Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
По-добре недей  Simple Smile Триците нямат хранителна стойност. А този зародиш... как по-точно е в пликчето? Зародишът има трайност два, до три дни  Thinking

# 541
  • До морето
Мерси Блонд  Hug Няма да му давам. Иначе пакетчето е съвсем обикновено, найлоново с етикет отгоре, на който пише Овесени трици със зародиш. На външен вид е точно като овесените ядки, явно са били едно до друго и затова съм се объркала  Rolling Eyes

Тука какъв дъжд вали, не е истина. Със Сами се надигнахме в 8, а то едно притъмняло навън Sad Сега какво ще правим цял ден  Confused Пак из моловете ще се обикаля.

Блонди, ужасна история. На мен това ми е най- големият страх, по 100 пъти си проверявам ключовете за колата дали са в мен. Кумата ми така навремето - слиза от колата, затваря вратата, тръгва да отваря багажника да сваля количката, но й звъни телефона и тя се забавя и колата се заключва, а детето вътре ! И аз все проверявам, и все гледам да има поне една отворена врата докато товаря, разтоварвам и намествам багажериите всеки ден  ooooh!

Месечинке, айде честит първи плаж на Борко! Ние Сами още не сме го водили, то и аз не съм ходила, де. Все става нещо, а сега ММ като е зает, аз нещо не мога да се престраша сама.

# 542
Здравейте  Hug
Честито на именниците на патерици - да са живи и здрави  Hug Hug
Васето, умрях с тоя виц  Joy Joy Joy Пърпъл и твойте бяха  hahaha
Анди гледа йога за бебета и се хили  Joy трябваше да го запиша  Mr. Green

# 543
Добрютрууу от мен,
да честитя на патерици рождения ден на Мама на Рош и
именните дни на Белверде, както и на сълровищата на Миланова, Биби и Марли.

Самимами
, тия фибри не бих ги давала, пшениченият зародиш е траен, но съчетание трици и зародиш е убийствено откъм наличие на фибри, а полезността им е толкова спорна, че .. Simple Smile

Бюти, върви ли ученето Simple Smile аз като се сетя, че учех поне по 2 месеца за държавен изпит, като минимума беше 2 месеца и бях без дете, е, работех на 2-3 места, а имах и 6  ooooh! направо, хич не ти завиждам искам да кажа Simple Smile

Лино, стискам палци да имате една прекрасна и най-вече спокойна почивка.

Аз се разорих и се чувствам ужасно декадентно  Embarassed толкова много не съм пазарувала през живота си, както миналата седмица. И то основно за мен  Embarassed

# 544
"Добро" утро!
Дея стана в 4,30ч. при условие, че е легнала в 12,00ч. И след като я накърмя не заспива пак. Чудя се защо изобщо си лягаме. Дори да заспи рано, тя е толкова обсебваща, че аз искам да остана сама и не мога да си легна преди 12,00-1,00ч. А като легна не мога да спя и цяла нощ се въртя. Скоро ще стане една година без сън /като не смятам последните два месеца от бременността/  Sad Сега пак бива, защото и да се разхождам по цял ден из къщи като гръмнат самолет не е фатално, но какво ще правя като тръгна на работа не знам. Направо съм като дрогирана, а и това гадно време засилва ефекта. Господ си знае работата, защото, ако Дейката се беше родила първа, никога нямаше да се навия за второ, пък, че и за трето дете.
Хайде оплаках се...

Блонди, голямо приключение сте имали.

Лино, дано вече изследванията да са добре и да се отървете от тези апарати  Praynig

# 545
Добро утро kaffeetrmker_2
Днес е много дъждовно:) Аз обаче влизам с новина  Mr. Green Вече си имам ходещо бебе  Heart Eyes Вчера ги разхождахме и ги държим за ръчичка и една комшийка ме пита дали не ходим вече и аз и викам още не. Хахахах и викам, чкай да ти покажа как стои Гоги сам без да го придържам и той взе че почна да ходи и аз така  Shocked И не прави 1-2-3 крачки, ми направо си ходи и завои прави  hahaha Joy хем се радвам, хем си викам, айде.... до тука с почивката Mr. Green Та така  Hug Отивам да ви чета, че ви изпуснах малко  Blush Hug Приятен ден   bouquet

# 546
  • София
Добро утро  Hug
Екзо браво на момчето  Hug Сега какво те чака,направо ужас.Аз от едно бебе се плаша,а ти с двамата  Crazy
И тук вали ужасно.Искахме да идем на събор,но може би няма да ни огрее  Tired

# 547
Нашето гадно време и дъжд дойде при вас  Close Joy

Снощи писанка крещя до полунощ и тая сутрин стана в 6. Не си е работа да й се обърква режима  ooooh!

Шех, пусни едни хормони, де, това поне е лесно и ще внесе някаква яснота  Hug Може да е щитовидната, а тя сравнително лесно се коригира  Simple Smile

Миланова, честито християнче, много сте хубави  Hug (малко ме смутиха слънчевите очила на ТМ в църквата, ама всеки си знае  Rolling Eyes). Ти как се чувстваш?  Simple Smile

ВикТан, дано тази нощ поспиш по-добре  Hug

Екзо, честит ходещ палавник  Grinning

# 548
  • Варна
Ekzo,
честити ти ходещи краченца Laughing
И аз се нареждам към ненаспаните Whistling Макар че с Дейката не можем да се мерим, Бобо изгря в 6 като Камката Crazy Опита се пак да заспи, но с триста зора, само с цокане, цока половин час, притваря очи-отваря очи, подритва, скубе, аз се изнервих, накрая уж заспа, опитах да му изкарам цицата от устата, той се ококори, аз се ядосах, той ревна, аз викнах.... Много гадно Tired После игра час и нещо, изяде си закуската и взе да клюма на стола, взех го в спалнята и откърти моментално, та си доспахме до 10 и нещо. А аз сънувах някакви щуротии, едното беше, че решавам тест в един вестник и имаше  въпрос "какво ще направите, ако.... (не помня вече)" и един от възможните отговори беше "Ще питам Шех" Joy Joy Joy
Сами,
то един плаж беше, отидохме към 18:30 часа, че и по-късно, и слънце нямаше вече. Хопдихме на Дружба, но се загубихме по пътя към плажа, отидохме на някакви камънаци, а уж следвахме табелите "към плажа" от Гранда Joy Щях да питам варненки къде  е подходящо да се ходи с бебе, вие къде ходите - хем да е сравнително чисто, хем да е достъпно с количка, да няма камънаци и т.н. и да не е свръхнаселено Whistling

# 549
Привет-миврет  Mr. Green Party Party Party
Блонди,да си взимате обратно дъжда  Crossing Arms То хубаво да разхлади,ама цял ден ще ми побелее косата да ме разкарва Рош из нас  Hug Много неприятна ситуация сте имали.Дано няма подобни за напред  Hug
Екзо,честито ходещо момченце  Heart Eyes
ВТД,направо ти се чудя как издържаш  newsm78 newsm78 newsm78 То не че Рош няма изпълнения,ама има и проблясъци,та от време на време се понаспивам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Самимами,избриса ли вече поне един Мол  Hug Hug Hug Охх,този глагол "брисам" много ми хареса и ме развеселява,та го използвам при всяка възможност  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Брей,чудо,пекна!Ама днес ще имаме баба с желание да я разхождат като мече,та аз ще си нарамя парцалките и ще брисам сама по центъра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Имам и за чистене,ама нъц,не мога,немам желание.....Довечера ще избръмча набързо с метлата и лопатата,мокър парцал и айдееееееее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Месечинка,ама ти много изисквания имаш  Hug
Оххх,лигаво ми е....Отивам да допивам кафето  Mr. Green
Рош заспа в 11:00 часа уморен от обиколки и мрънкане Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 550
Месечинка, ние ходим с децата на южния плаж, там има наредени дъски навътре в пясъка. То по принцип е със знак за инвалиди, но е идеален паркинг за колички. Пясъка ми се стори доста чист и децата хубаво си играят там. До едно кръчме(не му знам името обаче) е това, на около 100метра от строежа до плувния комплекс. За свръхнаселено - не беше миналата седмица, не знам иначе как е.

Екзо, честит проходил младеж, и аз вече искам да прохождат (има индикации за такива желания и възможности при двамата).

Днес и Владо е от ранобудните(към 5 и половина се събуди да яде), а на мама добрия Саш си спа до 8 и половина. А аз се изкъпах безплатно сутринта докато отида до близкия пазар, щях да ходя и да гласувам, но бях много мокра. Сега вече е добре, но вече ми започват други ангажименти, поне вечерта като се върне мъжа ми може да се пробвам да отида (ако не вали пак такъв проливен дъжд).

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 11:55 от Five magnificent

# 551
Блонди, да не те смущават очилата на ММ в църквата, има проблем с очите, за това навън ги носи постоянно, не се притеснявай доста хора са ме питали. АЗ такова нещо с Петьото не съм видяла, сега ми е псотоянно лошо, имам ужасно главоболие, ниско кръвно, все ми се повръща и яде, хич не съм в час, добре че е Петьо, иначе да съм се отпуснала съвсем, да съм легнала и да не мръдна, но той ме държи жива, ще е някое женско проклето сигурно, хахах.  Laughing Laughing

# 552
  • София
Благодаря много на всички за пожеланията за Пепи! Simple Smile  Hug
Лино, дано разчитането покаже добри резултати! А това включване по 10 пъти на нощ какво значи, притеснително ли е?
Пейпърче, много ме кефи баба ти и винаги са ми забавни нейните истории  Laughing
Миланова, честито християнче! Simple Smile
Блонди, ужасно приключение сте имали, представям си мъжа ти как се е изнервил...
Сашко от вчера само повтаря "каммм", "каммм"  Laughing Питам го на английски ли ме викаш, Камелия ли търсиш  hahaha
Шехи, при мен започнаха подобни месеци с цикъла след първото раждане, изписваха ми разни противозачатъчни за регулиране обаче само се влоши положението, защото не ми бяха изследвали хормоните. Така че това направи първо, но отиди не само при гинеколог, най-добре при гинеколог със специалност и ендокринология.

# 553
Влизам набързо да честитя на патерица на всички именници, че вчера не успях Hug

ООооо, и аз съм имала перипетии със заключена врата на колата, ама друг път ще разказвам Hug
Хахаха, Миланова, наистина някоя момичка ще е щом ти е толкова лошо  Hug Честито християнче  bouquet

# 554
  • Враца
Честит проходил младеж на ЕкзоHug

Къде ги гледате тия снимки на Петето и Миланова и нейния мъж с очилата? Аз нищо не видях.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт