В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 373
  • 639
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте мами........Ходите ли на разходки с пиленцата?

# 376
  • Пловдив
Благодаря, Зла вещица  bouquet А от колко часа са рисунките на асфалт, знаеш ли?

# 377
Скъпи мами, пловдивчанки Hug

Имам следния въпрос-надявам се да ми помогнете.

Имате ли информация, дали има автобусчета от летището до Пловдив-Крумово, до жп гарата,или автогарата.
Или пък ,как се движат такситата, каква е тарифата?

Предварително благодаря Hug

# 378
Най-добре си извикай такси на 032/6155 или 032/6665 - това са най-евтините таксита в града. През деня карат на 0,45 лв/км, но тъй-като имаша и извънградско, ще ти направят оскъпяване - някъде между 20 и 40% от отчетеното на апарата. Няма транспорт обществен между летището и града.

# 379
много благодаря за отговора Hug

# 380
Здравейте момичета,
извинете ме може да сте коментирали ,но нямам много време да се връщам назад,видях ,че в Тракия има цирк от два дни,някой знае ли колко струват билетите и заслужава ли си цирка? Моето дете ме побърка да отидем,но нямам много време за да мина и да проверя сама? Благодаря предварително!   bouquet

# 381
  • Пловдив
http://www.sofiacircus.com/page/ТУРНЕ/13/index.html
Това е. Билетите ще са по 10 лева. Има вече разлепени афиши. Имаше някаква възраст на децата, до която влизат безплатно, но не запомних.
А, сега видях - до 7 години с придружител.

# 382
http://www.sofiacircus.com/page/ТУРНЕ/13/index.html
Това е. Билетите ще са по 10 лева. Има вече разлепени афиши. Имаше някаква възраст на децата, до която влизат безплатно, но не запомних.
А, сега видях - до 7 години с придружител.

Блaгодaря ти ! Simple Smile

# 383
  • filibeto-maina:)
Искам да попитам има ли майки от Пловдив които са се справили с Атопичен дерматит чрез хомеопатия ..... или с мед. козметика. Много съм притеснена и подтисната от факта че трябва да гледам малкото си бебче как се изнервя от сърбежа и неспокойния сън. А дерматоложката ми е изписала елидел и липобазе, което според мен само ще замажат нещата временно.
Прерових целия форум, не ми се иска да пускам тема по този въпрос, само една майка е казала че са се справили но тя е от София.

# 384
Искам да попитам има ли майки от Пловдив които са се справили с Атопичен дерматит чрез хомеопатия ..... или с мед. козметика. Много съм притеснена и подтисната от факта че трябва да гледам малкото си бебче как се изнервя от сърбежа и неспокойния сън. А дерматоложката ми е изписала елидел и липобазе, което според мен само ще замажат нещата временно.
Прерових целия форум, не ми се иска да пускам тема по този въпрос, само една майка е казала че са се справили но тя е от София.
Пусни тема,повече хора ще пишат според мен в "бебето и детето"   Peace

# 385
здравейте,търся майки в пловдив, в района на военна болница,с които да ходим на разходки,да общувам.аз имам момиче на 5 месеца.

# 386
Ще ти пиша на лични координати на класически хомеопат в Пловдив, на нас ни помогна с АД, беше на 5 месеца като се прояви при нас

# 387
Аврора, ще ми напишеш ли и на мен координати на хомеопата, каква е таксата, за колко време ви реши проблема? Благодаря!

# 388
Здравейте, мами от любимия ми Пловдив! От Пазарджик съм и имам молба-търся адреса на добър детски алерголог в Пловдив, тъй като в нашия град има само 3-ма алерголози, за които чувам противоречиви мнения.   bouquet

# 389
  • Пловдив
за д-р Бакалова има много добри отзиви Peace

Общи условия

Активация на акаунт