В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 98 605
  • 639
  •   1
Отговори
# 270
Докато бях на работа постоянно от Сенди поръчвахме. Много ми харесваха Simple Smile Определено довечера хахах Simple Smile ще поръчвам от Сенди за вечеря  Blush Mr. Green

# 271
И Хепито имат доставка по домевете.

# 272
И Годзила

# 273
Да, за тях знам, редовно си поръчвам от хепи, но вече много ми омръзна.
Да питам, къде има магазини на Зара и Бершка?

# 274
Да, за тях знам, редовно си поръчвам от хепи, но вече много ми омръзна.
Да питам, къде има магазини на Зара и Бершка?

Няма тук Peace

# 275
Темичката ви е много хубава и полезна, затова се записвам при вас...

# 276
Здравейте, момичета.

Имам нужда от малко помощ в ориентирането. Трябва ми поликлиника "Капана" (поне така я нарече моя лекар). В Google ми излизат повече от едно места, а като отида на най-вероятното според бързите обяснения на доктора (ул. Хр. Дюкмеджиев № 32) не мога да намеря информация, нито за работно време, нито за това, с какво по-точно се занимава клиниката. Поликлиниката ми трябва, за да ми напишат болничен за следващ месец от бременността. Пишете, ако се сещате за мястото.

Поздрави и благодаря!  Hug

# 277
Доколкото се сещам: Ако идваш от кръстовището на 6-ти септември, посока към тунела. Преди тунела завиваш надясно, към Джумаят. В самото начало, преди двата денонощни магазина за цигари, една ъглова къща е. Минаваш от дясно на къщата и входът е от улицата без изход.

# 278
Здравейте, момичета.

Имам нужда от малко помощ в ориентирането. Трябва ми поликлиника "Капана" (поне така я нарече моя лекар). В Google ми излизат повече от едно места, а като отида на най-вероятното според бързите обяснения на доктора (ул. Хр. Дюкмеджиев № 32) не мога да намеря информация, нито за работно време, нито за това, с какво по-точно се занимава клиниката. Поликлиниката ми трябва, за да ми напишат болничен за следващ месец от бременността. Пишете, ако се сещате за мястото.

Поздрави и благодаря!  Hug

В поликлиниката в Тракия също има комисия-платена за болничен. Wink

# 279
  • пловдив
Здравейте, мамчета  Hug

Раничко е за Коледа, но... джуджетата запретнаха ръкави и реших да ви имформирам отрано  Wink

За поредна година Движение на българските майки - звено Пловдив, ще организира Коледен благотворителен базар. Събраните средства ще бъдат изразходени за проектите по които помагат от няколко години на домовете за отлеждане на деца лишени от родителска грижа в гр. Асеновград, с. Зелениково и с. Нареченски бани. По подробно за проектите можете да прочетете в страницата във Фейсбук на Фондация ДБМ - Пловдив
https://www.facebook.com/notes/%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1 … 2/530504600316697

а това е албумчето със сътвореното и полученото до момента
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151728621371374.1073 … 261373&type=1

Базарът ще се проведе на 20,21 и 22 декември в МОЛ Пловдив  Peace

# 280
Девойки, кое такси возеше от точка  до точка  newsm78

# 281
6160  - Виайлет такси

# 282
Какво значи от точка до точка?

# 283
Какво значи от точка до точка?

Означава, че независимо от цената, която ти показва брояча, плащаш твърда сума. Но си имаше някакви граници.

# 284
  • Пловдив
Каква е актуалната оферта на Виайлет сега? Не знаех, че има такси от точка до точка в момента.

Общи условия

Активация на акаунт