Не съм ви забравила, дано и вие ме помните
- тази вечер заместиха романчето ми за преди сън

Ние бяхме там след сватбата и много ми хареса! 

ММ ги мисли едни бисери, ама съм ги позабравила. Като се сетя, ще ги споделя!
Ето ни и нас! 

и за 1 път в сутринта в 6 се бях наспала 
, иначе по цял ден гони котката. Имам да ви чета няколко страници наззад.

От няколко дни така правим в нас и една идея по-добре 

Носа не си показах навън, че съм параноик и ме е страх да не срещна някоя змия или кърлеж
Че и диването 2 нощи се върти като пумпал по леглото от жегата, като се събуди, сяда и ни гледа
Пък и много неща за нас наготвих и падна едно яденЬе 
аман вече!!! ще си пукна гладна и дебела

шашнах се много предната вечер, ама сега тайничко се надявам да е станало нещо 
Иначе и ние сме като вас, ММ винаги пред хора е самата романтика
нарича ме Любов моя, Живот мой ( тва второто, аз му казвах така като се гаджосвахме и той изпадаше в екстаз като го чуеше
и само ми се

Ама с ТМ, много си приличате и децата са страхоттттттттттнииииии, гледам, гледам и виждам и двамата в децата
Един за друг сте си 
Май по-вечето имахме подобен проблем, че май и подобно заглавие си спретнахме или го обмисляхме 
А от няколко дни ги водя тук на една алея и им давам по едно пръсче и те ходят. Така хубаво се измарят, а като видят алеята и пърхат с ръце
, но ги е страх да ме пуснат....когато са гоови, сами ще пожелаят:) Иначе, вече не знам коя по ред вечер не ядем мляко. Малко мрънкат, но съм доволна... надявам се скоро да отвикнат от този навик и да си спинкаме спокойно:)
Много се изкефих, даже си извадих още две да ги пробвам и тях и за моя радост едната ми стана.... та сега си имам две рокли бонус от едно време:) Малко корема ми е като на бременна, ама не ми пука

Че моята коса е бая дълга и ще отрежа много негативна енергия
да се появят след месец
Мен няма да ме огреее, ММ е мн на далече
Нищо, после ще си наваксам

Препоръчани теми