин час изпълзявах от градината.
Утре сме на палатки, никакъв багаж не съм гласила искам да пропусна тази нощ и утре направо блаженно да си дремя в хамака. Нищо не е съвършенно казал Лисугерът hahaha
ВикТанДея ами като има да се четат 5000 страници, по 4 мин на страница се падат към 330 часа четене hahaha hahaha, за което ще и трябват 26 дни по 12 часа четене.Бютифул не ти е лесно,добре че съм изкласила вече hahaha
Блонди ами предлагай и и се опитай да свържеш яденето с някоя дума или жест,че да и светва лампичката и да се обажда като и пригладнее.
Последно завършвам фермана, засегнах се аз на чест дето ММ ми се смее на езиковото обучение и Бейбито само да влезем някъде и вдига пръстче към лампата  и вика ампа.Та това му е първата думичка. Сега се чудя след като лампата е женски род дали следващото ще е момиченце...днес гледах едни сестрички негърчета Heart Eyes

# 509
 Crazy Crazy Crazy Изтрепахте ме от смях с вашите вицове!  newsm62 newsm62 newsm62 smile3501
Ето и от мен..
Скрит текст:
   Майка отива до магазина на пазар. Казва на децата:
-Баща ви ще върне много пиян. Съблечете го до кръста и го сложете да спи.
-А защо до кръста - поинтересували се децата?
-Защото по-надолу баща ви има една голяма змия и тя може да ви ухапе.
Майката се върнала и децата я посрещат на вратата:
-Мамо! Мамо! Татко се прибра. Ние го съблякохме целия и го сложихме да спи.
-Целия ли го съблякохте – притеснила се майката? – А със змията какво стана?
-Не се притеснявай мамо – гордо отговорили децата. – Змията я удушихме с колана на тате. Яйцата на змията ги стъпкахме, а гнездото го изгорихме.
и още..
Скрит текст:
  Две бабички си говорят за секс:
-Пено-о-о! Ти с твоя старец бъзикате ли се още?
-Ти па нищо не каза Маро. Та ние сме на по 80 години. Как да се бъзикаме на тая възраст?
-Па щото ние с моя дедо още се бъзикаме.
-Стига ма – удивила се Пена! – Как така се бъзикате още ма?
-Па много лесно. Вечер се събличаме и легаме в леглото. Аз му повдигам оная работа да се изправи и след това я пускам. Тя като падне, гледаме в к’ва посока е паднала. Който посочи, той утре сутринта отива до магазина за хлеб.
Скрит текст:
    Първа брачна нощ. Булката абсолютно ненаситна. Един път, втори път, трети път... шести път. Вече започнало да се съмва. Жената започнала да задремва. Мъжът тихомълком се измъкнал и отишъл до тоалетната да пусне една вода. Минали 5 минути, 15 минути, него още го няма. Жената се разсънила и отишла да провери, защо се бави мъжът и. Погледнала в тоалетната и какво да види. Мъжът и си е разкопчал дюкяна, гледа вътре и шепне:
-Споко бе! Споко! Можеш да излезеш. Не се бой. Тя спи

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 00:03 от purpule

Общи условия

Активация на акаунт