И някаква въртелива с духане си бях купила, уж сама да го прави, само се проскубах на макс 
Давайте още предложения, ако не ще сложим на Захарчето

Преди малко се прибрахме, Бобо успя да си тресне главата в пералнята, вече не му ги броя честно 
Не се получи, на следващата успяхме. Тогава от цяла България се стичаха хора във Варна, на 30 юни имаше нароооод - хипари, метъли, всякакви. После потокът се измести към Камен бряг, сега гледам и към Бургас...
искам да го изям, толкова много го обичам това момченце, а напоследък не ми дава да го мачкам и гушкам толкова много... Ех а преди десетина месеца спеше гушнат в мен 
)))
)) за следващия уикенд сме решили на моренце на остров раб и за целта фъстъка биде обзаведен с бебешки пояс, че знам ли го дали ще му хареса да плува гушнат в мен 

бях студентка и решихме да си пазаруваме храна от метро с нея, а тя е от Пловдив, отиваме ние в метро на цариградско шосе и си напазарувахме едни пресни риби, сладоледи и там каквото душа ни поиска, тръшнахме ги в багажника и отиваме да пием по едно кафе. Връщаме се, тук ключове, там ключове- няма ги! Та оказа се че са в багажника, а той се е самозаключил и баща й ни прати по рейса от пловдив втория комплект ключове. И оттогава и аз като някой параноик, ако ключовете не са в мен или мъжа ми не си затварям вратата на излизане от колата 

С тати вкъщи е мноооого трудно 

Само се намесват в гледането на Емма където не им е работа...Отвори ни се евентуално възможност скоро да се изнесем оттук.Един приятел на ММ откупи цялата къща,в която живеят и ще прави основен ремонт на горния етаж,който е 78кв.м. и ще го дава под наем.Ако ни хареса цената може и да го вземем ние под наем
Дано стане,че вече не издържам тук и накрая като почна работа ще си взема детето и сама ще се изнеса...
сега само го гледам и въздишам
един червееен, и с ток, с който ще изглеждам поне 1 и шеЙсе, минимум
Е, ти колко си без тоя чепик 

Ти как си сега без зъб?

после ще правя и пататник
[/color]
как върви ученето? 

аз поживях при свеки около седмица - еми в живота ми не съм се чувствала по-неудобно, не че нещо някой ме е дразнил, ама не си си у дома, не можеш да си ходиш по пижама примерно или пък да спиш без пижама хаха, серих се за на фери свекито
)) затова е гадно да живееш с родата

грапавичко е отгоре (не му слагай топ лак, че си губи ефекта), но най-хубавото е, че и да го лепнеш някъде докато съхне не си личи толкова

А, прочетох го 

Моята е доста стар модел и се сваля лесн, разкопчава се от тук, от там и е доста лесно даже. Разгледай я хубаво и няма начин да не разбереш как става. 
Че ММ иска да пътуваме в последния момент, а и няма да взимаме Криско, ще го оставим на свеки тук и ще се връщаме по нощите обратно.
Но пък ще се видим със Софи и Емма, че подаръкът ми, ще е ваучер от нея, та трябва да го взема. 
Влача си ги още от средата на бременността и няма оправия, а тая моята докторка ми изписва едни и същи неща и тогава, и сега, само, че сега е с допълнение и от таблетки за пиене, не само глобули. И познайте за колко лева ми е рецептата - 86.00 лв. Е не ги взех и няма да ги взема, най-малкото защото не ми взе никаква микробиология, ами само отсече - Гъбички и ми ги изписа тия скъпотии!
Ще търся второ мнение и задължително микробиология. (Тя и през бременността не ми е пускала микробиология нито един път!)
Дано поне цитонамазката да е 6. Утре след обяд ще разбера.

като говорих с другите колеги са прочели нещата по веднъж, два пъти, а аз четири пъти
та днес не съм учила особено, колкото мога до събота, а неделя няма да пипна и така