В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 081
  • 639
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Zolka, не виждам някой да е писал, че е проблем да се обсъждат болниците и ражданията тук. Все пак по-полезни с инфото си ще сте и в конкретните теми, където, естествено има и повече отговори на въпросите свързани с раждането там, затова и дадох линк.
 Peace

# 106
Zolka, не виждам някой да е писал, че е проблем да се обсъждат болниците и ражданията тук. Все пак по-полезни с инфото си ще сте и в конкретните теми, където, естествено има и повече отговори на въпросите свързани с раждането там, затова и дадох линк.
 Peace

Провокира ме red soul с препоръката "радвам се за бъдещите майчета,но нека обсъждат болниците в съответните теми".
Иначе съм съгласна и както казах-добре е, че са дадени линкове към темите.

# 107
  • Пловдив
Виждам, че  red soul се е изплашила и си е изтрила репликата, но аз съм съгласна с нея. Имам чувството, че темата се е превърнала за доктори и раждане, а не е така. Нормално е тези неща да се пишат в съответните теми.

# 108
Виждам, че  red soul се е изплашила и си е изтрила репликата, но аз съм съгласна с нея. Имам чувството, че темата се е превърнала за доктори и раждане, а не е така. Нормално е тези неща да се пишат в съответните теми.
не,аз се засягам само от мненията на някой,който е важен за мен. Махнах го,тъй като казаха,че има др.тема"Кеде в Пловдив"/ която между другото не успях да намеря,за това ,ако може дамата да пусне линк тук,за да си задам въпроса,без да притеснявам когото и да било-пък и то си общуват само две-три бременни мами,разбирам ги,когато си бременен си мислиш,че всички са ти длъжни,до някъде и аз бях така Grinning
Още веднъж им желая леко раздане! Hug

# 109
не,аз се засягам само от мненията на някой,който е важен за мен. Махнах го,тъй като казаха,че има др.тема"Кеде в Пловдив"/ която между другото не успях да намеря,за това ,ако може дамата да пусне линк тук,за да си задам въпроса,без да притеснявам когото и да било-пък и то си общуват само две-три бременни мами,разбирам ги,когато си бременен си мислиш,че всички са ти длъжни,до някъде и аз бях така Grinning
Още веднъж им желая леко раздане! Hug
Аз зададох въпроса за раждането,защото ми стана интересно Пл мамита къде ще раждат.Но явно съм го задала на грешното място,и стана скандал Simple Smile сориииии Sad

# 110
  • Пловдив
Къде в Пловдив
Не виждам да е станал чак пък скандал. Поуспокойте се малко.  Peace
Zolka   Hug

# 111
  • Fort Worth, TX
Здравейте.

# 112
  • Пловдив
И тук да попитам, къде мога да запиша девет годишния си син на уроци по китара?

# 113
  • До хладилника, който обичам
Темата не е за раждане, нито за бял и черен списък за болници и лекари Peace
В рамките на дискусията, която възникна, само ще отбележа, че в Окръжна болница и кучето си не бих закарала да ми лекуват. И това мнение, впрочем, се споделя от много здравни работници в другите болници, не от професионална завист или спортна злоба, а като факт.

Заради некадърните лекари в Окръжна, баща ми вече не е сред нас. Ако дори малко повече ги беше грижа за това, което правеха, нещата можеха да имат драматично различен развой. В случая става дума за спешния им кабинет в началото на годината, но пак там през септември м.г. буквално избягахме след няколко псевдо-прегледа от техните лекари и заведохме детето за операция от апандисит другаде.

И още, като предупреждение - част от линейките на спешна помощ имат неофициална договорка, вероятно подплатена с пари, да карат спешните пациенти в Окръжна, като ги баламосват, че тя е "дежурна" (дежурни няма отдавна, всяка болница е самостоятелна и си поддържа спешен прием). Внимавайте, ако ви се наложи да викате линейка за вас или близък.
Който има лични сантименти за ОБ, пожелавам му късмет. За там ще е нужен.

# 114
Некадърни лекари има на всякъде. АГ в Окр болница е на най-високо ниво за цял Пловдив.Не можеш да слагаш под общ знаменател АГ специалистите в Окръжна и докторите на баща Ви.Спешна помощ работи на дежурства с определени болници в Пловдив  Naughty Това не е ''бодни пръчка-пий вода''кой където му е кеф да си дава дежурства   Laughing Laughing Laughing

# 115
Имам наблюдения не само над спешното отделение Laughing и съвсем не съм само аз. То не е дребен дефект това, че да се покрие. Самият факт, че това е обичайна тема за разговор сред всички здравни работници във всички други по-големи здравни заведения, е достатъчен да породи немалко мисли. Лошите практики трудно се скриват.

Също така и не мисля, че там АГ отделение е на най-високо ниво за цял Пловдив. Щом смяташ, че там са най-добри - иди да раждаш при тях, разбира се, твое право е.

За спешната помощ даже няма да си дам труда да коментирам. Това е всеизвестна тайна Tired За мен е важно да предупредя тези, на които им е от значение, а всеки е свободен после да прави каквото си ще.

# 116
Бу, можеш ли да бъдеш по-конкретна, с имена? Или не ти се занимава? Не го пиша с лоши чувства, просто искам да знам.

# 117
  • Fort Worth, TX
Темата не е за раждане, нито за бял и черен списък за болници и лекари Peace
В рамките на дискусията, която възникна, само ще отбележа, че в Окръжна болница и кучето си не бих закарала да ми лекуват. И това мнение, впрочем, се споделя от много здравни работници в другите болници, не от професионална завист или спортна злоба, а като факт.

Заради некадърните лекари в Окръжна, баща ми вече не е сред нас. Ако дори малко повече ги беше грижа за това, което правеха, нещата можеха да имат драматично различен развой. В случая става дума за спешния им кабинет в началото на годината, но пак там през септември м.г. буквално избягахме след няколко псевдо-прегледа от техните лекари и заведохме детето за операция от апандисит другаде.

И още, като предупреждение - част от линейките на спешна помощ имат неофициална договорка, вероятно подплатена с пари, да карат спешните пациенти в Окръжна, като ги баламосват, че тя е "дежурна" (дежурни няма отдавна, всяка болница е самостоятелна и си поддържа спешен прием). Внимавайте, ако ви се наложи да викате линейка за вас или близък.
Който има лични сантименти за ОБ, пожелавам му късмет. За там ще е нужен.
Това са доста сериозни обвинения.Ако са подплатени с факти мисля, че мястото им не е да се разнасят по форума, а на съвсем друго ниво.Всяко стадо има мърша.Не мисля, обаче ,че си права за Аг отделението.Съжалявам за това, което ви е сполетяло, но ако беше станало във Вми сега нея щеше да плюеш.

# 118
Бу, можеш ли да бъдеш по-конкретна, с имена? Или не ти се занимава? Не го пиша с лоши чувства, просто искам да знам.
Не, защото няма смисъл. Чудихме се да повдигаме ли официални обвинения, но по ред лични причини решихме, че няма да го правим.

Креми Анев - не, не мисля, че това, което се случи, е изобщо нормално. Няма нито смисъл, нито полза да разправям детайли. Само едно дребно нещо ще кажа - там хемоглобин 60 (шестдесет!), спаднал от 80 за една нощ, ни беше съобщен като "лека анемия". Не беше, разбира се, никаква лека анемия. Не е нужно дори човек да има медицинско образование, за да знае, че не 60, не 80, а и 90 не е нормален хемоглобин за мъж. И ако ни бяха казали предния ден, че е с 80, щяхме да се погрижим да има действия. Вместо това, в спешното ни казаха, цитирам, "не се занимаваме с него, имаме по-спешни случаи, радвайте се, че не му обръщаме внимание". Не знам по-спешните си случаи дали ги изписаха живи, но на баща ми това необръщане на внимание имаше фатални последици. Извикаха си консултанта 36 часа по-късно, вместо по спешност. Човекът се хвана за главата, буквално, и веднага нареди трансфер в друга болница, последвана от спешна операция. Там направиха всичко по силите си, но много голямото закъснение от денонощие и половина за операция по спешност, огромната кръвозагуба и погрешното лечение бяха факт. 51 дена се бориха, но не успяха да го спасят. Нямам никакво съмнение, че в спешното отделение носят вината за това, не на последно място и заради директното обяснение от консултанта им (достатъчно известно име в града, за да му се вярва без резерви).

И за АГ-то им има достатъчно лични истории... и за другите им отеделения. Всеки е свободен да си взима решенията сам, момичета и момчета. Никого в нищо не убеждавам, само добавям моите 5 стотинки. Главите на раменете ни са за това.

# 119
  • Fort Worth, TX
Да питам някой усети ли сутринта земетресение към 5.30 беше кратко?

Общи условия

Активация на акаунт