Уроци по конна езда за деца в София - къде?

• 24 011
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Моето дете е на 3 години и язди голям кон. Никога не се е качвала на пони. Прави упражнения върху коня, под постоянните напътствия на треньорката.

# 31
  • Юпитер- Сатурн
Моето дете е на 3 години и язди голям кон. Никога не се е качвала на пони. Прави упражнения върху коня, под постоянните напътствия на треньорката.
В под форум - хоби има тема за феновете на конната езда. От там научих защо малките деца не трябва да яздят големи коне. Момичетата подробно обясниха защо. Ако не ме лъже паметта дори споменаваха граница за момчетата 10-12 години.

# 32
  • София
В под форум - хоби има тема за феновете на конната езда. От там научих защо малките деца не трябва да яздят големи коне. Момичетата подробно обясниха защо. Ако не ме лъже паметта дори споменаваха граница за момчетата 10-12 години.
Не казвам, че информацията не е вярна. Там където ходи детето, треньорката е завършила работа с деца и коне. Всички деца, там, яздят големи коне.

# 33
!!!!!ВНИМАНИЕ!!!!!
!!!!!Внимание!!!!! Здравейте, бих искал да ви ориентирам коя база да изберете за езда от начинаещи. Когато не можех да яздя и аз имах същия проблем с избора на конна база. Но след дълги години обучение, тренировки и усъвършенстване реших да пробвам всички конни бази в София. Но преди това бих искал да ви разкажа конкретно за конна база "Хан Аспарух". Ако искате там да се обучавате трябва да имате много свободно време и не малко пари. 10 урока ще ви въртят на корда и съответно ще изхабите много пари. Има и случай в които треньора е бил пиян. Както и собственика лично е убил един кон като му е счупил врата (имаше го и по вестниците).
Моите препоръки са да пробвате в конна база Драгалевци http://ezdasofia.com Там нещата не са както в другите бази в София. Всичко се случва във Витоша из горите. Ако сте начинаещ ще Ви изведат с кон, по асфалтиран път из гората, по който няма никакви превозни средства, с учител и внимателно ще Ви обяснят всяко нещо което един ездач трябва да знае. Аз си спомням, че при тях се научих да яздя галоп на 12-тия урок, докато ако се бях записал в "Хан Аспарух" 10 урока и още нямаше да знам как се държат юзди.
   Ако знаете един нормален кон развива спокойно 50 км/ч. Аз не мога да си представя как това ще се случи в заградена (малка) зона. В Конна база Драгалевци се предлагат много интересни оферти.
- Поход за начинаещи 2:30ч. до симеоновския водопад;
- Езда за 1 час (тръс и галоп) до Бояна или Симеоново и обратно до Драгалевци;
- Езда за 3 часа (тръс и галоп) до Княжево или Бистрица и обратно до Драгалевци;
- Езда за 6 часа (тръс и галоп) до Железница и обратно до Драгалевци.
Та съветвам ви да помислите  newsm78 и внимателно да прецените къде бихте желали да се обучавате.

# 34
  • София
Хъмм... водих веднъж дъщеря ми с приятелка във въпросната конна база Драгалевци с ваучер. Оказа се, че ги разходили из гората на кон и не им казали и думичка през цялото "возене". Общо взето това посещение охлади мераците за езда и от тогава не е ставало дума да се ходи. Преди това няколко пъти ходихме на конна база "Хан Аспарух" (не помня кой клуб), където тренировката беше много по-интересна и от детето си изискваше активно да участва. Определено му беше харесало много повече.

# 35
Хъмм... водих веднъж дъщеря ми с приятелка във въпросната конна база Драгалевци с ваучер. Оказа се, че ги разходили из гората на кон и не им казали и думичка през цялото "возене". Общо взето това посещение охлади мераците за езда и от тогава не е ставало дума да се ходи. Преди това няколко пъти ходихме на конна база "Хан Аспарух" (не помня кой клуб), където тренировката беше много по-интересна и от детето си изискваше активно да участва. Определено му беше харесало много повече.
В конна база Драгалевци има различни ваучери, само за разходка, урок или езда за напреднали. Зависи какви ваучери сте си закупили (то си пише на тях).

# 36
Не знам как може да се толерира такова отношение на пиян педагог към деца в неравностойно положение (лично съм присъствал на такъв урок в конна база "Хан Аспарух") #2gunfire smile3511 beer3 beer

Общи условия

Активация на акаунт