В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 348
  • 639
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте, мами.
Знаете ли къде ще има организирани мероприятия за деня на детето в неделя?

# 391
  • Пловдив
в Стария град, пред Общината, пред Кауфланд, на Гребната, в МОЛ Пловдив и на входа на МОЛ Галерия... На първо четене за това се сещам Peace

# 392
  • Пловдив
Мерси, Суийт   bouquet

# 393
В Историческия музей на Съединение от 10 часа ще  рисуват и оцветяват децата, пък майките могат да се учат да бродират български шевици през това време.

# 394
Здравейте,дами! Можете ли да ми препоръчате алтернатива за лятото за седемгодишно дете-детски център,занималня или нещо подобно? И по възможност някъде около бул. "6-ти септември" или в "Тракия". Благодаря предварително!

# 395
На площад Съединение,в сградата на Проектантска има занималня. Каката я водих там лятото, след като завърши първи клас. http://www.talant-bg.com/lqtna-zanimalnq.html

# 396
На площад Съединение,в сградата на Проектантска има занималня. Каката я водих там лятото, след като завърши първи клас. http://www.talant-bg.com/lqtna-zanimalnq.html

Доволна ли си от занималнята? Ходих днес да видя,сякаш добре ми се стори,и цената в сравнение с други места сякаш е по-поносима за моите възможности. Ще бъда благодарна,ако споделиш впечатления.

# 397
Доволна съм, добре се грижеха за децата, не е евтино, но за мен това беше вариант, защото нямаше кой да я гледа, а и ми беше удобно, като място за водене и взимане всеки ден. Освен игрите ги караха да четат и да пишат по малко, единия ден се беше се сбила с някакво момче, така и не разбрах какво бяха делили, но освен този инцидент, други не е имало. Имай в предвид обаче, че това е било преди 4 години и нещата може да са се променили от тогава.

# 398
  • до Пловдив
Запис Simple Smile

# 399
Доволна съм, добре се грижеха за децата, не е евтино, но за мен това беше вариант, защото нямаше кой да я гледа, а и ми беше удобно, като място за водене и взимане всеки ден. Освен игрите ги караха да четат и да пишат по малко, единия ден се беше се сбила с някакво момче, така и не разбрах какво бяха делили, но освен този инцидент, други не е имало. Имай в предвид обаче, че това е било преди 4 години и нещата може да са се променили от тогава.
Благодаря ти!

# 400
Бихте ли ми препоръчали добър невролог в Пловдив! Благодаря!

# 401
Д-р Каназирска.Приема в ДКЦ 1 и зад спирката на Тунела-север/под блока е кабинета/.
Д-р Милвена Коева-приема в новата кооперация зад спирката на моста на Герджика.
..но всъщност не си уточнила за дете или за възрастен?

# 402
Днес в близост до Форум Тракия намерих карта за пътуване за дете под 7 години, ако някой е загубил такава нека ми пише на лични! Благодаря!

# 403
  • Пловдив
те са безплатни, сигурно ще си издадат нова и няма да я търсят.

аз искам да похваля Детски отдел на библиотека Иван Вазов, който се намира на ъгъла на авксентий велешки с филип македонски (улицата на турското консулство) - за всички, които имате дете 0+ години - посетете мястото, ще останете очаровани. Аз често купувах ли купувах детски книги, имаме доста, няма как да изкупя книжарниците, но в библиотеката моето 3 годишно научи много за любовта към книгите! Не мислете, че е нужно да може да четете - напротив, имат всички онези книжки за бебета с твърди корици, изобщо всичко що излиза на пазара, те го имат първи, има страхотни неща, постоянно ходим (е, защото не работя  Laughing). Има дивидита с филми, отдел за чужда литература с какви ли енциклопедии на няколко езика, дискове с приказки за колата (от които малката е запленена и ги слушаме както на дълъг път,така и из града).
Тъжно е, че няма много деца, че сме почти единствени на тази възраст, за 6 месеца само още една майка с 3 годишно засякох, а ходя честичко-има си и малко детско кътче със столчета барбарони,където децата да четат.
Безплатно е за деца до 7, а за деца над 7 години - 3 лв е картата на година!!!
Дано повече хора, които не са знаели библиотеката видят това,не ми дават да направя фейсбук, че са едно държавно/общинско управление, дъщерно на голямата библиотека и всичко минава през институции или там каквото... ooooh!

# 404
  • Пловдив
и аз да питам за занималня през лятото обаче за 3 годишно и половина - иска ми се да я запиша на балет, модерни танци и/или рисуване. За сега плуване отпада, тенис е малка. Но тъй като няма да ходи на градина до 5 годишна сигурно, искам да имам алтернатива на половин ден поне с някакви занимания, а и е активно дете, нуждае се. Важно ми е да са до 5 деца в група. За рисуване или някаква школа в стария град добра, ако сте чували? Иначе района не ми е важен, център ми е удобен, но стига да е нещо хубаво - ще я водя и по другите квартали.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт