Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 797
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Велики Преслав
Здравейте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Целувки и прегръдки за всички! Simple Smile Не съм ви забравила, дано и вие ме помните  Laughing

Дааа ... 11 месечинка чукнахме, благодаря ти VikTanDeya, честита да е и на Дея!

А какви теми само обсъждате... Sunglasses - тази вечер заместиха романчето ми за преди сън  Laughing

Ние сме добре. Ели расте и хубавее  Embarassed Преди 3 седмици я записах на детска кухня, много сме доволни и двете - тя си хапва завидно, а аз имам повече време за разходки. На млякото също не прощава. Вече е на 3-ка и продължава да го търси не само вечер, но и сутрин към 5 часа. В края на м. май синът ми се разболя от Варицела, очаквах и Ели да прихване, но не би, явно все още има имунитет от мен. Много съжалявах Софи и Емма, четейки във ФБ  Hug

Лека нощ! Kissing Heart

# 76
Искам да питам нещо, което все забравям: свекърва ми се пенсионира скоро и искам да й направим някакъв подарък. Моля за идеи какво да бъде, най-ценното за нея ще бъде нещо за душата. И може една красива торта, какво се подарява за пенсиониране?

Люлеещ се стол  Peace

Блондиhahaha hahaha hahaha

# 77
  • Добрич
Мили мами бургазлийки, аз съм на морски въздух до края на седмицата и много бих се радвала да се видим, ако имате време и възможност. Планирам в петък следобяд към 3-4 да се помотая из Галерия Бургас и да пратя ММ на кино, че и без това все мърмори, че не е гледал скоро нищо (все едно аз съм се отрепала). Та ако някой има желание, аз много ще се радвам да се запознаем Simple Smile
Малко телеграфно се включвам, но кълва през телефона  Twisted Evil
Лека нощ и сладки сънища Simple Smile

# 78
В началото на юли ни се очертава ходене до Смолян за 3 дни и сега вместо да си лягам разглеждам хотелчета  Shocked

Муки, препоръчвам Невяста!  Peace Ние бяхме там след сватбата и много ми хареса!  Peace
Вивиен, прекрасна е Изабела!  Hug

Пък ние с ММ не употребяваме такива гальовности като "мило", "скъпи", "любов моя" и т.н. Или си викаме по име, или нещо от сорта на "шемет", "шматка", "животно" ...  hahaha Joy ММ ги мисли едни бисери, ама съм ги позабравила. Като се сетя, ще ги споделя!  ooooh!

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 00:13 от Vaseto29

# 79
Васето,одобрявам го тоз хотел....и цените са добри  Party  Hug  bouquet

# 80
Радвам се, че ти харесва!  Hug Ето ни и нас!

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 00:41 от Vaseto29

# 81
Добро утро,  Tired

В 6 тази сутрин се излюпи малката госпойца  Crazy

Би би, ако харесва такива неща, можеш да й вземеш картина  Blush

Захариева, как ще сме те забравили, една от най-спокойните и позитивни мами  Hug

# 82
Здравейте, ненагледни мои Simple Smile
Толкова време не успях да се включа, че направооооо #Crazy
Честити кръщенета и рождени дни на всички, които пропуснах. Бог да пази децата ни и да са много здрави Hug
Нищо ново около нас...Днес  Йонски става на 11 месеца, подготовката за тържеството и кръщенето вървят с пълна пара. Той е все по-стабилен и крачи смело, много дърдори, голям щърчо, събуждащ се в 06:30, хапва вече от детската кухня и за разлика от моите манджи и пюретата- изяжда всичко, което може Joy Joy Joy
Бяхме на море, няма такова приключение, никаква почивка не беше за мен, но определено ще го запомня ooooh!
Миланова, дано сте по-добре.
Софи, радвам се, че сте добре вече, борбената ми сладка Ема Hug Heart Eyes
До после, моцарелки, отивам да чета, за да съм по-наясно какво се обсъжда тук Hug

# 83
  • Варна

smile3532 smile3532 smile3532

Слънчо,
вчера си мислих за вас Hug
Белверде,
стига се шашка, не мисля, че може да е нещо сериозно. Още повече, че е само сутрин Hug
Ау, идеята на ВДТ за люлеещ стол много ми харесва, честно казано, от край време си мечтая за такова нещо Laughing Пътуване също е добра идея.
Бобчик пък не иска да спи вкъщи, защото става голяма жега. С този източен последен етаж.... Вчера си мислих, че ако решим да продаваме апартамента трябва да го направим пролетта или есента, тогава е екстра, но лятото или зимата... Crazy
Честити месечинки! Боже, не мога да повярвам, че скоро ще празнуваме първата годинка, просто е невероятно, как лети времето.

# 84
Моят баща се пенсионира на 40 г. и подаръка които съм запомнила беше от един негов колега - шах, лула и бастун  Grinning  символичен, забавен подарък, но се запомни.

# 85
шах, лула и бастун  Grinning 

Свекървата на Би би ще остане очарована  hahaha

# 86
Добро утро!
Варя леща за Борко, да видим дали ще я яде. Давйте още идеи за готвене Hug
Месечинке, Борко се поти постоянно, не се спира, пък докато спи и суче направо му тече главата, хем на климатик.
Снощи заспах веднага след синчето в 20;30 Blush и за 1 път в сутринта в 6 се бях наспала Simple Smile
Вчера сутринта Борко си заби главата в килима и носа му се охлузи яко, но явно не му стигна и реши да си го доразчопли с една играчка и сега изглежда все едно се е борил с котката Mr. Green Сложихме няколко рибки в аквариума и горкия се мъчи да ги хваща през стъклото hahaha, иначе по цял ден гони котката. Имам да ви чета няколко страници наззад.
Лек ден Hug
П.С лещата я пасирате, нали?

# 87
Пронтооооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Марлита,аз ще се опитам да дойда,но ще ми е малко трудно,че съм без кола и трябва да мисля такси,бус или не нам и аз  Mr. Green
Месечинка,ако имате,пускай климатик  Hug От няколко дни така правим  в нас и една идея по-добре  Heart Eyes
Слънчо,радвам се,че Йони е добре  Hug
Васето,сега да не ми се разсърдиш,ама на тази снимка ми изглеждаш много слаба и определено не ти отива.Сега не нам колко кг повече си,ама си много добре така  Hug Hug Hug
Д.Захариева,следим снимките на Ели,страхотна е  Mr. Green
Блонди, smile3532 smile3532 smile3532
Белверде,според мен нищо му няма на Валери  Hug

Пфу,Рошко иска навън,отиваме да се разходим и полюляме на някоя люлка  Hug Hug Hug

# 88
Гутен Морген  Sunglasses
При нас захладня и се живее вече, тцтц, бях отвикнаха от горещини и тези дни ми се стопиха лагерите  Crazy Носа не си показах навън, че съм параноик и ме е страх да не срещна някоя змия или кърлеж  Sick Че и диването 2 нощи се върти като пумпал по леглото от жегата, като се събуди, сяда и ни гледа  Tired Shocked Снощи на 2 пъти ми заспа на корема  Laughing въртя се, въртя, търсеше си удобно местенце, дупеше се и накрая легна на корема ми и заспа  Heart Eyes
Правих й бисквитки вчера и повечето аз ги изядох  Blush Пък и много неща за нас наготвих и падна едно яденЬе  Blush
Абе, възможно ли е, от няколко дни насам, спазвам някакъв режим на хранене, почти съм на плодове, зелнчуци и други благини. Сладко не съм близвала, правя утражнения, пия много вода, а кантара отчита даже повече  Crossing Arms аман вече!!! ще си пукна гладна и дебела  Sick #2gunfire

Захариева, Слънчо, добре сте се завърнали  Hug Hug
Биби, ми той без да иска  Whistling Mr. Green
ВикТанДея, по мои скромни изчисления, ако е станала работата, ще си имам един много сладък подарък за РД  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes шашнах се много предната вечер, ама сега тайничко се надявам да е станало нещо  Mr. Green  preggo
Мукиии, прави ли тортааа, да ти дойда на гости  newsm08 Иначе и ние сме като вас, ММ винаги пред хора е самата романтика  Two Hearts txtloves нарича ме Любов моя, Живот мой ( тва второто, аз му казвах така като се гаджосвахме и той изпадаше в екстаз като го чуеше  Mr. Green Laughing) а, като сме сами само на име  Crossing Arms
Да ви призная, тези дни, откакто си споделяме тези истории съм станала много   Kissing Heart и само ми се  luvbed 1dating

Лино, все забравям да те питам, какво стана с Хипп, прати ли точките? Аз го пратих преди месец, дано да стане, че ще се пукна от яд  Mr. Green и друго щях да те питам, ама пусто, забравих  newsm78 ooooh!
Да допълня, Теффи, как сте днес? Много съжалявам, че Яворче е кисел, дано да са зъби, а ти не се тормози за това, дали те обича, естествено, че е така Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 11:14 от tarantulka28

# 89
Добро утрооо  Flutter
Би би, аз съм ЗА почивка ама не в България, а някъде малко на екзотика Rolling Eyes Да види и хубавата страна на живота жената и да даде старт на пенсионирането като възможност за по-вече почивки.
Слънчо, онзи ден гледах твои снимки във фейса и все ще пиша и все забравям  Blush Ама с ТМ, много си приличате и децата са страхоттттттттттнииииии, гледам, гледам и виждам и двамата в децата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Един за друг сте си  Hug
Блонди, помниш ли като бяхме бременни, пак обсъждахме изпускането в гащите  Blush Май по-вечето имахме подобен проблем, че май и подобно заглавие си спретнахме или го обмисляхме  Mr. Green Някакви такива спомени ми се мътя в главата. Дано се коригира при теб  Hug
ВикТанДея, честита 11 месечинка и на вас и на всички останали... Ей пораснаха ни децата.... още малко и.... малееее лети това време:)
Ние вчера направихме първата слънчева баня.....голямо шляпане беше, голям кеф:) Хапнаха и жълтък за първи път.... добре го приеха мъничетата Heart Eyes Heart EyesА от няколко дни ги водя тук на една алея и им давам по едно пръсче и те ходят. Така хубаво се измарят, а като видят алеята и пърхат с ръце Mr. Green Бая растояние минават пеша  newsm78, но ги е страх да ме пуснат....когато са гоови, сами ще пожелаят:) Иначе, вече не знам коя по ред вечер не ядем мляко. Малко мрънкат, но съм доволна... надявам се скоро да отвикнат от този навик и да си спинкаме спокойно:)
И да се похваля, че вчера се намърдах в една рокля, която не съм обличала от преди да забремениея newsm44 newsm03 Много се изкефих, даже си извадих още две да ги пробвам и тях и за моя радост едната ми стана.... та сега си имам две рокли бонус от едно време:) Малко корема ми е като на бременна, ама не ми пука hahaha Joy
И днес ще се разкрасявам, после ще ви се покажа с новата прическа, ще режа яко коса Mr. Green Кой беша казал, че с рязането на косата се реже и негативната енергия. Ах, дано е така  Wink Че моята коса е бая дълга и ще отрежа много негативна енергия  Crazy Laughing Mr. Green
 Сега с тия романтични разкази, може бая  EFP да се появят след месец  hahaha Joy Мен няма да ме огреее, ММ е мн на далече  Tired Нищо, после ще си наваксам  luvbed Mr. Green
Ние си викаме : мишко, писе, коте ей такива все.....животински  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Да не забравя, Белверде, отлична тактика си имала към ТМ  Mr. Green с такива смс и обръщения, няма как да ти устои човека:) Hug
Хайде приятен ден..... отивам да заминавам да се разкрасявам хахахаххахаа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт