Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 540
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Тайра newsm59  bigdance2 Tada много здраве, щастие, късмет
Блонди много объркан сайт, през някаква аптека, странни цени Crazy Ти сигурна ли си, че Кам ще я пие тази Лактана? сега отворих един сайт да видя дали доставят в други страни и там пише , за доставка до острови!!!! и чужбина да се свържат с тях Joy Joy Joy

# 661
Де да я знам дали ще я пие  hahaha Ако знам, ще хукна да купя и от по-далечен град в Германия  Grinning Да пробвам  Flutter Ама в БГ ще е явно, засега пие обикновено, с добавена вътре бананова каша  Crazy

Иначе от този сайт си купих двойката, нямаше проблеми. Щях да взема и 3, ама имат само една кутия, не си заслужава  Tired

Мъжко и женско, като кученца  Rolling Eyes

# 662
Блонди ако толкова я искаш тая Лактана да ти пратя по пощата. Иначе един някогашен комшия живее в Лиеж и щеше да идва насам този уикенд, но май се отказал да идва, а тъпото е че и да дойде аз трябва да я поръчам по интернет преди това. Какво толкова и харесвате на тази Лактана, неоткриваема hahaha

# 663
Тайра, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много обичана!   bouquet
Сами, ти като сестра ми - в дамската си чанта винаги носи джобно ножче и клещи ...  hahaha
Захариева, на мен таблицата не ми познава, но ако го обърна, както казваш, става - аз забременях в края на ноември, а декември имам рожден ден.  Peace
Блонди, ми дини и делфини започват с "д" ...  hahaha Що пък й отваряш въобще на тази наглата?!  #2gunfire
Лино, браво на момчето! А как лази, да не е като Пандата?!  Hug

Ха, и Неско като е със синя количка, синя пелена и сини дрехи, ме питат дали е момче или момиче ...  newsm78 Ама наистина вече всякакви ненормалници има и не се учудвам.  Whistling
Днес пък му връчих една плазмонска бисквита и я заръфа, сефте ...  newsm78

# 664
Васето не пролази нормално, което за него е напредък, бях изгубила надежда, че ще пролази. До сега се сурнеше, органик моп Joy
Аз пък едно време носих някакви камъни в чантата си, бяха от някакво свято място ли newsm78 И в дискотеката нямаше къде да си оставя чантата и един ме пита, какво имам толкова в тая чанта. Аз му викам, всичко има вътре и той, да бе да, камъни нямаш Crazy Аз като извадих един камък и щеше да падне hahaha

# 665
  • By the sea
Васе, вие първенци по зъби, аз си викам Несито бутчета оглозгва, ти бисквити  Wink Hug
Тайра, честит рожден ден! Късмет, щастие, успехи! Всичко най-хубаво!  bouquet nbirthday
Блонди, ужас, аз щях да питам дали не е индийка, че и те си падат такива нахалници Close
Абе, и Катето са я бъркали за момченце, имала такава муцунка Crazy
По таблицата ми излиза вярно  Blush Ама то 11.11.2011 лесно забравя ли се Mr. Green
Лино, браво на пилето Simple Smile Катето и тя пролази скоро, много задобря през последните седмица-две, изправя се, обхожда кошарата, и въобще виждам страхотен прогрес благодарение на масажа Praynig

# 666
  • Варна
Тайра,
честит рожден ден, да си жива и здрава, много усмивки и хубави емоции   bouquet
Койч,
нема се пУашиш, аз навремето колкото повече наближаваше края на кормуването толкова повече простотии правех Joy Включително за една бройка да ме блъсне тролей, инструкторът щеше да побелее Mr. Green

# 667
5.30 тая сутрин  ooooh! Мрънкалита  Close Заспа в 22.30, стана да пие мляко в полунощ, вода в 3 и в 5 и 30 сра, пи мляко, пи вода, пя, вряка, накрая станахме  Crossing Arms

Лино, да пробвам, че нали има плодове вътре, може да й хареса. Иначе нямаше да я издирвам, ама ще караме засега с кашата вътре  Simple Smile Благодаря ти за предложението, но няма смисъл наистина  Hug

Васето, момиченцето й идва да играе с Криско и тя уж идва да си го прибере. Ама какво прибиране му удря  Whistling

Е, Неско чак сега ли бисквитки, и аз си мислех, че отдвна е усвоил бутчетата  Mr. Green Вчера Камелия изяде голямо парче ябълка сама и само веднъж имаше  Shocked

Пейпър, мъжа й е индиец, ще да е прихванала и от него  Joy

Не стига, че ми се спи, ами навън пак сивота и проливен дъжд  ooooh! Да живее  morning

# 668
  • До морето
Добро утро, моето дете вчера за целия ден е спал общо 35 минути и снощи като заспа в 20:30 се събуди сега в 8. Нито се е отвивал, нито се е обръщал. Както легна, така стана  Laughing

Сами, ти като сестра ми - в дамската си чанта винаги носи джобно ножче и клещи ...  hahaha

Васе, това в каква връзка?  Blush Не помня какво съм писала  ooooh!

Тайра, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, щастлива и обичана!  nbirthday nbirthday nbirthday

На патерица, ама да честитя и голямото момче на Кашпи! Да ти е жив и здрав Ники!!!!

Тази таблица я знам, аз все по нея зяпам, ама то каквото ти е писано - на етърва ми 6 месеца и показваше момиче и те половин година бебеправиха и не стана, а на 7я месец като беше вече "момче" в табличката и станА! И си имат 2 юнака  Laughing Laughing Laughing

Отивам да се боря пак със закуската - изхвърлих попарата, сега и каша не иска, сложих малко плодово пюре пак се прави на разсеян  Whistling а няма време, че КОйчева дава зор да излизаме  hahaha

# 669
Добро утро!

Тайра, честит рожден ден! Да си живаи здрава, много щастлива, и скоро братче за Емма ти пожелавам Simple Smile Ех колко беше хубаво когато бях на 26 Simple Smile Искам и аз, но този февруари сменям 2ката с 3ка отпред... Simple Smile))) имаше една песен "лети, лети, лети...." и се отнасяше за времето Simple Smile

аз си изпих кафенцето с едно редче шоколад, все още имам гости и то си е проява на лошо възпитание да не ги почерпя със сладичко, ама да си ходят вече че ми писна Simple Smile Тук местният шоколадов монополист се казва Крас и не искам да ви казвам само колко вкусни са им шоколадите.... Ще си замъкна за подаръци на близките шоколади от тук, то се е видяло Simple Smile

докато бях бременна колко таблици и калкулатори за пола гледах, правих струвах и на едното ми излиза М, на другото Ф и най-накрая си се оказа М Simple Smile))) Шегувах се с доктора, които ми прави феталната морфология в началните месеци - той ми каза на 80% е момче и аз му отговарям 20% надежда ще ме крепи до раждането Simple Smile)) И той се смее и ми вика досега не съм грешил за пола на бебетата и аз се правя на отворена и му викам Споко, за всичко има първи път.... ама оказа се прав човека Simple Smile така че вече на таблици не вярвам, само на д-р Марков Simple Smile

та така де, Блонди, аз намерих Лактана тук в Мюлер - искаш ли да ти пратя по пощата? А защо не пробваш с бейбилов? Имам чувството че са същите като Лактана - опаковката им е същата, мерителните лъжички са едно към едно същите само че сини, направо са ми малко като хип и бебевита. Разбира се, най-вероятно не са, но примерно на Криси бейбилов му харесва и то доста Simple Smile
А това с тарикатите вчера го пусна ей така в нищото и аз го запомних и още се чудя какво си имала предвид.... съседката или нещо друго Simple Smile)

аз имах един такъв уникален случай с момче обаче. Една приятелка си хвана гадже и трябваше да излизаме нанякъде тримата с тях, приятелката ми е дошла вкъщи и нещо се мацоти в другата стая, а аз и гаджето й сме в кухнята и я чакаме. Младежа стана, отвори хладилника ми, попита имам ли прясно мляко, аз нямах, и човека си взем едно кисело. Попита ме къде са чашите и се самообслужи. АЗ бях като в транс, само седях и не можех да повярвам на очите си че човек, който виждам за първи път или айде за втори, може така да се държи в кухнята ми. Не че нещо, ама никога няма да го забравя Simple Smile))) Което не му пречи да е изключително талантлив програмист, вече щастливо женен (не за приятелката ми).

Муки нещо се загуби от хоризонта Simple Smile Муки кръщенето ли организираш или ви се размина? Simple Smile

ех видяхте ли колко е хубава Димана на Лудница Simple Smile? Simple Smile Как се наричаха такива момиченца с тъмни коси и очи - вакли? Лудница, идвай да пишеш тук, какво се скатаваш! Simple Smile В Пирдоп със сигурност не е чак толкова интересно, че да си заета по цял ден! Simple Smile

Лино, честито ви пролазило мъниче, почвайте обезопасяването! Simple Smile

Пейпърче какви масжчета и правите на Китито? Трябва ли да им правим масажи все още.... аз от месеци не съм.... Sad

месечинке намерихте ли хубав плаж за Бобо?

койчева успех с шофьорския изпит Simple Smile))) това е най-лесният изпит в живота ти, ще го вземеш споко, не ставаш по-зле, а осъзнаваш колко отговорна дейност е шофирането! Simple Smile а и огромен плюс е че не се явяваш в софия Simple Smile
помня че кормуването ми беше на рено и оттогава са ми голяма слабост френските коли - френска ли е, харесва ми Simple Smile Особено ситроените, такъв дизайн вадят, че ми е кеф само да си ги гледам, а да и семейната ни кола си е френска Simple Smile

браво бе дами, имате си всичко под ръка в дамските чанти, аз имам всичко, само не и това което ми трябва, а това което ми трябва се оказва че съм го оставила в чантата от предния ден...вкъщи която е Simple Smile мдаааааммммм Simple Smile

моите зъби, тази безкрайна история Simple Smile Снощи си пийнах една чашка биричка и си спах като пън Simple Smile засега днес не са се обаждали, да видим до кога. Майка ми също предположи че е на нервна почва и сега се притеснява, че не съм добре, че не се чувствам добре или че има някакъв проблем. Ще престана да я осведомявам за зъбното си състояние, че ми е притеснено на нея да й е притеснено Simple Smile

айде чао

# 670
  • Варна
А, Коралче,
някои скоро ще сменяме тройката с четворка Joy За плажа - не сме ходили повече, тази събота ако не вали ще видим къде ще го заведем.
Сами,
Койчева те похвали как си извадила лепилото да и залепите обувката Grinning
Момичета, как се справяте с пипащите където не трябва ръчички? Бобо много добре знае какво значи "не", но от няколко дни ми прави напук. Посяга, аз му казвам "не", той ме поглежда, ухилва ми се лукаво и пак посяга ooooh! Колкото по-силно викам толкова повече ми се хили Shocked ММ веднъж го плесна през ръцете и той ревна, аз побеснях. Не искам да го удрям, не искам да му се карам, но ми писна да ходя след него и да го местя от нарочената от него зона ooooh! Или така ще е?

# 671
Месечинке, на този етап от възрастта им най-правилното е просто да махнете всичко, което не бива да пипа, или да го обезопасите/заградите.

Коралита, Лактана 3 е вътре с био плодове - ябълки, банани и портокал, съвсем различен вкус има от обикновеното АМ, затова нея търся. Иначе си взимам Хип тук, много е хубаво  Simple Smile Ако имаш наблизо и Мюлер, и поща и не ти е проблем, да, искам да ми пратиш, на ЛС ще ми дадеш банкова сметка  Hug

За тарикатите - открай време си имам непоносимост към тях, но иначе го казах във връзка със съседката, да, че и за такава се има, не е едното чисто нахалство  ooooh!

# 672
ДОбрютрууу,

сложих маймунката в кошарата да позамажа и той набарал колана на панталона ми и го провесил навън и дрънка с него, а котаците наредени отдолу и си играят и като спрат маймунката разтърсва силно и ги гледа  Joy

Коралче
, моята лекарка като й разказвах за една колежка, дето така 80% момче, пък на следващия преглед се оказа момиче и ми вика, няма 80%, какво е това, или е момче или е момиче, няма как да е 80% нещо  :35

Месечинке, все едно маймунката описваш, но и аз просто махам каквото не бива да пипа, от онзи ден се научи как се отваря чекмедже, намери това под печката и вади престилки и кърпи и ги хвърля около себе си и а съм решила да ги прибера ха се е втурнал където и да е, за да ги вади Simple Smile а сутринта в спалнята отворил чекмеджето с шаловете ми и подрежда Simple Smile

Уф, искам печка на високо, така не мога да я включа и да направя нещо в нея, защото маймунката все е там  Twisted Evil

# 673
# 674
  • Варна
ДОбрютрууу,
сложих маймунката в кошарата да позамажа и той набарал колана на панталона ми и го провесил навън и дрънка с него, а котаците наредени отдолу и си играят и като спрат маймунката разтърсва силно и ги гледа  Joy
Ох, не, ще припадна, само като си представих картинката Joy Joy Joy Направи едно клипче Laughing
Блонди,
и наш Кукурай цъфна рано-рано, а аз снощи не можах да заспя до 12:30 поне и сега очите ми са... болят, щипят и се затварят Whistling
Спряха ни водата, отворих сайта на ВиК-то да видя докога - пишат, че няма да има вода от 10 до 22 часа ooooh! Ще пукна, посред лято цял ден без вода, а дори още няма 10  Crossing Arms Дано да са се престарали с прогнозата.

Общи условия

Активация на акаунт