В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 227
  • 639
  •   1
Отговори
# 435
Точно като бардак го знам и аз, не ми се струва подходящо за посещение, пък и с дете....

# 436
Точно като бардак го знам и аз, не ми се струва подходящо за посещение, пък и с дете....
Благодаря, че казахте. Само това оставаше - да се натресем там ooooh!
Във Филипополис как е?

# 437

доста е далеч от центъра - чак след търговиите на брезовско шосе, и пак е в Кършака, тоест проблема с минаването през моста на Марица, до Водната палата пак стои. За мен Метропол е по-добре от Филипополис. Ако отседнете в Метропол, през пешеходния мост сте на центъра и от там в стария град.

# 438
  • Plovdiv
Петър I също не е лош и е в Стария град, Севън хилс също, Норис е значително близо до Центъра.

# 439
  • Пловдив
аз отначало бях за Норис - има си паркинг за клиенти, пеша до центъра...цените обаче не знам какви са.
другият, който нарекохте бардак, съм го изровила от оферта, предложението ми не беше да са в него, а да потърси като оферти какво има.
Но няма много... newsm78

В нашия град да сте виждали истинско Пони!? Само в равнища и в житница сме виждали, но ако има и по-наблизо, някой ресторант/хотел да е закупил за атракция? Войводино как е конюшната, хубава ли е, има ли малки понита там...Ние сме на тема "искам пони" и много се чуди на рекламата защо момиченцето не го иска онова пони, ами кренвирш  Laughing

# 440
В парк Острова, в Пазарджик, има понита.

# 441
Ако, някой иска и има възможност да помогне: "В Пловдив спешно търсят кръводарители (група А+) за бременна", статията е от вчера вечерта в дира:

http://dnes.dir.bg/news/-16977009?nt=4

# 442
  • Пловдив

да, мръсни, миришещи и само за изложба. Огледах ги внимателно, нямаше възможност за яздене...освен ако не съм попаднала на човек. Но яко вмирисани  Outta Joint

# 443
За справка - всеки хотел предлага т.нар. почивка от няколко часа.

# 444

да, мръсни, миришещи и само за изложба. Огледах ги внимателно, нямаше възможност за яздене...освен ако не съм попаднала на човек. Но яко вмирисани  Outta Joint
Аааа, ама ти искаш за яздене.
Иначе, да, миришат, ама то не съм попадала на немиришещ кон/пони, честно казано. Като дете баща ми ми купи кон, на година беше някъде, ми, миришеше си и не исках да се качвам на него. Crazy

# 445
  • Пловдив
хаха и ти си права...! но поне в конюшните ги къпят, решат, има някаква поддръжка - докато в зоо градините, само май ги хранят  ooooh!

п.с отиде ли до детския отдел да взимате книжки?

Ще има четене на открито за деца в Градската градина (8-9 юли мисля), организирано от детския отдел, както и курсове по езици, безплатни за читателите, всеки ден от другата седмица от 10 и 30 до 12 и 30 - немски, английски, италиански, френски, преподават деца на деца, така да се каже - ученици от езиковите гимназии. Читатели до 7 години се записват безплатно. Аз мисля да заведа малката, да видим какво е точно, ние сме задължително присъствие като читател на годината, няма да се излагаме  Laughing

# 446
  • Пловдив
а да, забравих и другото събитие - в капана на улицата на Мармалад (братя пулеви се казва) всеки уикенд цялото лято ще има работилнички за деца - ние сме редовното присъствие! Плащаш там различни суми и оцветяват керамика, дърво, нижат мъниста, правят плюшени играчки, рисуват им с кана...абе добре се занимава моята, докато пия фреш от съседния павилион  Laughing

# 447
  • София, Смолян
Момичета, здравейте, извинявам се, че така нахълтвам в темата, но имам нужда от съвет. Не съм от Пловдив, но по стечение на обстоятелствата ще съм там по време на рождения ден на дъщеря ми. Бихте ли ми препоръчали сладкарница, в която мога да поръчам торта за рожден ден. Благодаря предварително!

# 448
  • Plovdiv
Мон Шери и Чочко на мен най-много ми допадат.

# 449
Можеш да се свържеш с нашата съфорумка Пепи. Уникални са й тортите: https://www.facebook.com/PeppinaCakes/timeline

Общи условия

Активация на акаунт