Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Фери, във Фейса, ама в моя си профил, не в групата, сега и там ще публикувам.

# 556
  • София
Миланова, честито ви християнче и от мен ,да ви е живо и здраво Hug Твоето неразположение би трябвало да изчезне до края на първия триместър Hug
Екзо, честито ви прохождана, браво на момчето Hug
Блонди, много тъпо Tired
Шех, дано бързо се нормализират нещата при теб и не е нищо сериозно, а е само от диетата Hug
Би-би, големи сте сладури със Сашко Hug
Вик, дано твоята щерка почне повече да си поспива, и Валери е от нейната партия горе-долу Whistling Hug

# 557
После игра час и нещо, изяде си закуската и взе да клюма на стола, взех го в спалнята и откърти моментално, та си доспахме до 10 и нещо. А аз сънувах някакви щуротии, едното беше, че решавам тест в един вестник и имаше  въпрос "какво ще направите, ако.... (не помня вече)" и един от възможните отговори беше "Ще питам Шех" Joy Joy Joy

Привет среднощно, прекрасни! Е, тоя ти сън, Месечинке, направо ме попиля Joy - освен да се кандидатирам за някой форумски всезнайко, не че вече не съм си изградила репутация на компетентна по всички въпроси, ама все пак Laughing

Иначе мнооого благодаря за съветите за хормоните, девойки - имам го това предвид, разбира се, но все пак днес най-после се оциклих и ще изчакам да видя как ще е следващите 2-3 месеца. Ако продължава, наистина няма да ми се разминат хормоните, а посещението при АГ-то е ясно, то и без това от 5-ия месец след раждането не съм ходила, а трябва и цитонамазка да пусна. Така че ще стане ясно откъде тия катаклизми, наистина се надявам да не са ендокринни жлези разни, че си е кофти това. Обаче като се замисля, този месец може да е било и инцидентно - беше ми адски натоварен месец, имах много хубави събития в него, но и доста неприятни срещи (с баба ми и баща ми, там са много сложни отношенията и няма да ви занимавам, само ще кажа, че не се бяхме виждали от 4 години, а срещите с тях страшно много ме напрягат и затова ги избягвах - все пак реших, че е редно най-малкото да видят Алексей и заради него главно си причиних това), не знам, много е възможно всичко да се е комбинирало + диетата. Нея тотално я зарязах тия дни, а не бива, ама... реших, че здравето е по-важно. Ще видя какви ще ги къдря, как ще диетувам и дали - това не е толкова важно пък.

Да не забравя - Екзо, браво, вие сте си купили краченца! Да са пъргави и да ви водят по интересни места Heart Eyes

Ами това е засега от мен - приключих с рецензиите и съм пребита като куче, май звуча много свежо, ама си е точно така. За финал да ви разсмея - имаме едни приятели, мъжът е съученик на моя мъж, та те чакат тези дни второ момченце и тази вечер, сега към 10 часа без нещо, пичът се обажда на ММ. ММ развълнуван, сигурно се е родило бебето, а то - нашият човек се обадил да каже, че участвал в Държавната лотария, това малко идиотско предаване, ако искаме, в 10 часа да го гледаме Joy

Bonne nuit на всички и до скоро Hug О, и честит да е Джулаят на всички, за които е празник Heart Eyes

# 558
  • By the sea
Миланова, честито кръщение!  bouquet И аз се чудих къде да гледам снимки Simple Smile
Екзо, браво на Гоги  bouquet
Еее, Биби, мерси Blush Ако се отдаде възможност, ще ви запозная Wink
И аз съм така с цикъла, малко тука има-тука нема, но за тоя месец поне се отчетоха "гостите" преди няколко дена Whistling
Блонди, от всичкото запомних "две крем пити", смятай каква лакомия съм Joy Дано нямате вече такива инциденти Peace
Вик, да не е била и Дейка за мъжко Hug Пожелавам ти в най-скоро време да си вземеш полагащия ти се сън Hug
Утре ще ходя да купувам гърне, че с мм днес спорихме в Джъмбо за едно на Чико ooooh! Пишело 18+, толкова било голямо, детето щяло да падне и да се удави в него  ooooh!
Сутринта се приготвих /мислено/ за плаж, то пукаше дъжд, сега поне се разхлади, но искам пак да ми е жега...Няма угодия Crazy
А какво ще кажете пак да се изруся? Thinking Трудно решение Joy

# 559
 Вече повече от година стана пиша в този форум, уж всичко чета, а накрая все не смогвам да напиша, един хубав ферман и да опомена всички, много ме кефите напоследък, повече от преди, хихих. Записах се в тази тема-февруари, които ще раждат, ми едно ми тъпо без вас там, както не съм много и по писането, трябва две години да ги чета, за да ми харесат и те да ме запомнят, хихих.

# 560
  • By the sea
Вече повече от година стана пиша в този форум, уж всичко чета, а накрая все не смогвам да напиша, един хубав ферман и да опомена всички, много ме кефите напоследък, повече от преди, хихих. Записах се в тази тема-февруари, които ще раждат, ми едно ми тъпо без вас там, както не съм много и по писането, трябва две години да ги чета, за да ми харесат и те да ме запомнят, хихих.
Joy  Hug

Ооо, честит да ви е Джулай и чудесно лято на всички newsm76

# 561
Миланова, много сте хубави!
Дано ти мине неразположението след първия триместър, че аз и с Тони и с Дейката бях много зле през цялата бременност. Дали е момче или момиче явно няма значение, защото моите са различни  Laughing

Екзо, честити Ви проходили краченца!

Пепърче, не ми се вярва да е била за мъжко, защото и двете момчета, колкото и да са диви не могат да я стигнат  Laughing.

Благодаря за пожеланията за добър сън. Дали има индиански танц за сън /както за дъжд например/....  Mr. Green

Лека на всички  smile3524

# 562
  • Добрич
Пепърче, какво те прихвана пък тебе  Laughing Много бързо и се нарадва на червената коса. Мен много ме кефиш с този цвят, но сигурно трудно се поддържа.

Миланова, ще ги опознаеш и тях, ама да не ни забравиш тука съвсем  Hug

И при нас се спука да вали. За утре бяхме планирали Аладжа манастир, ама така като гледам, тенденцията е за дъждец поне до утре по обед.

# 563
Хелоу момичета!

Да честитя празника на патерица на всички именници вчера - Белверде, Камен на Марли, Петър на Миланова, Пепи на Би би, Да сте живи, здрави, много късмет и щастие да имате  Hug

Завърнахме се благополучно вкъщи! Уж само за 2 дни ни нямаше пък имам чувството, че 1 седмица сме обикаляли и сме се разхождали.  Rolling Eyes

Кръщенето изкарахме чудесно. И подаръка ни много го харесаха. В параклисчето гледам дават някаква кутийка попа да я освети и си викам ужас  ooooh! и други са взели монета, но слава богу се оказа синджирче с кръстче  Wink И монетата се оказа чудесен избор - със Свети Петър - точно за празника, а и детенцето е си е Петър, така че уцелихме направо десятката.  Laughing

Не мога да не се похваля, че се запознахме и с Бюти, минавайки навръщане през Пловдив - и тримата  / сем. Панди - Бюти,нейния ММ и малкия пандолинчо / са големи сладури - точно като на снимките, че и повече  Hug Ще ви пусна няколко снимки тези дни, че сега хич не ми се свалят от фотоапарата.

Благодаря Ви момичета, че сте ми писали за вечерята как и какво хапват вашите бебчовци. И аз ще започна скоро да предлагам и нещо друго освен мляко - вероятно супичка.

Васето, как изкарахте РД в Несебър ?

Миланова, честито ти християнче. Много хубаво, че сте го направили точно на Петровден ! Много хубав празник точно в началото на лятото.

Блонди, много кофти преживяване сте имали.  Tired Добре, че метро е що-годе голямо, но 2 часа си е доста време. Не и се е отразило много добре на Ками.

Роши, не че искам да махам вечерното мляко, и проблеми със съня няма. Просто си сверявам часовника и се чудя да не закъснявам с нещо.  Rolling Eyes Още пие вода основно от шише, а вече ми се иска да се учи от чаша. И с гърнето не сме имали успех. Абе сигурно са глупости и е рано за някои от тези неща, ама пустата ми глава от време на време нещо и става и почва да ги мисля тука разни щуротии.

Сами, не знам за триците. Май по-добре да вземеш овесени ядки.

ВТД  Hug Споко няма винаги да се буди Дея в 4,30ч. Ще става по-голяма и ще си свикне да си спи нормално цяла вечер.

Екзо, честит ти проходил Гоги  Peace Ще са много сладки като тръгнат да вървят и двамата.

Пейпърче, че ти и руса ли си била ? Ако си се харесвала руса, що пък да не ? Ама ти не си ли от скоро с червена коса ? Омръзна ли ти вече ? Ей жените сме опасна работа, все нямаме угодия. Да не ми се обидиш и аз съм с доста често променящи се настроения за косата, но бързо ми минават.

Честит Джулай и от мен. След някоя друга година, като стане малчо голям, ще му направим един истински джулай на плажа и ще посрещнем изгрева на плажа, като едно време.

Марли, този Аладжа манастир само съм го чувала, че е много интересен, но така и не съм ходила. Айде дано отидете, че да ни пуснеш някоя снимка да го видим.

Айде лека ви вечер от мен !

# 564
Бютка, нали?! Аз два вица знам (наследство от едно бивше гадже  hahaha), ама и двата са супер брутални! Другият ще ви го спестя ...  Embarassed
Вик, и аз така не си лягам като го приспя дребното. Винаги ми се получават нещата след 1!  Rolling Eyes Ама сутрин като се събуди към 8-9 го вземам при мен, кърмя го и пак откарваме до 10-11 ... Така че аз съм една от най-наспалите се в темата, ако не и най-наспалата се!  hahaha
Лино, дано всичко е наред вече!  Hug
Блонди, направо сте влезли във филма!  Peace
Екзо, честити ти проходили краченца, браво на момчето! Айде сега е ред на Анди!  Hug
Миланова, не е гаранция, аз първите четири месеца почти не станах от леглото, ама ей го на - едно кротко и добричко Неси!  Peace
Пейпърче, не знам, не мога да си те представя с руса коса ...  hahaha

Само дето се зарадвах, че ще ходим да видим моренцето ... с тези моите шантави роднини!  #2gunfire Отиваме уж в Несебър, ама партито щяло да е във Влас (ако някой беше казал, щяхме поне с Марли да се видим, че и там спахме даже). Ще разказвам, мрънкайки, специално за Бобърчето  hahaha ...
Скрит текст:
Отиваме с чичо ми, той уж бил знаел къде е заведението.  Rolling Eyes Да ама не, паркирахме до един хотел, то надолу имало още много път. Минахме половината, тогава стана ясно, че ще сме на плажа и ние не сме си облекли банските. Освен това с нашия Карера-танк минавахме по едни стълби, надолнища - чудо, добре, че имам силен мъж! Ама и аз помислих, че ще сме близо до колата и не взех нищо на дребното ...  Rolling Eyes ММ омрънка орталъка!  #Cussing out Слязохме, пихме по едно пиене и се върнахме обратно за багажа. Той вдига количката, заедно с почти 11-килограмовия Неско по едни стръмни стълби, все едно качваме Шипка  Shocked. И така, докато се оправим беше станало вече хладно и само си потопихме крачката с диването. После се поразходихме, оглеждах се за Марли, ама не я видях.  newsm78 Кво ги интересува наистина хората, че сме с бебе, те проблеми нямат!  ooooh! Несторзиньо пък беше омачкан от 20-тина души без да каже "гък", милият ми той!
Днес пък не ставаше за плаж и пообиколихме Плазата, купихме на дребното анорак и каскетче.  Whistling

# 565
  • Добрич
Васето, вие на Марината ли сте били на плажа? Там точно има едни мнооого стръмни стълби, които аз с количка не ги минавам - мерси. Все по баирчета минавам, ама си е стръмничко и там де. Ние сме в Добрич в момента, ама друг път да знаеш, че сме в комплекс Лазур 1, а по пристанището предимно вечер се мотаме Simple Smile Е, сега с Камен ще крещим и ще се гоним, няма да е разходка определено.  Laughing

# 566
Добра джулай морнинг Mr. Green

Миланова, Честито християнче Hugи с закъснение да му е живо и здраво името на Петенцето,
 много да ви радва и да има щастливо детство Party
Екзо, честити ти проходили крачета Hug
Марли, Биби, Честит Имен Ден на момченцата ви! Да са живи и здрави!( със закъснение Blush)
Месечинке, ние не сме ходили още, но по принцип си ходим на Черноморец или Паша Дере. Не е удобно много за количка, но е чисто и няма много хора

# 567
  • Варна
Добро утро и честит Джулай морнинг Grinning

Пейпър,
и аз като теб, искам си пак жегата Joy

Тоз път ще се хваля - имаме втори зъб, освен това Бобо прояде пресен плод - пъпееееш newsm44 Голямо зяпане беше, накрая му спрях кранчето, че се уплаших да не му дойде много като за първо ядене Laughing

# 568
Добрютруууу,
хихи, Месечинка, и маймунката снощи вечеря пъпеш. Добре си хапна, малко хлъзгав и му се изплъзваше от ръката, но това не е проблем, щом може да се наведе към табличката и направо от там да го захапе  Joy ако случайно съм се разсеяла и не му го подам веднага Simple Smile

Васе, хубава сватба и като гледам добре сте си изкарали  Joy На мен ми е смешно, ама на теб и ТМ сигурно хич не ви е било.

Миланова, забравих да ви честитя кръщенето.

Аз изгладих едни 5 ризи за седмицата, чакам пералнята да изпере, че да простра, после прахосмукачка и парцал и преизпълнена програма за деня  Joy
Вчера се намазах с един от новопридобитите пясъчни лакове, замислих се дали не трябваше да си купя повече цветове, сетих се за всички други придобивки и се плеснах по главата заради тази лакомия Simple Smile Събрала съм 1236543912 лака и още искам  ooooh!

# 569
  • До морето
Честит Джулай Морнинг на закрито  Mr. Green У фейса пълно с прецакани дето са го чакали Джулая, пък то запукало дъжд  Joy Joy Joy Joy На мен ли да ми е гадно, аз си легнах като пич в 22:30 и се събудихме с дребчо преди малко  Laughing А лудия ми мъж съм го признала- значи както вече стана ясно, той от десетина дни жъне и му се събират 6-7 часа сън на денонощие, а не се беше прибирал 3 дни. Вчера покрай дъжда се прибра и снощи вместо да си легне като нормален човек да се наспи, той ми гледа мача за купата на Конфедерациите до 3 сутринта, моля ви се  ooooh! ooooh! ooooh!

Рош, от мен ли го научи този звучен глагол "бриша"  hahaha Аз много си го ползвам, в наше село е много популярен  hahaha

Васе, вашите роднини като нашите  Laughing Последният път отиваме на заведение заедно. Те отишли първи и седнали на маса, която столовете от едната страна са вътре в заведението, а от другата страна са на терасата. И те всичките дърти са наредили от вътрешната страна. И ние отиваме и те ми викат "Ние седнахме тука, че малко духа"  ooooh! Ми викам "Браво на вас!" А някой да се сети, че аз отивам с бебе и да предвиди едното място за мен - тц!

Пейпърче, мен много ме кефи цвета ти, ама сигурно трябва през 2 седмици да го поддържаш  Rolling Eyes

Миланова, и аз забелязвам някаква такава тенденция в отчетните. Напоследък около мене пълно с колежки и приятелки дето забременяват и аз на всички обяснявам да си намерят отчетната и да се запишат, че е много полезно, приятно и т.н. Ми, няма нито една очарована от отчетните. Една казва, че е тъпо, другата скучно, третата каза, че били злобни, четвъртата, че само се хвалели кой каква марка нещо си си е купил.....Та с две думи да кажа, че май-май наш'та тема е най- хубавата  Hug Hug Hug Hug Hug

Ние днес пак ще бришим из молевете, че бая бахър навънка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт