Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Белверде, честит имен ден, бъди здрава, щастлива и много обичана от любимите хора!

Честит имен ден и на Петър на Миланова, да е жив и здрав!

Честит имен ден и на всички други, които празнуват днес. 

# 526
 За Белверде,

Скрит текст:
За  Петър на Миланова,
Скрит текст:

# 527
Честит имен ден на Белверде!

Честит и на Петьо на Миланова!

# 528
  • София
Честит имен ден на Петьо на Миланова  Hug
Честит имен ден и на Белверде   bouquet Hug
Честито и на всички други именници  Hug

# 529
  • София
Пейпърче, спокойно, не ми е спешно, даже не се занимавай  Hug
Лино, радвам се, че се завърна! Как е Райян, машинките не са се включвали скоро, нали?  Hug
Миланова, да ти е жив и здрав Петьо!  Hug
Белверде, честит имен ден, миличка!  Hug
И от мен едно  леко коктейлче да се почерпите Simple Smile

# 530
  • До морето
Да вляза и аз преди да е свършил денят и да честитя на прекрасната Белверде и на малкия Петьо на Миланова Камен на Марли и Пепи на Биби! Да си носят със здраве и гордост имената!  Hug Hug Hug Hug Hug

Оооо, Биби, почерпих се и аз с коктейлчето. Аз цяла седмица си къркам от една бутилка бяло винце  Laughing   Тази вечер ще я финализирам  Wine Glass, че си купих новата книга на Халед Хюсейни и направо нямам търпение да приспа Сами  smile3508

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 22:00 от *SamiMummy*

# 531
Честито на всички празнуващи  bouquet
Блонди и аз гледам да има всъщност и следобедна закуска, като стане от сън, пресен плод или плодово пюре
Бобърче аз давам в 20:00 часа каша и в 21:00 кърма
Биби благодаря че питаш Hug Добре е, всеки ден ме изумява с някой номер. Одеве бутна дистанционното под дивана и не можа да го извади и се забаламоса с нещо друго и аз го пита къде е дистанционното и той веднага отиде до дивана и почна да мъчи да го вади, е не можа, но колко разбира вече Grinning За апарата ако питаш, има всяка вечер аларми, някой път стигат и до 10 на брой ( дано не са истински), сън за мене няма, ще ходя след около 2 седмици да го разчитат и дано вече всичко е ок и да не ходим на изследвания, ние сме планували почивка от началото на август и не виждам как ще нося и апарат и кабели. Дано няма нужда Praynig
Днес такъв вятър духа тук и аз чак сега да взема да открия, че сенника на количката се спуска много надоло, направо на 20 см от краката на дребния, което е супер при вятър, е и при слънце, но такова тук няма Whistling

# 532
  • By the sea
С малко закъснение, но все пак, честити именни дни на Белверде, Марлиното Каменче, Милановото Петенце, Бибиното Пепи иии други има ли? Mr. Green Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Хаха, Виктан, сухара-дупара Joy Баба ми едно време сяда да чете вестника и вика "Яяя, какви са тия дупинги?!", а то било лупинги Crazy Mr. Green
Диди, мерси Hug
Бобърче, нашето следобедно отива към вечерно към 19-20 ч., не е вечеря, но все пак newsm78

# 533
  • София
Още веднъж много ви благодаря момичета, безкрайно сте мили  Hug Склонни сте да направите от един обикновен ден, човек да се чувства същински празнично Blush
Честито и на всички други именници - Миланова, Марли, Би-би, да са ви живи и здрави момчетата и много да ви слушат и радват   bouquet
Лино, от все сърце ви пожелавам, почивката да я изкарате без никакви устройства, кабели и притеснения Praynig Дано вече всичко е нормално и на теб да ти се успокои душичката Hug
Васе, супер изненада и ще се разнообразите, браво на мм, че се е освободил Hug
Сами, блазе ти  Flutter
Блонди, сега е време за пазар значи Sunglasses
На нас най-късното ни твърдо ядене е било към 18.30, един-два пъти към 19.00, все се притеснявам по-късно да давам, за да не му е уж тежко Rolling Eyes

# 534
 Ехее, момичета, толкова ви благодаря, че в този прекрасен за нас ден и вие сте се сетели за Петьо, страхотни сте.  Hug
 Днес беше кръщенето, няма такова дете, ухилено в църквата, хич не ревна, не искаше да излзиза от котела, а аз бях толкова притеснена дали ще реве, как ще мине, Петьо се представи отлично, аз съм ного щастлива и спокойна, хубавото ми християнче вече  Heart Eyes Heart Eyes
 Кръщенете беше само с най-близките роднини, седнахме на ресторантче, пиинахме, хапнахме след църквата, смяхме се, беше толкова приятно да си с най-близките си хора, а вече живот и здраве на годинката ще сме млади хора, всичко беше прекрасно и мина чудесно, много дъм доволна от деня, от детето си и от всички гости и вас, че се сетихте за моето момче... newsm53 newsm53
 Белверде, Марли, Би-би честит празник и на вас, нека има здраве в семействата ви, спокойствие и много любовв

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 22:43 от milanova123

# 535
Честити имени дни и на Пепи, Петьо, на Камен (на него защо  Thinking)  Hug

Ние ходихме до Метро, дето е на май__та си в друг град и ММ затвори ключовете и гсм си в багажника  ooooh! Тези познати и съседи, на които аз имах телефоните, не си ги вдигаха  Rolling Eyes и я закъсахме. Накрая се примолихме на някакви хора, та закараха ММ в един град в центъра, от там с автобус до нас, от там с моята кола обратно. 2 часа обикалях с Писанка Метро, научих го наизуст  Whistling Пропусна си второто спане и сега не искам да ви описвам какви кански крясъци, писъци и дива лудост се разнасят отгоре  ooooh!
От яд изядох в магазина две крем-пити  Twisted Evil  Joy

Лино, стискам палци всичко да е наред вече  Hug

Отивам да се гръмна  smile3544

# 536
Влизам да коригирам пропуска си!
Честит имен ден на чаровника Пепи на Би би!!!Пожелавам много успехи и усмивки!
Марли,не знаех,че Камен празнува днес!Да ви е жив и здрав!!!
Мен чак ме е срам да кажа Рош по колко пъти на ден яде  ooooh! ooooh! ooooh!
Вечер задължително ставаме по 2 пъти и пие между 180-220мл.След обяда и следобедната каша,почти винаги пие АМ .Не помня дали преди 2 или 3 дни,за обяд хапна месно пюре 190гр и след 40 мин хапна и около 80-90мл АМ.Знам,че не е хубаво меси и мляко заедно,ама гладен човекът какво да го правя  newsm78 newsm78 newsm78
Бобърче,ама ти много упорито от един два месеца,искаш да махнеш на Дани вечерното мляко.Защо?Спи неспокойно след него?
Лино,и от мен много палчета за една спокойна почивка  Hug Hug Hug
От снощи съм циклична и по измислено от мен правило първите 2-3 дни нема диета.Та сега с купа пуканки сядам да препрочета една книжкаааааа Hug Hug Hug

# 537
  • Варна
Петър значи Камък Simple Smile Честито на Каменчо и Пепи и от мен  bouquet
Блонди,
оххх, и вие сте преживели една сага. Ама не се гръмвай, плийс Hug
Лино,
мила, дано всичко е наред при вас Hug
Рош,
 и Бобо след месно пюре си досуква, гледам да не е веднага, но максимум половин час след това.
И на нас ни беше леко каръшки ден, не кой знае какво, но Бобо първо от много подскачане по леглото нацели челно ръба на таблата и има отвесна драскотина в средата на челото, после незнайно как и къде си издра крака и като капак се преметна през лодката си, която бях оставила на килима и си одра бузата на едно камионче ooooh! После за една бройка да се преметне от спалнята на пода, добре, че заспа преди да направи още поразии Crazy

# 538
Ахой, приемате ли среднощни писания от една почти забравена августинка Mr. Green Блонд, не съм ви забравила, как може!, следя си ви, но нямам много времеви ресурс за писане, докато се включа и темите отминали... Тия дни, понеже си нямах работа, се натоварих и с 4 рецензии на магистърски тези, да са готови за понеделник, и леко съм луднала, та така...

Затова от мен днес (докато все още е днес) малко позакъснели поздрави за именниците - Belverde, Пепи на Биби, Пепина Миланова (да му е честито и Кръщението!, много е сладък на снимките, а и мама сияе - честито сърчице Heart Eyes, Каменна Марли Hug Бъдете живи и здрави, и нека имената ви ви носят късмет Wink

Още накратко от нас: мерки и теглилки от вчерашната консултация на Мандарин - тежи 10170 г (+350 г) и е висок 76,5 см (+1,5 см), голям мъж си върви Wink. Има вече 6-то зъбче и май това е Simple Smile Иначе отбелязва голямо развитие в последно време - вече лази буквално навсякъде, руши де що види, днес успя да си свали върху главата един голям стелаж с дискове, изобщо неуправляем е. В леглото нощем редовно се буди и почва да се дупи спейки или се разбужда и заспива после пак в някоя невероятна поза Wink Опитва се и да се изправи, но още не се справя особено. Като го държа ходи доста уверено, но не му е любимо - сега сме на вълна лазене явно Wink
Яденето - въведох му тия дни риба (със сьомга на Хип), нектарина, диня (с кисело мляко и бисквити я дадох, пасирана), спанак, всичко си яде моето прасенце, не ми отказва, пу-пу. Имам още малко неща за въвеждане, но не се и силя - тепърва така или иначе ще изучава нови вкусове Heart Eyes

Това е от мен, прекрасни, направо съм труп Confused

А, за малко да забравя - Блонд, страшно преживяване!, голям екшън е станал, ама не ми е трудно да си представя, уви. В нашето семейство аз съм тип "разсеян професор" и като добавим липсата на сън - става страшно... Май не съм ви споделяла, но зимата и аз имах един случай да си забравя ключовете и телефона вкъщи, докато Алексей спеше в спалнята в шезлонга си. Вратата ни е от гадните с топка и като я затворих и се усетих какво е станало, направо изпаднах в ужас - добре, че имаме една иначе шантава, но много разбрана в подобни случаи съседка, та извикахме ключар и решихме проблема. Мандарин дори не се беше събудил междувременно, така че всичко завърши добре, но наистина е ужасно в такива ситуации - яд, безизходица, абе... Оттогава обмислям да си вържа ключа на врата като в детството, защото както каза ключарът "ключовете били за носене" - как не му изсумтях, че друго ще говори, ако не е спал 2 месеца Simple Smile

Лягам наистина, целувки на всички и доскоро Hug

Едит: Щях да питам как сте вие с цикъла? При мен нещо се объркаха нещата - първоначално беше адски обилен, последните месеци обаче се оправи. Хубаво, но този месец съвсем не дойде (не съм бременна 100 %), сигурно е някакъв хормонален дисбаланс, а нали правих и доста рестриктивна диета. Не знам. Просто се чудя само аз ли съм такава нерегулирана още Wink А и нали за второ бебе си мечтаем - е, то така съвсем няма изгледи да стане и малко се притеснявам.

# 539
  • До морето
Добрютру  Laughing

Влизам с бърз въпрос - вчера купих овесени ядки за Сами, а сега виждам, че съм взела овесени трици със зародиш  newsm78 Мога ли да му ги дам или? На опаковката нищо не пише  newsm78

После ще дописвам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт