Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ай да се похваля и оплача, може и да се разведа  Joy Joy купих си цигари сутринта  Crazy за развода се бъзикам щото ММ е много против цигарите откакто ги спря  Mr. Green и като му казах, че съм си купила и той ми вика добре, ама искам да дръпнеш много силно, чак мозъка да те заболи  Joy Joy да видиш кво е гадно да пушиш  Mr. GreenCrazy Трети ден Анди куква в 06:00, много е мрънкащ, ММ вика, че сме го разглезили, постоянно протяга ръчички, катери се по краката и само иска да го разнасяме  Crazy Crazy сутринта излезнах на разходка в 07:30 смятайте  Mr. Green бутах количка 2 часа докато заспи и спа 1 час и така  Mr. Green ужасна мама съм  Mr. Green
Ама не искам да пропушвам де..май  Mr. Green
Айде оплаках се  Mr. Green
Честити месечинки на всички  Hug Hug
Егати скоро годинки ще си честитим, а на Даниелка след 6 дни прави годинка  Heart Eyes Heart Eyes
Блонди, съжалявам за пишкането, гадна история, то май се правят някакви пластики една камара пари са  Crazy
Абе кво стана с националната среща  Mr. Green Поне решихме, че ще е СЗ, а?
Диетуващите, отслабвате ли  Mr. Green Mr. Green
А вече разбрах що майките дето взимат кухня ходят с едни като несесери да си държат бурканите..днеска торбичката ми се скъса посредата на улицата и Анди остана без супа  Joy Joy

# 91
Екзооо   Heart Eyes Благодаря, явно сега с лятото всички са на любовна вълна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Блонди, ще се коригира то, къде ще иде Praynig
Тарантулке, ми стискам ти палци тогава за още една слънчице към семейство Тарантулкови Hug Joy  preggoКато го видях това Guten Morgen се сетих да ви кажа, че от 15.06 говоря на Йонски само на немски, че почвам да го подготвям за евентуалното ни преместване в Германия. поне последно това решихме с ММ и си дадохме 1 година, за да съберем пари и да насторим децата. Каката се развълнува и тя и знае вече някоя друга думичка, дано се получат нещата:)
Мама на Рош, как е дерматита? На Йоан морето много добре му понесе, даже имам няколко шишета с морска вода и му поливам, където видя проблем Whistling
За подаръка за пенсиониране, Би Би, ваучер за почивка някъде примерно newsm78
Бютка, пууу, ела да ти дам от моята. И аз имам много сладък такъв от Джъмбо Simple Smile
Отивам да храня дребчо със зеленчукова супа smile3535

# 92
Койчева, оранжевата се разварява и сама се разпада, така че реално няма нужда от пасиране. А за друга леща е раничко  Simple Smile

Тарантулке, тук вчера беше 33°, а заради влагата се добавят още 7 и си представи какъв мор беше  Whistling Но сега пак вали дъжд и е гаднярско  Twisted Evil

СлънчоHug

Бютифъл, ай ти пък сега - пластики  Crazy аз като че вървя и се напикавам  hahaha  Само като скачам, и то силно и нависоко, иначе няма нищо. Ще го преживеем, засега не виждам нужда от операции  Praynig

Никави цигари  #Cussing out

Замислих се за тая кухня - как се дават две яденета, и да запазим и две млечни? Камелия сутрин е млечно, и вечер млечно, има само едно зеленчуци с или без месо/риба. Като имам и супа от кухнята, и основно, това са две отделни яденета и ще ми замине едно от млечните  Crossing Arms
(на мен така и не ми стана ясно как едно бебе на 8-10-12 месеца може да погълне наведнъж 3 яденета по 200/220гр  Shocked Казвам го във връзка, че кухнята всъщност е едно-единствено ядене за деня!  Rolling Eyes)

Писанката най-сетне разбра, че тия крака за какво служат, започна да ги мести, когато я придържам и да се придвижва. Е, още се гънат като сурови луканки, но поне схвана, мисля, че сега лека-полека ще започне да напредва  Grinning

# 93
Аа, Блонди,  не исках да те обидя, по принцип за пластиките казвам  Hugдано не се повтаря де  Crazy
А за кухнята не е за едно ядене бе, те са 3 манджи и ти си ги разпределяш, аз на обяд давам основното, а вечер към 18 часа давам супата, десерта ММ го яде  Party

# 94
Алохаааа  sun

Това в отговор на засилената немска школа която се очертава в темата ни  Laughing

И тук разхлади малко и се живее по-нормално. На мен в къщата ми е добре,по-хладно е,но ако се наложи да ида до магазин или за манджата докато се прибера и плъхтя като добитък.Явор е само по памперс вкъщи от няколко дни и му е добре.Едно облекчение му се изписва на личицето като го съблека.

Тарантул, не съм правила тортата.Нещо на манджи наблягам.Вчера направих една огромна тенджера спагети и не мога да спра да ям,а за днес ще мариновам пилешко и ще буча шишчета.

Забравих да отчета че кухнята се одобри...и от принца и от принцесата  Laughing На него вчера му се полагаше само супа,а кака му излапа кюфтетата с бял сос.Десерта му също беше хубав и без мляко и всичко си омете.А днес има супа с тиквички,яхнията пак ще е за кака му  Crazy а десерта за баща им- мляко с ориз  Laughing Всички намазват от на Явор манджите!

Сега видях питането на Блонди- досега не съм давала трите наведнъж /дори и на Кика като по-голяма/ Явор вчера си изяде половината супичка само.Като й се сложи малко сухар,в случая половин сложих  за да се сгъсти то си стана една от неговите купички и си му дойде точно.Десерта го дадох на мястото на кашата следобед и толкова..... Останаха си му яденетата отпреди просто замених пюрето с ядене от кухнята и кашата с десерта.
Кикината педка казваше да се дава половината супа и половината основно на обяд и другата половина вечер.......да ама не  Crazy

Нещо още щях да казвам ама.....къде е  newsm78 Crazy

А,да  Mr. Green Спането нощем се превръща в егати приключението  Laughing Снощи пак пътешестваше обаче хвана грешната посока и се заби в стената със засилка.Нещо се беше вдъхновил и беше запалил турбото насън и се буторяса.Поплака си по нощите,уж заспа на мястото си и по някое време като се разбудих го намирам в другия край на леглото. Сега има пространство да скита ами като му вземем легло тия дни да го видя  Laughing

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 12:41 от Муки

# 95
Бютка, по принцип са едно ядене, по закон и разпоредби, чела съм го, ама не пазя разпоредбите. Но е едно ядене  Peace

Не, не си ме обидила, само се обяснявам  Crazy Hug

# 96
Васето,сега да не ми се разсърдиш,ама на тази снимка ми изглеждаш много слаба и определено не ти отива.Сега не нам колко кг повече си,ама си много добре така  Hug Hug Hug
Рош, Joy стига бе, как ще се разсърдя, да не сме в първи клас ...  hahaha Еми там съм 56 кила  Rolling Eyes, сега съм 67 и съм една малка глава и един голяяяям г...з!  hahaha Много мило, благодаря!  Hug
Койч, много ти е хубав аватара!  Hug

Вчера дадох на дзверо да яде пюре с чесън и цял ден ми мирише на някакъв дядка, не знам дали скоро ще го повторя това упражнение ...  newsm78
Сутринта трябваше да ставаме рано за консултация и няма да ви разправям с какъв зор го събудих диването - милвах го, целувах го, говорих му - обръща се на другата страна и не ме отразява. Накрая успях като го вдигнах заспал!  ooooh! Та Неско вече е 80 см (+2) и 10,400 (+100 гр), напоследък все по 100 гр. качва, но на сантиметри добре дърпа. Утре и аз ще го записвам на кухня.  Peace

# 97
Ехаа, едно, че как ще изяде 600 гр, то аз не мога толкоз  Crazy Crazy
Васе, супер мерки  Hug
Блонди, браво на Кам  Heart Eyes
Аааааааааааа, ще я изям тая панда  Twisted Evil Twisted Evil

# 98
Блонди, благодарско, тъкмо щях да му дам и аз  Blush Blush Blush. Заплес  съм ooooh!

# 99
И аз давам само едното бурканче Peace Понякога само една манджа може да яде..каката изяжда нещата, до които не съм стигнала, а таткото- млечните десерти Simple Smile

# 100
Пфу,жега.....
Бютка,Анди-Панди мрънка сигурно и от жегата.Рош мн се нерви като му е топло.Ама то и как няма,то това шило за секунда не спира  Crossing Arms А за диетите,да си призная вече не съм стриктна и то защото само при мисълта за салата и супа,ми се повдига  Sick Sick Sick Плющя у несвяст череши,в следствие на което дежуря на адрес 00,ама ми е гот на душата така.Но не си позволявам сладко,тесто...т.е.не успявам да спазвам часове за закуска,обед и вечеря,както и правилото за плодове само преди обяд.Ама нали преди време кантарчето ми даде фира,та ми е едно такова спокойно Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бютка,и аз имам скатана на страна една кутия цигари.Ако толкоз много приритам.Но засега удържам фронта  Hug
Блонди,браво на писанката. Ахххх,само като се сетя за тези дълбоки очи...... Crazy
Да взема да ви споделя едно мое притеснение и терзание-Рош си крачи добре,не на пръсти,само че с левия крак стъпва настрани.Т.е.самото стъпало като крачи не е с пръсти напред,а на една страна и съответно като го наблюдавам отзад,леко го завърта като ходи.ММ ме успокоява,че още не се е научил да ходи и затова е така,ама а вече издирвам мнения за ортопед,при когото да заведа Рош на преглед....... Sad Sad Sad
Слънчо,добре сме засега.Но като започна да избива единия горен зъб,му пламнаха много две петна...Но вече е ок,благодаря,че попита  Hug Hug Hug Hug
Васе,лоша си  Hug Защо будиш така детето...Да ви дават по-късен час  Hug Hug Hug

Ще взема и аз да му спретна една леща гореща Simple Smile
Тия дни смятам да въведа ябълка,домат,чушка....
Въвела съм толкова малко неща,пък не ми и идва на ум какво друго мога да въведа  newsm78 newsm78 newsm78
Отивам да се пържа,т.е. да готвя,докато Рош спи   Mr. Green
П.С.Още има сополи,които по никакъв начин не мога да разкарам.Верно,не текат като река Ропотамо,ама му слизат към гърлото и се дави....Утре май ще го заведа и на УНГ  newsm78 newsm78 newsm78

# 101
  • До морето
Ахой  Laughing

Ние днес от 9 и половина сме по улиците. Ми то голям кеф на хладинка, а към 12 вече едва се движа  Crazy

Аз вече се чудя какво да му вкарвам на това моето дете - днес ще яде кайсии, след ден- два ще предложа Ферината леща и после? Май наистина с кухнята е по- голям рахат, а? Ама няма пък, ще устискам още 2 месеца, да минат жегите  Crossing Arms Гледам тука и едни частни кухни има, те едни цени извадили - 200 лв. на месец. Че те сигърно само трюфели и черен хайвер им сервират  Whistling Иначе за порциите - и нашата педи казва като Мукината - да се дава по половин от супата и половин от основното, а другите половинки за вечеря. Така децата лесно привиквали към 2и 3 степенно меню. Аз нали и сега гледам всеки ден да му давам по 30-40мл. бульон и чак тогава пюрето.

Блонди, аз тези статии набързо го прехвърлих, ама разбрах точно обратното, че така хвалените упражнения на Кегел вредят, а не помагат. Ама може и да не съм разбрала де. Иначе няма какво да ги търсиш. Това са онези свивания, които се правят, както като пишкаш и искаш да спреш за малко. Казват, че по 10 минути на ден с такива упражнения и после ставаш секс богиня  Laughing

Честити месечинки на всички големи дечица. Божееее, как мина тая годинаа  Sad

Бюти, веднага хвърляй цигарите! НЕ НА ОТМЯНАТА НА ЗАБРАНАТА!!!!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега сигурно повечето като почнат работа и темата малко по малко ще замре  Rolling Eyes Като казах работа мен нещо почнаха да ме притискат и леееекинко съм се поизнервила. Исках да питам Месечинка, ако знае - казаха ми вариант, в който мога да се върна за един месец и после да си взема натрупаните отпуски (аз имам 34 дни платен отпуск), по този начин ще ми изплатят отпуските на база заплатата, а иначе ако не се върна на работа, а директно си удължа майчинството и го слея с отпуските, ще ми плащат на база тези 240/310 лв. . Знаеш ли нещо по въпроса? Ако е така ще е идеално, ще мога да се върна след НГ за малко, и после като го пусна на ясла ще съм си вкъщи поне в началото, ако трябва да го взимам по- рано и т.н.

# 102
  • София
Привет, привет, днес само ви догонвам на порции от сутринта и не успявам да пиша ooooh!
Рошке, не се притеснявай за този проблем, още е малък и ще се нормализира, дето се вика, той преди 3 дни е разбрал за какво са му краката  Crazy Мисля, че Гунди се беше притеснила за подобно нещо с Нийката Hug
Слънчо, къде зачезна бе, домъчня ми много за теб Hug Hug Hug Германия значи, ще ми бъде мъчно Confused Хайде да направим един Виенски салон в Драгалевци, направили са терасата страхотно, има детски кът, патици, зайчета, пуснати на свобода Heart Eyes Ще ми разкажеш тъкмо за морето, радвам се, че водата ви е подействала добре Flutter От коя кухня взимаш на Йоан, с тези кухни, ще ме изкушите и аз да се поразровя и да пробвам Blush
Би-би, люлеещ стол, наистина е много подходящо, особено за дами на нейната възраст, ще има да си почива, люлее, чете, плете на него и каквото си поиска. Иначе наистина може някой хубав ваучер за ексурзия, да я изнендате, може и в Бг, вие знаете къде е била и къде - не, и една ръчно направена и декорирана торта също, щом ще се зарадва, но няма да й остане материален спомен, то по принцип за юбилей и пенсиониране, подаряват точно някаква мебел или сувенир Crazy
Другата седмица съседката има РД, и мислих, мислих какво да й подаря, те са милионери ( известни при това, на 3то място в БГ) и си има всичко, а и ние не сме много близки, но тя е супер мила и съм й много задължена за едно нещо и искам да й благодаря така подобаващо, да се зарадва, та съм решила да й спретна една торта, трябва да е много красива, ще ви я покажа като я направя, дано да стане де, иначе сама си измислих рецептата и ще има разбира се кошница с цветя, но не рязан цвят.
Лино ,не се тревожи и ти сега, сигурно е както Вик Тан обясни Rolling Eyes Днес примерно не му бяха така, ще видим тази работа, дано всичко е о.к. Praynig
Бюти, не я отваряй тази кутия Hug
Екзо, хайде, ще те чакаме да се похвалиш с новата прическа Hug
Може ли да сложа жълтък в бисквитките му, сега му правя едни с нектарина, овесени трици, брашно от киноа, масло, малко млечна каша, вчера се осмелих да купя, добре му понесе, и си позволих да сложа една шепичка горски ягодки от градината, но предварително ги попарих. Дали не съм сбъркала с ягодите Rolling Eyes Жълтъка още не съм го сложила, но другото е забъркано Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 14:39 от belverde

# 103
  • До морето
Белверде, аз не съм спец, ама няма ли да стане много хем ягоди, хем жълтък  Rolling Eyes Аз не бих сложила жълтък, изчакай другият път като му правиш, тогава махни ягодките и сложи жълтък. Не знам, де, само с и разсъждавам!

Биби, забравих за подаръка- защо не я пратите на екскурзия до Белград или Истанбул, да бъде част от онези досадни баби, за които писаха Кашпи и Шехина  Joy Joy Joy Joy Joy Шегувам се  Hug  Но наистина идеята за екскурзия е много добра, хората на нейните години по принцип не са имали възможност да обикалят много и сигурно би се зарадвала. Има супер изгодни оферти, а ако ТМ има брат/сестра може да се комбинирате1

# 104
  • София
Сами, парва си, много ще му стане с рисковите продукти, а и е лято Hug

Общи условия

Активация на акаунт