В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 98 082
  • 639
  •   1
Отговори
# 120
  • Cyprus, Пловдив
Да питам някой усети ли сутринта земетресение към 5.30 беше кратко?

Не  Rolling Eyes

# 121
  • До хладилника, който обичам
И в новините не се съобщава за нови остатъчни трусове след благоевградското вчера.

# 122
  • Пловдив
Нищо не съм усетила, а съм на 7 етаж.

# 123
Нищо не съм усетила, а съм на 7 етаж.
аз също живея на 7мия етаж ама даже не съм разбрала за земетресение newsm78 Simple Smile

# 124
Здравейте момичета!Имам нужда от помощ-Как от Метро( до SPS) да стигна до МОЛ Пловдив (на младежкия хълм ли беше?? newsm78.Днес ще падат големи обиколки.С кола ще сме.Горе-долу познавам Пловдив,но ако ми кажете от къде ще ни е по-пряко ще се радвам.Благодаря ви предварително.
Лек и усмихнат ден. Hug

# 125
Детската железница до колко часа работи през почивните дни?  newsm78

# 126
17 и 30 е последното влакче

# 127
17 и 30 е последното влакче
Благодаря! Че ми казаха, че само до обед се движи, което е странно. Дали има сайт с разписание някъде?

# 128
има фб страничка, там го има разписанието- сори, ако ти е късно, сега виждам въпроса

# 129
Благодаря, намерих я!

# 130
Хей, Пловдивчанки много сте неактивни! Последната ви активност е била на датата на моята сватба. Искам да ви похваля обредната зала в Тракия! Ние бяхме четвъртата двойка, която се е женила там, бяха ни украсили и залата. Вероятно повечето сте минали по този път, но може да има неомъжени все още. Simple Smile

# 131
Хей, Пловдивчанки много сте неактивни! Последната ви активност е била на датата на моята сватба. Искам да ви похваля обредната зала в Тракия! Ние бяхме четвъртата двойка, която се е женила там, бяха ни украсили и залата. Вероятно повечето сте минали по този път, но може да има неомъжени все още. Simple Smile
Къде в Тракия има обредна зала?

# 132
  • Пловдив
В новата сграда на кметството.

# 133
Да попитам и тук - някой знае ли друга частна ясла освен "Вълшебник"  Hug

# 134
  • Пловдив
Ще го имам в предвид Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт