Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 679
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Hug хихи, абе така е, на моменти ти идва в повече нали знаеш  Hug

# 601
Хихи, анкетата е с 2 опции, а може да се гласува за макс 2  Joy да нямаме равенство накрая  Mr. Green

# 602
Най-много от 5 да останат 3  Hug

Е, то така ще стане накрая  hahaha

Преса, да, не мога с четка, мъча се от години  Crossing Arms И някаква въртелива с духане си бях купила, уж сама да го прави, само се проскубах на макс  Twisted Evil
Взех такава, дето можеш да си избираш Т°, та там има за мършави коси на какви градуси  Grinning

Ули, това, ако някой се чуди и не може да реши  Joy Давайте още предложения, ако не ще сложим на Захарчето  Hug

Брисането късно се появи, иначе можеше да го вмъкнем  hahaha

# 603
  • Варна
Кашпи,
да ти е жив и здрав рожденикът Hug
И аз пообрисах улиците, търся си чехли, е нищо не си харесах Crossing Arms Преди малко се прибрахме, Бобо успя да си тресне главата в пералнята, вече не му ги броя честно Whistling
Джулаят и за мен е много специален ден, за първи път се пробвахме да посрещнем слънцето в далечната 91-ва година Whistling Не се получи, на следващата успяхме. Тогава от цяла България се стичаха хора във Варна, на 30 юни имаше нароооод - хипари, метъли, всякакви. После потокът се измести към Камен бряг, сега гледам и към Бургас...

# 604
Привет, седя си тук в един мол, напазарувала, няхранена и на полусъединител и чакам дребния да се събуди, за да си ходим, а той си кърти като пич Simple Smile искам да го изям, толкова много го обичам това момченце, а напоследък не ми дава да го мачкам и гушкам толкова много... Ех а преди десетина месеца спеше гушнат в мен Simple Smile

Хърватите вече са в ЕС, не ми изглеждат особена впечатлени, по-усмихнати или нещо по- различни от преди, но както и да е, ще се радваме на ес привилегиите да ходим в съседните държави без паспортни проверки Simple Smile)))

Този уикенд бяхме в словения, прекрасна държава, видяхме Любляна и посетихме езерото Блед. Скоро ще пусна снимки във фейса, днес едва купих четец за фотоапарата Simple Smile)) за следващия уикенд сме решили на моренце на остров раб и за целта фъстъка биде обзаведен с бебешки пояс, че знам ли го дали ще му хареса да плува гушнат в мен Simple Smile

Друго какво, развалих диетата днес, тъй като месечните ми гости са тук и трябваше да ги почерпя с шоколадец Simple Smile

Блонди, евала че си изяла само две крем пити, аз щях да изям цялото метро, а как щях да се изнервя и притесня, много гадно. На мен лично с моята кола не ми се е случвало, но с една позната-да Simple Smile бях студентка и решихме да си пазаруваме храна от метро с нея, а тя е от Пловдив, отиваме ние в метро на цариградско шосе и си напазарувахме едни пресни риби, сладоледи и там каквото душа ни поиска, тръшнахме ги в багажника и отиваме да пием по едно кафе. Връщаме се, тук ключове, там ключове- няма ги! Та оказа се че са в багажника, а той се е самозаключил и баща й ни прати по рейса от пловдив втория комплект ключове. И оттогава и аз като някой параноик, ако ключовете не са в мен или мъжа ми не си затварям вратата на излизане от колата Simple Smile

Кашпи честит ти рожденник! Мнооого да те радва! И да порастне голям и добър мъж, да гледаш прекрасните си внуци и да ти доведе снаха мечта Simple Smile

Айде захариева, стискам ти палци, че после ще стискам за биби и блонди.... И тайничко и за мен Simple Smile

А, от както съм на режима на Руми съм точно -5 кила, а в дрехи -2 размера. Още много имам да свалям, но важното е че се чувствам добре на режима и не ми тежи и мога мноооого дълго да си го правя....а и все пак доста го и нарушавах, но какво да се прави, все възникват непредвидени ситуации.

Миланова, прекрасен Петьо, изглежда толкова голям, честито ви християнче!

Тарантулке, не унивай, времето скоро ще се оправи и настроението ще се оправи с него. Ако нещо ти тежи, каж ни ще ти мине Simple Smile

Ей това макларъна верно е много яка количка, през колко камънак мина, през колко неравности и е като нова, само да попитам как да й изпера тапицерията. Намацах я с пюрета, каши, бисквити и не знам как се сваля нейната кожа... Simple Smile

Пейпърче, и руса ще си хубава, само внимавай да не си изтощиш косата от чести промени, че трябва да я чакаш да израсте отново.

Крисито се разбужда, айдеее ще си ходим Simple Smile

# 605
  • Варна
Този уикенд бяхме в словения, прекрасна държава, видяхме Любляна и посетихме езерото Блед.
Охххх, право в сърцето ме удари с този Блед, да знаеш. Прелестно място, просто толкова красиво, че думи нямам. Цялата Словения е прекрасна, такива красоти съм гледала там, всичко правят красиво тези хора. Ще разгледам снимките с удоволствие.

# 606
  • София
Привет момичета  Hug
Тия дни нещо не мога да ви смогна  Crazy С тати вкъщи е мноооого трудно  Mr. Green
Кашпи честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав  Hug
Тарантулка честито ти небременеене засега  Hug Mr. Green
Аз да ви се похваля,че днес май е хубав ден  Mr. Green Спечелихме от някакъв конкурс на Памперс една книжка с истроии и снимки на Емма  Mr. Green Отделно най-сетне някой се обади за проходилката и днес ще дойдат да я видят така че стискайте палци да я вземат  Praynig
Аз вече с нетърпение си чакам книжката.Тая седмица по някое време ще ми е готова  Mr. Green
Свекито и свекъра нещо ми лазят яко по нервите тея дни и само Заебин взимам  hahaha Само се намесват в гледането на Емма където не им е работа...Отвори ни се евентуално възможност скоро да се изнесем оттук.Един приятел на ММ откупи цялата къща,в която живеят и ще прави основен ремонт на горния етаж,който е 78кв.м. и ще го дава под наем.Ако ни хареса цената може и да го вземем ние под наем  Praynig Дано стане,че вече не издържам тук и накрая като почна работа ще си взема детето и сама ще се изнеса...

# 607
Тайрита не се ядосвай, и да се ядосваш смисъл няма, споко, споко, всичко ще се нареди.
От години и аз се мъча с четка и сешоар да се науча, ми не става и не става, на море ще ходим сега на 16-ти юли живот и здраве, в поморие или несебър, там избрахме, че да е близо до Бургас да се видим с колегите от университета, с удоволствие мога да се срещна и с Бургаските майки.

# 608
А, какъв чепик си харесах  Heart Eyes сега само го гледам и въздишам  newsm51 един червееен, и с ток, с който ще изглеждам поне 1 и шеЙсе, минимум  Mr. Green

Joy Joy Joy Е, ти колко си без тоя чепик  hahaha
1и 50 без 2 санта  Mr. Green  Whistling
А, за другото, аз периодично си падам в някакви дупки, та няма да ви занимавам  Hug
Коралче, и аз се надявам скоро на хубаво време, че не се издържа вече в нас, като затворници, пък и друго си е да те огрее слънчице Heart Eyes Ти как си сега без зъб?
Рошке, Алито ре от 5-6 дни така иначе си спеше като пич  Thinking
Бютка, поне скоро ще се видите  Hug
Хаха, Тайра, мерси  Mr. Green Браво за конкурса  Hug
Блонди, аз имах преса, ама беше с по- широки приставки и на късата ми коса не вършеше работа и я подарих на етърва ми. Искам да си взема с по-тънки, я покажи твоята  Flutter
Оххх, как мирише на шоколадови мъфини с ягодииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes после ще правя и пататник  Whistling[/color]

# 609
Пак заспа...

Тарантулке, амиииии сега ме боли отгоре зъбите, то моите мъки зъбарски край нямат хахаха, ще изчакам още две седмици и ако не минат ще ходя пак при зубара хаха Simple Smile

Бюти пандата лази уникално! Никога не бях виждала така да лаза бебе, не че съм виждала много лазещи бебета ама все пак да си кажа! Много е як!!! Simple Smile как върви ученето?

Много тегаво се пише от телефон, ако правя грешки ше ме прощавате Simple Smile

Бобърче, добре завърнала се, липсата ти се усещаше Simple Smile

Белверде как си? Как е Валерката?

Тайра, айде стискам палци да си намерите собствен дом скоро, много е хубаво Simple Smile аз поживях при свеки около седмица - еми в живота ми не съм се чувствала по-неудобно, не че нещо някой ме е дразнил, ама не си си у дома, не можеш да си ходиш по пижама примерно или пък да спиш без пижама хаха, серих се за на фери свекито Simple Smile)) затова е гадно да живееш с родата

Ох май ще сменям кафето с друго, тук дребния се скъса от спане

# 610
Тарантулке, евтинка взех, ето такава  Simple Smile

# 611
  • Враца
Ули, и аз си взех пясъчен лак онзи ден, ама нямам време още да се лакирам. Хубаво ли става с него Как изглежда? Simple Smile
Като с баданарката  Joy грапавичко е отгоре (не му слагай топ лак, че си губи ефекта), но най-хубавото е, че и да го лепнеш някъде докато съхне не си личи толкова Simple Smile
Ей тук си личи добре ефектът:
Скрит текст:
Ууууу, че и същия цвят съм си взела, де да имах и същите нокти.  Mr. Green Супер, че не личи ако го омаскариш, че често ми се случва,а много мразя.
Иначе декорацията, а и маникюра като цяло са ми голяма страст. Какви красоти сътворявааам. Ама сега нямам време и съм много нещастна.  Tired

Ееее, и аз искам бруталния виц пък! ... Васе?  Flutter А, прочетох го  hahaha

Рош, добре, че си казала първо "Моля?", а не си я нахранила направо. Wink

Каш, да ти е жив и здрав рожденника! Нека е най-добрия син и батко на света!  Heart Eyes

Тарантулка, и Криско е на периоди, но минимум по веднъж на ден повръща. А не преяжда. Даже на обяд напоследък не си иска основното, само супа или таратор ако може... Аз все се каня с педи да говоря по въпроса, ама все забравям и чакам да си го израсте, ама ми писва, защото има дни, в които по 4-5 пъти повръща между храненията, просто ей така, щото лази, или щото си притиска корема... постоянно си търся оправдания, ама то все не спира.

Коралче, нали? (за Макларъна)  Wink Моята е доста стар модел и се сваля лесн, разкопчава се от тук, от там и е доста лесно даже. Разгледай я хубаво и няма начин да не разбереш как става.  Hug

Утре ще ходим на юбилей (30 г.)на една близка приятелка в София. Обаче няма да имам време да се видя с някои от вас.  Sad Че ММ иска да пътуваме в последния момент, а и няма да взимаме Криско, ще го оставим на свеки тук и ще се връщаме по нощите обратно.  Crazy Но пък ще се видим със Софи и Емма, че подаръкът ми, ще е ваучер от нея, та трябва да го взема.  Wink

Днес бях на гинеколог за цитонамазка и както си и предполагах имам гъбички.  Close Влача си ги още от средата на бременността и няма оправия, а тая моята докторка ми изписва едни и същи неща и тогава, и сега, само, че сега е с допълнение и от таблетки за пиене, не само глобули. И познайте за колко лева ми е рецептата - 86.00 лв. Е не ги взех и няма да ги взема, най-малкото защото не ми взе никаква микробиология, ами само отсече - Гъбички и ми ги изписа тия скъпотии!  #Cussing out Ще търся второ мнение и задължително микробиология. (Тя и през бременността не ми е пускала микробиология нито един път!) #2gunfire Дано поне цитонамазката да е 6. Утре след обяд ще разбера.  Praynig

# 612
Уф, че съм.
Кашпичка, да ти здраво и щастливо голямото момче.
Как му е ръката?
Ех, Фери, жалко, че няма да останете. Другия път с Криско и тук да нощувате.

# 613
ХелоУУУ,
как сте майчета? Аз чакам пилето да става и да излизаме, днес нещо му се обърка режима, че заспа по едно време като бяхме навън и после по- късно заспа в къщи
Аз много бриша Mr. Green мола до нас, особенно зимата, но той ми е на 300 метра, иначе не знам дали бих отишла с цел разxодка в мол
Момичета благодаря ви за милите думи  bouquet
Биби ами аз се надявам алармите да са фалшиви, понеже виждам, че той си диша, електродите не хващат добре, разместват се, той спи много по корем. Макар че и последния път така си мислех и се оката, че 4 пъти наистина е спирал да диша
Взех сламки днес и ще се учим да пием вода, че хич не иска. Той може от чаша, но само витамина си пие така, иначе се лигави. Да видим със сламка дали ще пие, че се притеснявам, той пие по 15мл вода на ден. Купих му и сок от ябълка и ще давам разреден с вода
Васето с какво хладнокръвие разказваш само, аз 100 пъти да се бях изнервила и припотила
ВТД пожелавам ти скоро да се наспиш, но аз си исля, че Дейката като тръгне на ясла и ще се уморява повече и ще спи
Стана пилето, после ще ви дочитам

# 614
Коралче, хаха, мерси, много смешно лази  Mr. Green сигурно, ако го видя да допре колената и да лази нормално ще ми е много странно  Mr. Green Иначе ученето вече ми се  Sick като говорих с другите колеги са прочели нещата по веднъж, два пъти, а аз четири пъти  Blush та днес не съм учила особено, колкото мога до събота, а неделя няма да пипна и така  Mr. Green
Браво за кг-те и мерките. Аз като видя минус и вместо да се насърчавам, само плюскам повече  ooooh! ooooh!
Блонди, честита ти преса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт