В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 409
  • 639
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
за цена до 6 лева - плащаш 3, над 6 - плащаш 4
*не важеше за някои крайни квартали, но не съм сигурна кои точно Peace

# 286

Днес се возих,умишлено... не платих никакви такива цени Crossing Arms Платих си точната сума като поп Tired

# 287
И нищо ли не му каза? Аз щях да питам "нали сте от точка до точка" да видим какво ще каже  Peace

# 288
  • Пловдив

Днес се возих,умишлено... не платих никакви такива цени Crossing Arms Платих си точната сума като поп Tired
Сериозно?
Почти всекидневно използвам услугите им и никога не съм плащала повече от 3/4 лева Rolling Eyes

# 289
Сериозно Peace Не казах нищо,щото просто изобщо не исках да говоря ,само да се прибера по-бързо.

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 13:57 от sparkling eyes

# 290
Пътувам с Виайлет почти всеки ден, ако ги хванете от пътя, си плащате колкото покаже брояча, ако се извика с поръчка : до 3лв, плащаш колкото е брояча, от 3 до 6лв., плащаш 3лв.

Веднъж ми се случи един шофьор, който искаше най-нагло да си ме излъже, поръчах по тел. на адрес, брояча показваше 3.75лв., аз го питам колко ви дължа, той ми отговаря 3.75лв., след малко вика -опааа, вие сте на поръчка, значи 3 лв.

# 291
  • Пловдив
а, затова хич не се бях сетила Peace - и аз пътувам само с извикана кола

# 292
Извиках я Peace Даже чаках 10 мин,от казаните ми 5мин., но може би трябваше да си направя устата,за да ми направят всъщност съществуващата им отстъпка Crossing Arms

# 293
Здравейте Simple Smile
Реших да пиша тук и да намеря малко дружки. Живеяв кв. Хр. Смирненски, има ли тук и други мамчета от квартала? Скоро родих, а моите приятелки повечето нямат деца и са на работа. Ще се радвам да се запозная с нови хора, а след време може да се събираме и за разходки, ако има желаещи. Имам по-голямо детенце, което ходи на градина в ЦДГ "Рая", ако пък има мами на които децата също ходят там ще се радвам да пишат. Ами... май е това от мен за сега   bouquet

Надявам се приемате нови членове в групата  Crazy

# 294
Добре дошла Перличке!
Аз също съм нова в групата, а и от 3-4 години съм в Пловдив - Смирненски...
Хубав ден на всички  Hug

# 295
  • Пловдив
Добре дошла перличке!
За такситата - има шофьори, които се правят на интересни за такива промоции, защото не ги устройват. Аз като бях бременна, лятото на 2011, пак имаше такава промоция, но на друга фирма. Редовно ги ползвахме, но на няколко пъти попадах на шофьори, които ми викат няма да ви возим за 3 лева, щото не ни излиза сметката. Правили ми отстъпка само защото съм била бременна. Даже някои отказвали по-дълги курсове. Много е дразнещо. Щом има промоция, ще си я търсим, пък ако се правят много на интересни, аз звъня на централата да ги глобят.  Mr. Green

# 296
  • пловдив
Здравейте, мамчета! Декември дойде, Коледния благотворителен базар на Движение на българските майки наближи и да ви пусна албумчето със снимки, на творбите, с които ще се опитаме да ви зарадваме и тази година  Hug

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151728621371374.1073 … 261373&type=1

# 297
Здравейте!
Може ли координати за д-р Наталия Недева- хомеопат. Знам че е натоварена, но от опит не боли глава Simple Smile. Къде е кабинетът й? Изобщо, ще съм благодарна за всякаква информация Hug

# 298
Здравейте,майнички!Ще ни приемите ли с бебе Христо във вашата групичка?Живеем до стадион Христо Ботев,ще се радвам да си намерим дружки за разходка.

# 299
Като гледам лятното име на темата, направо ме побиват тръпки. Как сте в снега?

Общи условия

Активация на акаунт