Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 682
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
И сега какво?Всички ли брисате,а? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 586
Преди цееели 12 години на този ден се роди моя Ники, почерпете се с едно котейлче по случай случката:

и разбира се нещо сладичко :

# 587
  • By the sea
И сега какво?Всички ли брисате,а? Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ааа, не всички Crazy Ако изляза и ще ме отвее вятъра Shocked Хахах, то пък човек да не рече да "нахрани" някоя продавачка Joy

Не знам и аз какво ми става с таз коса, то и русото си иска поддръжка, няма как...А тука от корицата на едно списание ми се усмихва широко Кейт Хъдзън с едни безгрижни плажни руси къдрици Heart Eyes С червената коса взех да се чувствам малко като агент Скъли Joy

Ехааа, Кашпи, какъв прекрасен ден е избрало Никито да се роди Heart Eyes Да ти е жив и здрав!  bouquet

Месечинке, чудно поздравче!  Heart Eyes Hug Момичета, това е много светла дата, поне за мен, празник на духа на свободата, на радостта от това да си млад, да посрещаш изгрева с усмивка, да вярваш в позитивното начало на всеки нов ден, ееххх...Извън всичко това, колко са ни мръзнали д-тата по плажовете в очакване на слънцето иии...много махмурлийски истории от тийн годините Mr. Green

# 588
Кашпииииииии, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, много късмет и успехи му пожелавам в живота  Hug

# 589
  • гр.Велики Преслав
Кашпичка  newsm59 на Ники! Да е жив и здрав, да те прави много щастлива!

Миланова, честито ви християнче!  Hug

Ох, и аз се чудя в това дъждовно и ветровито време къде да разхождам Елица, де да имаше на близо МОЛ  Laughing ама като няма...седим си вкъщи. Елица обикаля стаите пълзейки /махнала съм всичко потенциално опасно/, а пък аз изгледах две серии на филма "Бялата кралица", много ми хареса и си купих книгата на Филипа Грегъри, че и още една нейна - "Повелителка на реките", и ... релакс. Много увлекателни, четат се на един дъх.

Шехина и аз този месец съм с твоя проблем. МЦ никакъв го няма  Thinking Хем си мисля, че не може да съм бременна, хем започнах да се настройвам за трето  Mr. Green Вече цяла седмица ми закъснява...ако не ми дойде до три дена, ще купувам тест ... да видим  #Crazy

Блонди моето предложение за заглавие: " Августинче за море се стяга, но майка му от форума не може да избяга".

# 590
Ооо, Захариева, нека да е това което искаш, що пък с 3 ще ти е купон голям, тройна радост викам аз. Но щом мислиш, че няма от къде да си бременна, може и нещо хормонално, от времето да е , стават и такива закъснения. Моят цикъл е много точен и един ден закъснение и имам два теста плюс, идва като по часовник.

# 591
Кашпи, честит празник, скъпа приятелко,   bouquet Да ти е жив и здрав Ники и само радост да ви носи  Heart Eyes

Захариева, айде, де  Mr. Green Ние с Биби чакаме някоя по-зряла мома да повлече крак  hahaha

Много хубаво заглавие  Hug

Пейпър, не Скъли, Бри Ван де Камп  bowuu

Ние брисахме до магазина, дойде лятото, егати кефа  Whistling обещаха така целия юли, дано. Ще вадим и басейна и кеф  Party

Тръгнах да поръчвам от един немски сайт Лактана, 3, да пробваме, и реших да взема малко пюрета, там го ударили през просото - малко плодово 3 евро, нормалните бурканчета по 6е едното  ooooh!, малко са се уляли, то бива нахалство, ама чак пък толкова  Twisted Evil

# 592
Блазе ви на тези, които по цял ден сте на разходка. Ние вече не излизаме, тя въобще не иска да стои в количката. А преди само в количката искаше. Използвам момента преди обед или след обед, когато и е време за сън, но тя в количката не спи много, най-много 1 час. А в леглото си спи по 2-3 часа  Crazy Е на мен пътя ми до центъра е 15мин., за 30мин. къде да ходя. И напоследък сутрин като се наспи към 10:30 оправяме се и излизаме около 30мин. преди кухнята, през това време вече е полудяла, изправя се на количката, ако е с коланите почва да се гърчи и да пищи, ужас е. Като се наяде спи до 15ч. После до 20ч. е на земята и аз тичам след нея, защити прави беля след беля  ooooh!
А за Моловете, аз не влизам, пък да се разхождам с бебе там няма как да се случи Simple Smile Единствения магазин, в който Ина е ходила е Кауфланд, и то защото няма начин, трябва да се напазарува.

Бюти, аз пък по-скоро ще съм на морето, след 21 дни  smile3534  Mr. Green
Миланова, честито християнче!
Кашпи, да ти е жив и здрав Ники  Hug

# 593
Кашпи, честит рожденик! Да ти е жив и здрав, много щастлив и да има много късмет в живота!   bouquet
Е, сега с Камен ще крещим и ще се гоним, няма да е разходка определено.  Laughing

Марли, Joy Joy Joy Да, на Марината бяхме и за същите стълби става въпрос  hahaha, ама е силно да се нарече плаж нашето преживяване ...  hahaha Ако има следващ път, определено ще си организирам по-добре нещата!  Peace
Ули, то беше рожден ден и освен това се опитаха да нахранят мъжа ми със салата и пържени картофи без хляб ...  Joy
Сами, все едно за ММ говориш, същата работа ...  hahaha
Блонди, наистина, аз трудно се впечатлявам от хорската простотия, ама ММ и сестра ми са ... На ЛС ще ти го напиша! Айде и на Бютката! Embarassed
Ейййй, Рош, ми така се случва като нямам и Интернет през телефона!  #Cussing out Рош и той напред с материала!  Peace  Joy Joy Joy То направо като виц ...  hahaha
Коралче, вие бяхте ли вчера на площада? Айде, честито на Хърватска, че и аз ще намажа като се върна на работа!  Rolling Eyes

Ххахаахах, аз го разпратих на ЛС, ама то голям наплив стана, айде, който не иска да не го чете:
Скрит текст:
Един мъж среща приятел и от приказка на приказка, подхващат темата за сексуалния си живот. Нашият човек се оплаква от жена си, че не искала да му прави свирки и му иска съвет ... Приятелят му казва, че при него имало едно нещо с безотказан ефект - да си намаже оная работа с течен шоколад и всичко щяло да се оправи.
Срещат се пак след известно време и оня пита нашия човек какво е станало. А нашият:
- Ми к'во да стане, тя жената не можа да се вреди от децата ...

# 594
  • гр.Велики Преслав
щом мислиш, че няма от къде да си бременна

Laughing ooooh! не че няма от къде..., но не би трябвало да съм. Пък и не ми се вярва случайно да стане. Много трудно забременях с Елица. Три години се борих с токсоплазмози и хламидии, голяма шега на съдбата ще е сега случайно да съм забременяла. Но ако е станало, готова съм да си понеса последствията.

Блонди, благодаря, че одобряваш заглавието ми  Simple Smile Ако пък предпочетете друго, можеш да си го имаш като резерва, докато е актуална лятната тематика  Simple Smile

Елица нещо пресипна, но не е настинка, а от викане. Преди две вечери и голям рев му дръпна  ooooh! Чудя се какво мога да ѝ давам, за да ѝ се оправи гласа  newsm78 Някакви идеи?

# 595
Здравейте  Flutter
Тези дни нямах много желание за писане, пък и време и реших да не ви занимавам с депресираната ми особа  Tired Та, сега съм що годе добре, развалих малко кинти и се оправи настроението  Mr. Green
А, какъв чепик си харесах  Heart Eyes сега само го гледам и въздишам  newsm51 един червееен, и с ток, с който ще изглеждам поне 1 и шеЙсе, минимум  Mr. Green
Миланова, честито ви християнче  Hug
Кашпи, здрав и щастлив да е Ники, много да се гордеете с него  newsm67  Gift
Сами, ММ е същия  ooooh! работи 6 дни в седмицата от 6 до 7 вечерта и в събота стои до 3-4 да гледал филми или да играе ФМ  ooooh! Луд умора няма, викам аз  newsm53
Захариева, Алито така беше пресипнала 3 дни, като дърт пушач, ама си й мина. Нищо не съм давала  Hug
Брисате вие,а ? А, ние тук в дъждовно време, да няма какво да четем  Mr. Green На мен ми е тъпо да се шматкам сама, пък си нямаме и хубав мол, един мизерен такъв  Sick

А, как става номера със спящите бебета през деня  newsm78 Моето чудо, спи мах 40 минути, сега от няколко дни се мъча поне на обяд да дремва по час- два, но винаги на 40тата минута куква, после си я приспивам наново. Но да откара повече време без прекъсване, Ъпсурд  Crossing Arms
А, вечер от както и проби зъбчето не спи спокойно, ужасно е, взимам я при мен и само се шигави  ooooh! Една вечер си я оставих в нейното легло, уж да почина, ми то не се спря, през половин час реве  #Cussing out Някой ми смени детето, ужасТ, а уж като пробиело се кротвали, ми то на самото пробиване не се усети, че има нещо  smile3511
Но на фона на ВикТанДея, направо си е китка на глава  Whistling
Да питам Фери, Криско, повръща ли още? Алито понякога има дни, в които не повръща, но има дни  Sick мисля си, че и преяжда, де... щото е като мелница, само да  ме види, че ям и идва и отваря уста като пиле да й дам  Mr. Green

П.С. Не съм бременна  Mr. Green newsm44 олекна ми, честно, настройвах си се психически, че ако съм бременна, ще е супер, но честно казано, се радвам, защото хептен щях да изперкам.

# 596
А, какъв чепик си харесах  Heart Eyes сега само го гледам и въздишам  newsm51 един червееен, и с ток, с който ще изглеждам поне 1 и шеЙсе, минимум  Mr. Green

Joy Joy Joy Е, ти колко си без тоя чепик  hahaha

Защо ти е криво, сподели бързо  Hug

Захариева, и аз трудно, със стимулация, имах някакво леко завишено количество на мъжки хормони, и не мисля, че ще стане пак, затуй и много не внимаваме  Whistling

Нищо не й давай на Еличка, ще й мине и така  Simple Smile

Купих си опъвачка за коса, да видим какво ще стане с 5-те ми тънки косъма  Mr. Green

# 597
Кашпи,честит рожден ден на Ники!Хубаво момче си имаш,с много силно име,на хубава дата родено,а за зодията ич нема да коментирам!!!Много здраве и успехи му пожелавам!!!
Тарантулка, и Рош спи неспокойно,ама е заради жегата  Thinking

И ние брисахме до магазина  Laughing Laughing Laughing Купих каиши за Рош,чаша със сламка,ич не я отрази и някое друго пюре.
Сега пак спи и не ми се мисли довечера колко ще ме разхожда  Whistling Whistling Whistling
Написах си жалбата до Комисията,дано има резултат.Ако няма,смятам и ХЕИ да сигнализирам.Не обичам да съм гадна,ама защо никога не ми се получава като съм добра  newsm78 newsm78 newsm78
Блонди,под опъвачка преса ли имаш предвид?Най-много от 5 да останат 3  Hug Защо не пробваш да се "опънеш" с четка и сешоар  newsm78 newsm78 newsm78
Отивам да чета книжка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 598
Тарантулке, ай честито  Mr. Green
Захариева, Блонди, то така така, ама баш га не очакваш тогава става  Crazy
Галка, що не пише, искам да разкаже кво, що  Crossing Arms
Белверде, и ти къде се губиш  Hug
И мен нещо ме е хванала депресията  Tired липсват ми приятелите, всичките са ми в София, егати  Crossing Arms добре, че поне се чуваме и ми идват на гости, ама знаеш ли пък с времето кво ще стане  Whistling тук в Пловдив така и не си намерих истински приятели  Cry Cry

# 599
Красота,това чете вече ще ти докара някое отклонение Hug Hug Hug Hug
Стига толкоз Hug Аз в собствения си град нямам приятели,т.е. само 1-2-3  Mr. Green Научих се да не страдам от този факт  Hug Hug Hug
Айде,идвай насам,че да ти понадърпам хубавите ушлета  Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт