Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Скрит текст:
   Майка отива до магазина на пазар. Казва на децата:
-Баща ви ще върне много пиян. Съблечете го до кръста и го сложете да спи.
-А защо до кръста - поинтересували се децата?
-Защото по-надолу баща ви има една голяма змия и тя може да ви ухапе.
Майката се върнала и децата я посрещат на вратата:
-Мамо! Мамо! Татко се прибра. Ние го съблякохме целия и го сложихме да спи.
-Целия ли го съблякохте – притеснила се майката? – А със змията какво стана?
-Не се притеснявай мамо – гордо отговорили децата. – Змията я удушихме с колана на тате. Яйцата на змията ги стъпкахме, а гнездото го изгорихме.

Ще умра от смях rotfImao rotfImao rotfImao
Коралче, радвам се, че е минало всичко с зъба  Hug
Блонди, и аз бих й предлагала, Валери също не се сещам да проявява особени индикации, но като му предложа - всичко взима Flutter
Сами, честито прическа Hug
Диди, радвам се, че сте изкарали добре Hug
Отивам да спя, че умирам вече, поне ви прочетох и драснах 3 реда Blush

# 511
  • By the sea
Хахахахааа, много се смях, страхотни вицове Joy Утре ще има да чета на мм Mr. Green
Истинска случка от мин. седмица- мм седял с приятел на кафе и на съседната маса няколко гиздави баби си лафят, едната пита друга "Ти с твоя мъж правите ли го още, ма?", другата отговаря отрицателно, а първата "...щото аз с моя сме на една вълна - аз не щЪ, а той вече не може" Mr. Green
Рибката я въведох преди няколко дни с пюре на Хип със сьомга, водят го 4 + Crazy Ама то съвсем гладко, като кремче Shocked Катето му се зачуди бая, излапа го, но отдавна не й бях давала такова готово, троших му вътре сухар да го сгъстя Crazy
Диди, на моренце ли бяхте Simple Smile Как са сега малките Hug
 Ами, забравих какво още щях да пиша newsm78 Да ви се похваля, че имаме още едно проходило августинче, нашето братовчедче Пресиян  Heart Eyes

Бюююют, като си включиш пак компа, айде идвайте да се поснимаме у Пловдив Mr. Green

# 512
Здравейте,

Не съм чела от цели 3-4 дни. Изостанала съм с повече от 10 страници.  Rolling Eyes Успях да прочета това онова оттук - оттам, но този път ще ме извините, но няма да мога да ви спомена всички подробно.  Embarassed
Утре отиваме на кръщене на бачковския манастир и като се върнем ще се опитам малко да ви изчета и да ви пиша.  Hug Детето утре има ИД и затова и кръщенето му е точно утре. Купих монета Св. Петър и един сладък анорак за есента. Фери, благодаря за идеята за монетите, ти преди време беше пуснала едни сайтове и от там гледах и се насочих към банка, която ги предлагаше.

Съвсем набързо видях, че Екзо си е защитила дипломната с 5-ца  Peace Честито Екзо  Peace

Блонди, видях един автобус / торта / - ей пак страшно си се потрудила. И честит бански ще връткаш дупе с него по плажа в Китен. А в Китен плажа и морето са прекрасни.

Роши, изтървала съм ти РД, но все пак на патеричка Честит РД ! Много позитивни емоции, много любов  и повече пътувания по света и у нас  Heart Eyes

Пърпъл, честито Бакалавър !!!!

Васето, тука съм душице  Hug Несито вдигнал дупето  Mr. Green Ей сега гледай каква фурия ще стане. А за рибата и аз още и се чудя, ама гледам ти си писала пюретата. Ще взема и за да му предложа на мойто диваненце пък да го видим дали ще му хареса.

Белверде, честит имен ден !!! Да си много щастлива и обичана жена и мама  Hug

Кашпи, пишеш че си доволна от Бамбини. Аз още не съм записала малчо на кухня, но много се замислям за тази частната. Пак ще вляза на сайта им да чета, че много отдавна бях чела и съм забравила какви бяха условията там. Ти на държавната пробва ли ?

Следя ви и във фейса, но там само снимки, не е като да си попишеш тук  Hug

И аз купих една лятна количка - тип дръвце, но ми върши страхотна работа за плажа. Малчо вече има 5 бани, като на последната постоя и във водата, с едно поясче, отдолу като с гащички / все е едно като на проходилката / - супер му беше и прохладничко и през цялото време се радваше и смееше.

Исках да ви питам, какво им давате на вашите бебчовци за вечеря така да се каже ? Още ли давате мляко ? Аз още основно давам мляко вечер, но и малко парченца хляб или краставичка или нещо друго подходящо за него от масата. Просто се чудя дали вече не трябва вечер да му включа твърда храна ?  newsm78

Гърнето го пробвахме няколко пъти, но все закъснявам. Общо взето никакъв успех и съм малко разочарована, но сутрин обикновено ужасно ми се спи и малчо си е свършил работата. А по-късно, напред, назад по разходки и т.н. и още нямам навика да се сещам да го слагам и никаква не съм я свършила.  ooooh!

Толкова за сега от мен момичета. Отивам да спинкам, че утре път ме чака.  Бюти, може да направим едно Пловдивско кафе в неделя ? Предполагам ще минем през Пловдив за малко и ако имаш време може да се видим. Пиши на лични нещо телефон или място час за еветуална среща.

# 513
Попи,  hahaha купон е у Вас. Виж, аз съм по-добре, защото Вик чете приказката - с един куршум два заяка /даже три/.
Права си за страниците, но конспекта едва ли е от 26дни  newsm78. Защото така сметнато за 90дни са по 4часа. Всеки си преценява как по-добре учи и така си нагласява графика  Peace

Бобърче, уж не беше чела и нямаше да споменаваш всичките  hahaha
Вечер давам супа отскоро с натрошен сухар или хляб, но това е към 19,00ч. После към 21,00ч. давам мляко, но около 120мл.
С тази смотана клавиатура сухара станал ДУПАРА  Laughing . Добре, че погледнах преди да публикувам.

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 02:10 от VikTanDeya

# 514
Месечинке, същото пюре на Гербер му дадох. Първия ден изяде едва 2 лъжици  с погнуса, но следващите дни  му хареса. Hug
Белверде, да ти е живо и здраво името и ти също!  bouquet
Бобърче, аз давам каша и след 1 час суче до откат и заспива  Crazy

Рядко изчаквам индикации за глад. Закуската му е в 7 и гледам да дам обяда в 12. За това време е огладнял. После в 4 КМ, в 7 каша и 8 кърма. Не е точно по часовник , тук таме до 1 час разлика може да се получи.

# 515
  • Обетованата земя
Ех, не мога да не се похваля, снощи дундичка спа за първи път цяла нощ без да се събуди за сукане (от 12 до7, но пак е нещо  Mr. Green). Не че баткото не се събуди в 4 от кошмар, но то пък да ми е идеално не може...  Crazy
Пейпър, бяхме около Трявна малко на въздух. Grinning Честито ви проходило човече!!!   bouquet

# 516
Влизам набързо да честитя празника на Белверде  Hug Нека всичко,за което си мечтаеш и към което си се устремила ,се сбъдне  Hug Hug
Честит имен ден на Петър на Миланова!Жив и здрав да ти е!
Ние излизаме,после ще ви прегледам обстойно  Mr. Green

# 517
Честит имен ден, скъпа Белверде   bouquet Hug

Пърпъл, първият виц е жесток  Joy Joy Joy

Бобърче, да, аз й давам мляко с мъъъничко каша 7 зърна на Хип, леко да го сгъсти само, и така смятам да продължавам и занапред  Blush

Хубаво да си изкарате на кръщенето  Hug

Ивкини са на сватба, купон  Laughing

Тук почнаха намаленията, с 80% надолу на какво ли не и станах разногледа  hahaha

Попежи, ти искаш трето, значи?  Heart Eyes

Тук е студ и дъжд. Сефте  Mr. Green От понеделник уж щяло да дойде лятото, пък да видим  Crossing Arms

Матрикуцията за cura Mr. Green дойде и работи безотказно, обезкосмявам я бавно, но славно  Close

# 518
  • Варна
Белверде,
честит имен ден и от мен   bouquet
Честито и на Петьо на Миланова и на всички други именници Hug

# 519
Здравейте Simple Smile Почти цялата тема изпуснах и много ми липсвате, вече разбрах, че наистина съм пристрастена към бг-мама  Mr. Green

Амуринка, на морето ще давам купени пюрета. Въпреки, че не знам дали ще ги яде, тя вече 1 месец ще е яла на кухня и не съм убедена, че ще и харесат, като свикне на прясно готвено. До сега ядеше с голям зор 80-100гр., а сега абсолютно всичко изяжда от кухнята, направо ме изумява. Нищичко не оставя  Laughing Даже все си мисля, че и е много тази храна, като чета Кам какви паузи прави  Rolling Eyes
Ина сутрин изяжда 180-200 попара/кус кус (преди това и суче), 10:30ч. купичка пресен плод, 12ч. манджа, 15ч. кремче, 17ч. супа, 18:30ч. купичка пресен плод (защото докато ние ядем и тя иска да яде) и в 20ч. суче и АМ. Абе по цял ден яде  Mr. Green

Блонди, Ина и тя не дава индикации, че е гладна, ама аз и давам, какво да я правя иначе тази храна  Mr. Green И понеже не отказва, всичко изяжда и продължавам така  Rolling Eyes

Вече и ние имам гърне, но не сме го пробвали  Grinning Тя винаги сутрин върши работата, аз докато закуся, да си направя кафе и то станало късно вече  Mr. Green

Бобърче, Ина вече пие много малко мляко вечер, от 2-3 дни пие по 60мл. АМ, преди това суче, но не вярвам да има много кърма. Но тя не е гладна тогава, защото както писах в 17ч. яде супа (а млякото е в 20ч.), а докато ние вечеряме яде плодове. Но аз предпочитам мляко да си пие вечер, но тя не ни оставя, ако не и дадем да яде, трябва да я чакам да заспи и тогава да вечеряме  ooooh!

За сега толкова от мен, изчезвам  Hug

# 520
Белверде, честит имен ден!   bouquet Да си жива, здрава и много обичана от мъжете на живота ти!  Hug Честито и на всички именици днес!   bouquet
Бобърче, вечер (към 20 ч.) взех да му давам супата от кухнята, ама нещо не му се яде такова чудо по това време май, иска само да си цока!  Peace
Диди, браво на Теа, айде все така да е!  Hug
Попи, искрено ти пожелавам една мадама тогава!  Rolling Eyes

Йеееее, след малко заминаваме за Несебър на рожден ден, нищо че нямаме подарък!  newsm44 ММ взел, че се освободил. Мноооого съм доволна, като нищо след обед ще опъна стройни кълки на плажа ...  Rolling Eyes Ама май ще се спира на Джъмбо ...  newsm78
Аз вчера го сложих диването на гърне, веднага след като станахме и се изпишка. Днес пак, но свърши и голямата работа вътре. Ама само сутрин (обед  Rolling Eyes) ще го слагам.  Peace

# 521
  • София
Милички, много ви благодаря Hug Hug Hug Почерпете се за мое здраве Hug

# 522
  • Добрич
Ехоо Simple Smile
Бързам да напиша един скромен пост, че моите диванета спят и ще отлитаме на плаж като станат.
Първо да честитя на всички именници и да почерпя виртуално за именния ден на момченцето ми. Всеки да се чувства почерпен с каквото най-много обича и  диетуващите също  Hug Heart Eyes

Тефи, моят апарат не е кой знае какво, но е от полупрофесионалния клас и го купих в кит с допълнителен обектив. Моделът мисля беше Canon EOS550D. Прави  много добри снимки, поне на мен, като един абсолютен лаик в тази област, ми харесват много. Simple Smile Снимам доста и от 50-60 кадъра си оставят 3-4-5 кито най-много ми харесват. Също и експериментирам с настройките на апарата и ми е много интересен резултатът. Simple Smile

# 523
  • Враца
Белверде, честит имен ден, бъди много здрава и все така мила.  Hug

Честит имен ден и на Петенцето на Миланова, да бъде жив и здрав и най-готиния батко след време.  Heart Eyes

Честито и ако има други именници, които да съм забравила!  Hug

# 524
  • гр.Велики Преслав
Специално за БЕЛВЕРДЕ  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт