Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Кашпи, да ти е жив и здрав Никчо и да е щур, но разумен!  Heart Eyes
Васето, изби рибата, неам думи... Blush
Блонди, Ули, мерси за рецептите. Не ви прочетох преди да изляза и реших гарнитурата да бъде картофено пюре, което ще е към пилешки пържолки от бут. Само се чудя тях как да ги приготвя - дали да ги метна на грил тигана или печени в тава с бира newsm78  Hug
Рош, и аз брисах днес  Laughing
Ох, Сашони хич не иска да спи в количката вече, направо е мъка, заспива в колата докато стигнем до Мола и си викам "супер, тъкмо ще си заспи там" и не и не. Не знам как да го науча пак.
Захариева, Блонди, съвсем сериозно ви чакам да забременеете, не се ослушвайте. Аз също не знам за колко време може да стане, при положение че Сашко се забави. Не ми е ясно и как стана, без стимулации, без нищо, и то в месец, в който нямах цикъл. Божа работа  Simple Smile Hug
Тайра, ти скоро почваш работа и ще можете да си позволите наем, ако не ти е голямо майчинството  newsm78
Тарантулке, давай отчет защо влизаш в дупки  Hug
Бют, начи като видиш "-" и хапваш, а като чуеш, че си прочела 4 пъти темите и спираш да четеш  Joy
Нещо съм се амбицирала да си сложа всички снимки от бебешкия период на Пепи на едно място, че са ми разхвърляни по дискове. Снощи си разглеждах неговия бебешки дневник, на 6 мес. е бил 8700 гр, а Сашко сега е 9400, направо си е бил огромен.

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 22:10 от bi_bi

# 616
  • София
Кашпи, да ти е живо и здраво момчето, много да те слуша и радва, и да има много късмет в живота  bouquet Hug
Коралче, тук съм, но нямам много време да прочета всичко, още повече да се разпиша Blush И Валери е добре, изнервен е, мъчат го зъбите, хленчи и мрънка нон-стоп, но иначе е добре Hug Много хубаво си прекарвате там, хубави места посещавате, и аз днес слушах за членството им вече в ЕС Flutter А този режим в какво най-общо се състои, на какво наблягаш и какво избягваш? Трябва и аз да се стегна нещо, че само почвам, издтржам малко и после покрай мм спирам Whistling А лятото дойде, сватби, кръщенета, не ми се мисли  ooooh!
Дими, дано е, каквото най-много искаш Hug Hug Hug За моловете - хич не съжалявай ,че нямате, аз рядко бриша из тях Mr. Green Предпочитам си класиката - един Граф Игнатиев или Витошка Blush Заглавието е страхотно, гласувах за него Flutter
Бюти, жена, ти си се стопила, гледах ти снимката в фейса от близо в лице, ами направо не си същата, честно  Simple Smile Не знам колко си минус вече, но ти личи Hug Още малко имай сили за ученето, вече му се вижда краят Hug
Фери, много съжалявам за тези гъбички, но определено трябва да потърсиш второ мнение Hug Супер, че ще се видите със Софи и Емма Flutter
Блонди ,честито ти преса Hug
Пейпърче, на мен руса май повече ми харесваше, и този цвят е як, но мисля че повече ти ходеше русото Blush
Рошке, е направо не ми се мислеше, ако ти го беше казала на тебе hahaha
Трябва да бягам, че малкия се събуди ooooh!

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 22:19 от belverde

# 617
  • София
Биби не ми е голямо.Горе долу нямаше да има разлика межди 310лв които го направиха сега и майчинството което взимам в момента  ooooh! Ама така е като не се мисли навреме да си извадя целия трудов стаж наяве...

# 618
Момичетааа, благодаря за милите пожелания Hug Hug Hug

# 619
  • By the sea
АВГУСТинчета из МОЛове, паркове, градинки брисат, мамите във форума темите изписват
Паркове, градинки, МОЛове избрисваме, АВГУСТовски теми бързо ще изписваме
Дойдат ли жегите, търсете ни във форума, лошо ли е времето - АВГУСТинки бришим молове

Мнях, нещо ми липсва фантазия Outta Joint

Блонди, тъй тъй Flutter А може да стана Иди Брит  4470
Скрит текст:
ама тя голяма мръсница тая Joy

Коралче, супер, няма празно при вас Simple Smile Още такива чудни екскурзии да направите Flutter

Фери, как гъбички без микро Confused Ако има, бързо да ги пребориш Peace

Миланова, като решите кои дати, пиши, може да се разберем нещо Simple Smile

# 620
   Джулай морнинг-а тази година беше празника на проливните дъждове, дано да не е такъв целия юли. Имало е ентусиасти, които са се изкъпали хубаво на плажа, то за здраве ще да е.

От днес резултата от неспането беше загуба на ключове (бабите от блока са ми ги намерили за щастие, защото единия е по-специален и струва около 15лв), забравяне на половината неща и съответно 3 пъти се връщах след като тръгнахме, после понеже изобщо не гледах къде карам минах с количката през едни намокрени листа (те са по-гадни и от кал) и ми отвориха доста чистене на количката. Изобщо не си е работа без сън, особено в делничен ден с ангажименти.

Изкарах 2 седмици на по-лек режим с упражнения, засега няма голям резултат, не че съм очаквала да е толкова лесно, торбичката в която бяха близнаците хич не е малка. Още 2 седмици и вече трябва да има по-забележим резултат. Ако успея и да покарам велосипед ще е по-добре, само че мъжа ми не се наема да гледа тримата едновременно, не е толкова луд все още.

Трябва да ходя на гинеколог да ми изпише противозачатъчни, но все ме е страх да не ми се е активизирала гъбичната флора и фауна, която лекувах миналото лято. И не отивам изобщо на лекар, отчасти и защото се чувствам добре засега.

# 621
Ехоо, чета, ама много ме мързи да пиша.

Кашпи - ЧРД на твоя Ники. Да бъде много здрав, усмихнат и борбен.

Бютка, споко дарлинг така е за съжаление - приятелите често се получава да бъдат надалеч, но винаги успяват да са близо до теб, ако държат наистина на теб. И моите повечето са в София, а те пък като уж са заедно там, пак не им остава много време да се виждат.

Коралче, явно добре си изкарвате. Чакаме снимките от Любляна.

Миланова, пиши като решите къде ще сте. Може да се видим докато сте на почивката.  Hug

Тайра, дано стане работата с този апартамент на вашия приятел. Ако има възможност и не е много на зор за пари - може да ви го даде на приятелска цена. Хем ще му е спокойно, че вие живеете там и няма да му създавате проблеми, хем и за вас ще е удобно.

Блонди, честита преса. И все пак, доста добре се получава и със сешоара и кръгла четка. Ааа, най-добре се получават нещата на фризьор.  Mr. Green

Фери, супер че ще ходите на юбилей. Еее, и тази година много мои приятели стават на 30г, но за жалост досега повечето не са празнували, или са били извън страната тогава. За гъбичките не е лошо да потърсиш и 2-ро мнение, макар че гъбичките лесно се разпознават. И аз имах проблем с тях през бремеността. Кофти работа са си.  Sad

Улии, още не мога да ти запомня новия ник и всеки път се чудя по сто часа докато се сетя  Crazy Много съм зле  Crazy

Файв, пишеш че ТМ не е толкова луд да гледа 3-мата, ами ти как се справяш. И ТМ  трябва да може да се справи, няма как, пък и твоя въпрос е не по-малко важен, че да търпи дълго  отлагане.

При нас днес нищо интересно. Купихме едно шише  томи типи на малчо, ама кой да чете то било термо чаша, иначе си има такъв накрайник и има една клапичка и не може да се изсипва. И за да пие от него малчо трябва да смуче, ама то си е мъниче и не можа да разбере още как да пие. Дано накрая не си пия аз от шишето.  ooooh!

# 622
Ето и едно-две заглавия от мен,

Августинче, стяга се за море, отива дупето си да пече.

Августинче стяга се за море, отива д-то си да изпече.

Августинка свали килограми, кой кат нея, ще обикаля из морските капани.

# 623
Ееееее, Захариева не е казала, че няма откъде  Laughing
Ами хайде, много е готино с три  Laughing
И защо искаш да и се оправи гласът на Елито? Ако моите деца пресипнат за малко, направо ще си почина. То и те сигурно искат аз да попресипна, ама неееее Naughty

Дафи, ти ще си на морето след 21дни, пък аз май ще съм в Плевен след 13  smile3534

Кашпи, честито на Ники!

Блонди, не слушай Рошлето  Mr. Green . Пресата си е друго нещо. Ако е хубава за пет минути си бонбон. Мойта изгоря и сега се мъча с четката, но ефектът е мнооого далеч от истината. Фризьорката ми се оправя, но вкъщи е трудна работа.
А пресата и евтинка може да е хубава /не винаги де/. Моята беше срамно евтина, но беше супер /сега друга не ща/.

Коралче, Любляна е страхотен град  Heart Eyes И там на моста има такива катинари за любов, дето преди известно време писахме тук...И драконите са ми любими...и още много, ама да не пиша сега...
А Хърватите може и да не са особено впечатлени от членството си, но за няколко години, откак се опитват да покрият критериите са се променили страхотно към добро. Понеже всяка година минаваме оттам и разликата е очевадна.

Тая дума "бриша" си е тук местна  Mr. Green

Пепър, Блонди, Бри ми е любимка. Само, ако ми отиваше такъв цвят на косата и щях да се боядисам. Ноооо пък често съм такъв сухарлък като нея  Mr. Green

# 624
ще мрънкам  #Cussing out

Скрит текст:
ох много съм крива, не мога да заспя, от 10 вечерта се мятам като риба на сухо и вече не знам какво да правя. Тези зъби ще ми разкажат играта, искам всичките да ги извадят и да не се мъча като грешен дявол вече. Сега ме болят последните 4 зъба, но отгоре... е а де! Гръмнете ме преди да си направя харакири! Отделно преди да заспя гледахме с ММ снимките от миналия уикенд от екскурзията - еми аз съм си тюлен и се депресирах напълно  #2gunfire охххххх, защо трябва да ми е лесно, когато може да ми е трудно и на всичкото отгоре съм почти сигурна че имам някакви фунгита....

# 625
Коралчеееееееее, ужас, дано бързо да ти минат зъбите, отвратително е да те болят  Sick Sick а за тюленчето не ги гледай снимките, те често изкривяват образа  Party нали каза, че се чувстваш добре, това е важното  Hug
Белверде, мила, много ти благодаря  Hug амии отслабнах 14 кг, като тъкмо стигна до 15-тия и пак стигна на 14-ти, хаха..ама сега нещо нямам воля за диета, пък нали се водя в почивка от 90 дневната..мисля след рд на малкия пак да я почна, ама аз не тренирам въобще, а трябва  Tired Tired

# 626
То и те сигурно искат аз да попресипна, ама неееее Naughty

Ноооо пък често съм такъв сухарлък като нея  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Банда, добро утро,  Hug

винаги някой ме развеселява сутрин със свежи лафове  Laughing

Тарантулке, ти си конкуренция на Гундито  hahaha Hug

Коралита, що така с тия зъби  Thinking Знам, че ако болят няколко е на нервна почва  Thinking

Фери, ми що ходиш пак при таз, като си върши работата през пръсти  Close
Всичко ще е наред с цитото  Hug И аз ще ида, ама като се приберем от БГ, доки рече да мине година след раждането и тогаз  Simple Smile

Е, Би би, на вегетарианката ще плеснеш за вечеря картофено пюре ли  hahaha
Ти з атрето навита ли си? Аз искам, ей така, принципно, за идеята, особено като спинка или си кротува и слушка, но ако скърца и ако нещо не й е сгодно или ми се спи, ела да видиш тогава дали искам  hahaha

Е, Бобърче, така е за фризьора, ама може ли да тичам на всеки 3-4 дни на фризьор  Tired  Crazy

ВикТан, имаше някакви Филипс по 19е, обаче нямаха за регулиране на Т° и 230° на косата ми направо не я виждах да остане още след първото ползване  hahaha Със 130 снощи стана, не идеално, ама махна това пухено стърчене на всички посоки  Close

# 627
Такаа, имам 30 минутки, за да се запиша  Mr. Green
Лакирах се, дано поне изсъхне лака  Whistling
Блонди, а, конкуренция, направо я отвявам с внушителните си размери  Mr. Green
Те в болницата като раждах и ми викаха, каква малка майка  Mr. Green После гледах едно предаване тук за Бебетата и Раждането и имаше една майка, която беше 146см. и хебаметата там казваха, че при такива майки почти винаги се стига до секцио и даже тя не пробва нормално. Ама, аз нали съм окумуш  Mr. Green ooooh!

Биби, аз от както дойдох тук да живея периодично си имам една дупчица, изкопана, та си падам в нея, да си покукувам  Tired А, бях най- веселото момиче, според приятелите ми, винаги бях с усмивка на уста, каквото и да се случеше  Tired Не знам на какво се дължи, забелязвам, че почти винаги е след овулацията и малко преди цикъл. Може да са хормони, знам ли  Sick

Коралче, много кофти с тези зъби  Confused Може да е на нервна почва, или няма вероятност?  Thinking Аз така си изпатих от един зъб в ошкембения период ooooh! Точно 3 дни след термин беше, получих даже контракции, мислех си, че ще раждам, ама неееееее  ooooh! Отидох да си купя до една бензиностанция алкохолец, че да се жабуря, щото иначе нищо не помага. Пих и един парацетамол  Sick Беше 00:00ч.  Mr. Green и аз огрооомна отидохме пеша до там, някъде километър и нещо и ММ ме пита, какъв алкохол искам  Laughing Mr. Green и продавача така  Shocked Shocked Ама, цяла вечер обикалях коридорите, стълби изкачвах, в 3 ч. посред нощ бях пред входа и обикалях, сама  Shocked сега се чудя с какъв акъл, ама то боли та се не трае. И от тогава ми го работят този зъб и сега пак ме наболява  Tired Sick
За Снимките- гледай ги на монитор, който не е сплескан на височина  Mr. Green помага  Whistling

Фери, много неприятно с тази твоята док  Sick Аз исках да си направя термин при една друга АГ, ама най-близкият й свободен час беше за 30 септември  Tired После пак звъннах на моята оскубаница и при нея за след месец  ooooh! И вече не звънях на други, защото са ми много далече. А, с малката е трудно  Tired
А, за повръщането- и при нас е същото. Понякога се чудя дали няма и някаква алергия към нещо и почвам да си блъскам главата какво е яла днес, дали може да е от тва и така. Писна ми и на мен  ooooh!

За пресите- аз много ги уважавам, особено ако първо се издухаш с четка само в корените, за да придобие обем и после с пресата в краищата, става ток и жица  Heart Eyes

# 628
  • Бургас
Кашпи, с голямо закъснение, но от сърце да ти пожелая много здраве и щастие за Ники.

# 629
Ей,голямо брисане пада  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534
Сутринта ви нагледах,видях скромно откъм постове,викам си после ще чета и пиша,че да има мат'риал,ама нъц newsm08
Калка,къде се губиш?Кога тръгвате?
Коралита,а кой мъдрец ти извадиха?Преди около 3 години,имах ужасни болки долу вдясно.Отивам на зъболекар,обяснявам аз,че много боли и ако трябва да се вади зъба.Преглеждат ме.Мдам,малък кариес,отстраниха го,ама нъц.Продължава да боли нечовешки.Почистиха ми зъбния камък и по време на манипулацията чак се разревах от болка пак долу вдясно.Зъболекарят ме пита дали съм сигурна,че точно там ме боли,защото горен десен мъдрец е много развален.Не,категорична съм,долу боли.Прати ме на специалист за мъдреца,извадиха го и всичко мина  Whistling Whistling Whistling
ВТД,защо да не ме слуша Блонди за пресата  newsm78 newsm78 newsm78 Предложих го като по-щадящ вариант  Peace При мен се получава еднакво добре и с преса,и със сешоар  Peace

Да попитам мамите,чиито деца спят вечер на климатик-на колко градуса настройвате климатика  newsm78
Снощи Рош почти не спа от жега,аз пък въобще  Crossing Arms  тази вечер,ако трябва ескимоска шапка ще му надяна,клинч ще направя в стаята,само и само да спи Tired Tired Tired
По-късно сме на ортопед  Tired Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт