на моята дунда й дай само да бие шамари, голям побойник е
какво ще се правим, не знам 
Имах някои рокли за бременни на ХМ, но си ги носех само в нас, защото посмъртно няма да излезна с тях на улицата
Та, според мен са боклучета общо взето, но има и добри неща, спор няма 
ехх, и на мен ми стана приятно, върнах се много години назад
ММ каза, че ме е искал толкова много, щото съм му се опъвала, а на него никоя не го е правила
( признавам без бой, че късахме 10000 пъти до тогава) 
, щях да му откъсна главата на ММ

[/color] 

Запознахме се, ама си бяхме само приятели повече от половин година, даже още ме бъзика, че веднъж на дискотека бяхме седнали под стълбите и му показвах как се виждат задните части на мадамите с поли ... идиот!
И една вечер, както си стояхме и се гледахме, се целунахме ... Та от тогава вече почти 10 години сме непрекъснато заедно, даже и се изучих (е, аз не оставах повече от 4-5 дни в Пловдив)! 

Малко налудничаво, но навреме успях да запазя в един файл почти всичката хронология от скайп разговорите ни

Уморих се
Лека

Та и аз като Тарантулка му бях интересна, защото нон стоп отказвах и се дърпах, което не му се беше случвало, явно мъжете харесват това. 

Хахахах, уникаааални снимки, браво Блонди 

баси и откачалката съм, вместо да си легна и да се наспя, сега ми се дремеее 

та, хем се иъплаших, хем ми стана едно хубавоооо
Надявам се, да няма гаф, защото исках поне година и половина- две да се възстановях след секциото 
зъбаря също трябва да сменя, че моя половин година ми оправя един зъб и пак ме боли 
а, днес е една киселаа 
Продължавайте

Нашето е цяла сага 
Има си и в породените много положителни неща 

Нищо, ще се разбере
Препоръчани теми