Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Сами,
не ги ли научихте наизуст тези молове бе Joy Аз пък нещо не мога да възприема мола като място за разходка Embarassed Особено пък с Бобо, той заседя ли се на едно място да огледам нещо се вкисва моментално. Ще седим вкъщи, егати днес е по-отвратно време от вчера май.

# 571
  • До морето
Вкъщи максимума ни седене е час, час и половина и после откачаме и двамата. Той нито може да пълзи, нито прави крачки - бързо му доскучава вкъщи и трябва да се ходи някъде. А в количката може да стои часове.  Аз също не пазарувам, защото няма как да пробвам с него, но си обикаляме магазините, сядаме на кафе, после пак по магазините и минават 2-3 часа.  В Карфур, Пикадили или Кауфланд също можем да изкараме час- много му е забавно там!Другите ми опции са Джъмбо и Мам'с енд ми центъра.

# 572
  • Варна
Ау, дай ни Джъмбо на нас, Бобо редовно заспива в количката още на първия завой Joy Обаче там ходим само с ММ, а това автоматично означава, че няма как да обикалям с часове. Не го построиха по към центъра значи Whistling А къде е това Мам'с енд ми? А, видях.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 09:14 от Месечинка виторога

# 573
Добро утро.

Аз спокойно мога да си призная, че миналата седмица ми беше много смотана - няколко пъти (над 10) ми се разминаха различни планирани неща, в неделя щях да си оставя личната карта в избирателната секция, и не на последно място дойде есента. Дано поне в тази да дойде пак лято. Децата свикнаха с късите ръкави и по памперси из вкъщи, днес като го пооблякох реваха половин час и дърпат ръкави, крачоли и чорапи.

Отделно снощи Владо не заспа до 4 часа сутринта, а Саш стана към 5 часа да яде, сигурно се сещате че все едно танк е минал през мен. Реално нямам и 1 час последователно сън. Сега ще приготвям ревльовците за големия студ на великата сянка пред Детската кухня, там поне ще разберат защо са облечени като за зима.

Хубав ден на всички(поне по-хубав от моя).

# 574
  • Враца
Миланова, прости на "кухата ми лейка", за снимки попитах, ама не се сетих - Честито християнче и от мен!  Hug И все пак видях снимките, много сте хубави.  Heart Eyes

Ули, и аз си взех пясъчен лак онзи ден, ама нямам време още да се лакирам. Хубаво ли става с него? Как изглежда? Simple Smile

Сами, как не е заспал пред ТВ-то ТМ? Аз щях 100 пъти да отнеса плувката и мача да гледа мен, а не аз него.  Crazy

Аз пък не намирам Джулая за кой знае какъв празник. Освен имен ден на някой/я Юли, Юлка и т.н. Та ако има такива да ви е честито. Wink

# 575
Добро утро, банда,  Hug

Нещо много сте постни около писане  Simple Smile Хайде, измислила съм заглавийце, ама не е атрактивно, ако някой има идеи, давайте ги да пусна анкетка  Blush

Писанка ме вдига за мляко в 2 и в 6 и сега кърти  Rolling Eyes

Сега да видя кой какво писал-брисал  Mr. Green

Рошле, почисти ли? Аз вчера свърших тая работи, много ми е хубаво да е чистичко и подредено, ама защо не се задържа така поне месец  Flutter

Миланова, нека да е момиченце (не, че има връзка с гадене и подобни), да си имаш и от двечките  Simple Smile

Би би, изнерви се малко, само защото при ключа и телефона му останаха и цигарите  hahaha

Сашко от вчера само повтаря "каммм", "каммм"  Laughing Питам го на английски ли ме викаш, Камелия ли търсиш  hahaha

Joy Joy Joy

Кашпи, чакам да разкажеш  Grinning Ние така Криско веднъж заключихме с ключа  ooooh! Но не беше съвсем бебе и с доста крясъци и жестове от наша страна успя да отвори отвътре  Crazy

Шех, говори ти така за диетите и здравето, говори. И аз ще взема спокойно да си ям  Laughing Ох, време не остана, не съм мръднала на йота  Crossing Arms

Това "купили краченца" е някакъв израз при прохождане ли? Много е забавно  hahaha

Пейпър, много бичам, макар че тия кремове са пълни с гнусни растителни хидрогенни мазнини, ама какво да се прави, човек не си заключва ключовете често  Mr. Green  За русото - аз съм винаги ЗА, то е ясно  Laughing

Но ще трябва да си смениш аватара и розите  hahaha

Васето, искаме и другия виц пък, може и на ЛС, ако е прекалено срамен  hahaha
Ти поне не си се ядосала на ситуацията  Hug

Месечинке, мерси за хубавия поздрав (не ми се зарежда, но нищо, сигурно е Вбокс, той не става от чужбина  Close) и браво на Бобко за пъпеша  Hug

В МОЛ може да ме набута човек или насила, или ако нямам алтернатива за нещо за купуване. По-грозни, ужасни, бездушни и противни места не съм виждала, а бебе да вкарам вътре е просто абсурдно  hahaha

Но пък като няма къде е вариант, разбира се, и аз се мотам така в Карфур или подобни, като вали  Simple Smile

Ули, очила, лакове, друго какво има у вас, да ти дойдем на гости да ни подариш нещо от излишъците  hahaha Аз имам два лака сигурно, отпреди 5 години, ама стават още  Joy

# 576

Ули, и аз си взех пясъчен лак онзи ден, ама нямам време още да се лакирам. Хубаво ли става с него? Как изглежда? Simple Smile

Като с баданарката  Joy грапавичко е отгоре (не му слагай топ лак, че си губи ефекта), но най-хубавото е, че и да го лепнеш някъде докато съхне не си личи толкова Simple Smile
Ей тук си личи добре ефектът:
Скрит текст:

Хехе, Блонди, очила няма, имам 1 чифт, който даже не нося  Rolling Eyes парфюми има обаче и кремове за лице, ако паднат под 3 и ми става свитичко  Embarassed ох, да, в момента инцидентно има сума ти душ гелове и боди бътъри на боди шоп  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 577
Екзо, честити бягащи крачета  Hug
Коралче, как сте? Блазе ти за покупките  Heart Eyes
Бобърче, и вие сте много готини. Добре ли пътувахте  Hug
Айдеее след 27 дни съм на моретооооооо  Mr. Green Мислим да минем през ботаническата в Балчик и не знам колко време ще ми остане за Варна обаче  newsm78 Що не вземем да се срещнем в ботаническата  Joy Joy пък един ден ще се опитам и до Бургас да идем  Hug
Ох, тия дни пандата спи много неспокойнооооооооооооо, направооо съм  Crazy Crazy
Биби, много се смях с това "Кам"  Joy Joy Joy
Васето, на мен брутални вицове ми дай, може на лични да ми го напишеш  Mr. Green Mr. Green
Месечинке, ще ти изям подписа  Twisted Evil Twisted Evil

# 578
Едно добро утро и от мен Mr. Green
Сами,направо ти завиждам,че Сами седи в количката и може да обикаляте на воля.Рош не стои повече от 30-40 мин,а и по-малко и трябва да ходим  Crazy
Ама днес смятам и аз да избрисам молчето,ще купувам каишки за прохождане  Mr. Green И да,звучното глаголче от теб научих  Laughing Laughing Laughing
Васето, и да не се обадиш,че си в Мол-чето.Ми то е до нас  Mr. Green
Честит пресен плод на Борко Mr. Green
Фери, и аз не намирам джулая за празник  Peace
Рош стана в 08:00 часа и след 2 часа вършане из нас,сега заспа  Mr. Green После ще ходя да му купувам каишки за прохождане.Рошавото му зверче от вчера само се пуска,а не е толкова стабилен.Дори ми бута ръцете щом се опитам да го хавана или придържам  ooooh! ooooh! ooooh!
Блонди,мдам,лъснах си дома  Hug И на мен ми е много приятно да е чистичко и подредено,ама някак не успявам да се справям по-често с това  Hug Днес съм нарочила пералнята.Една е готова,стане ли Рош,пускам втора и трета  hahaha hahaha hahaha

Сега намерих някакви череши в хладилника и дано не се***ра,че не се знае от кога са,ама са хубави  Joy Joy Joy Joy Joy
Днес започнах и новите упражнения.Доста сложни,но ми допадат.До на Рош Рд-то имам да сваля минимум 6 кг и да се стегна  Peace

Оххх и да се посмеете малко с мен  Mr. Green
Скрит текст:
Преди няколко дни отиван в детски магазин да купувам на Рош кус-кус.И разглеждам аз тия мити кутии,чета и едно от момичетата ме пита дали може да помогне.Благодарих и отвърнах,че засега само гледам.И точно след 5 секунди чувам-"Ще гледаш вкъщи  #Crazy #Crazy #Crazy Ей,викам сега на тази млада дама ще й сипя да яде.Обръщам се,казвам-Моля??? И виждам,че в това време едното момиче подава на другото едно списание,което да разглежда у тях.Та уточни момичето,че говори на колегата си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дано днес сте по-активни  Peace
Отивам да мия чинии Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 579
  • Бургас
Здрасти, банда!
Хич не пиша, едвам успях да ви прочета (да благодаря на лошото време).
Миланова, честито ви християнче! Петьо много голям изглежда.
И тъй като съм на вълна пътешествие Whistling да питам как понесоха полета със самолет малките? Сещам се за Кам на Блонди, младежа на Кик.

# 580
  • София
Хехе, Месечинке, мерси за поздрава! Simple Smile Много ми харесва идеята да посрещам изгрева на брега на морето и да слушам тази песен /при топло време/ Simple Smile И браво за пъпеша, време беше и той да хареса пресен плод Wink
Хаха, Рош, представям си те, както се напушваш с продавачки, да си ги изяла с парцалките тези  hahaha
Васе, искам и аз виц  Mr. Green
Сами, аз от вас се научих да бриша по Моловете  Laughing Преди не обичах. И сега Сашони като пълзи мисля, че в Мол бих се престрашила да го пусна на земята, поне има много място, че навън още не съм го слагала. А ти имаш подземен гараж ли? Как се товариш като вали? Имате ли си кмет, бе?
Ули, как сте, всичко наред ли е? Леле, тоя лак съм му постигала ефекта като си лакирам ноктите на краката и си обуя чорапи преди да е изсъхнал  hahaha
Файв, не ти завиждам, аз без сън не мога, това май ми е само изискването към домашните Simple Smile
Айде целувки  Heart Eyes

# 581
БибиHug биваме, маймунката подрежда, аз след него се опитвам да оптимирам работата му  Joy пътувахме само двамата, а да и най-сетне взехме и нова седалка за кола, че старата му беше омаляла. Simple Smile
Маймунката лази само, не се сеща, че може да се пусне и да се пробва да ходи без опора, ама аз не се оплаквам Simple Smile

# 582
  • София
Сашони е далеч от прохождането още, но пък в пълзенето е много добър, даже тичам да го догоня като си види стелажа с бурканчетата  Laughing

Блонди, дай идея за меню за гости за утре вечер, тесен кръг близки приятели, едната мадама е вегетарианка. Искам хем да си хареса манджата, хем да върви като гарнитура за ястието на другите. Много ми се беше приял миш-маш, ама не го виждам като гарнитура newsm78

# 583
Биби, аз все се каня да правя този патладжан, става и с тиквички.
Сашони знае обаче накъде да се насочи Simple Smile

# 584
Би би, то зависи и какво ще ти е яденето за другите гости  Simple Smile То трябва да е и вид ястие, не само гола гарнитура или предястие, да. Ето малко предложения:  Hug имамбаялдъ, пълнени тиквички с моцарела и песто, морковени кюфтета, тортиля  Hug

Калка, Кам беше мъничка, като летяхме. Колкото са по-малки, толкова е по-лесно. Сега няма да е същото, но минава, не се притеснявай. Вземи мекичко одеалце, някакви дребни, занимателни играчки, търпението си и това е  Hug

Предложението от Ули на Пеп-4о звучи добре, ще се пробва, става и за диета  Grinning

Ох, много ми се прибира вече, нямам търпение  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт