В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 175
  • 639
  •   1
Отговори
# 450
  • София, Смолян
Момичета,   bouquet

# 451
  • Пловдив
и аз съм за пепито! Но няма сертификат, тя ги прави домашни!
Иначе Долче мела, до Пожарната, като качество - цените иначе са брутални.

Събитието за деца за четене на открито е от утре и продължава 3 дни в градинката на джумаята, 10-12 часът.

# 452
  • Пловдив
Днес (а и всеки четвъртък) на същото място, на което уикендите се провеждат детските работилнички, ще се проведе фермерски пазар - не знам точно какво се предлага, тъй като и аз евентуално днес ще го посетя за първи път. Ще споделя впечатления след това Simple Smile

Искам да попитам и дали някое от Вашите дечица посещава уроци по плуване в момента (тъй като като цяло информацията, която има из форума, е от по-отдавна). Засега из Фейсбук видях два варианта - Новотела (Елена, преди май е вдоила курсове във ВСИ) и Младост (Теодора Трифонова).. препоръки? Мерси предварително?

И другият ми въпрос е дали някой е поръчвал веганска детска торта (без краве мляко и яйца, тъй като синът ми има алергия към тях) - ще попитам в ресторант Veggic на центъра, но ако има някой и други идеи, ще съм благодарна (тъй като не само трябва да е без мляко и яйца, но и да има багери Simple Smile) ). Засега (минали две години) аз му приготвях торта, но тази година изискванията надминават възможностите ми Simple Smile

# 453
Веган торти съм опитвала в "Стевия".

За домашното парти тортата от Долче Мела ми излезе точно колкото тортата на Чочко за детския център. И двете са детски.

# 454
Днес (а и всеки четвъртък) на същото място, на което уикендите се провеждат детските работилнички, ще се проведе фермерски пазар - не знам точно какво се предлага, тъй като и аз евентуално днес ще го посетя за първи път. Ще споделя впечатления след това Simple Smile

Искам да попитам и дали някое от Вашите дечица посещава уроци по плуване в момента (тъй като като цяло информацията, която има из форума, е от по-отдавна). Засега из Фейсбук видях два варианта - Новотела (Елена, преди май е вдоила курсове във ВСИ) и Младост (Теодора Трифонова).. препоръки? Мерси предварително?

И другият ми въпрос е дали някой е поръчвал веганска детска торта (без краве мляко и яйца, тъй като синът ми има алергия към тях) - ще попитам в ресторант Veggic на центъра, но ако има някой и други идеи, ще съм благодарна (тъй като не само трябва да е без мляко и яйца, но и да има багери Simple Smile) ). Засега (минали две години) аз му приготвях торта, но тази година изискванията надминават възможностите ми Simple Smile
Плуването в Новотела е актуално, но треньорката се казва Ленка
https://www.facebook.com/groups/1479705708923949/

# 455
  • Пловдив
Да, точно така - Ленка, моя грешка. Обадих се на нея, но се оказа, че през седмицата има само за най-малките (до 3г.), а синът ми е на 3г. и спадал към по-голямата група. Големите тренират само в неделя - ще пробваме някоя неделя и ние Simple Smile

Що се отнася до тортите - оказа се, че "Стевия" е затворил. Отидох да поразпитам и там, но мястото е вече празно. Попитах във Veggic - вариант са ми, но ще попитам следобед и в "Мелето" (Fresh House Meleto) ..  накрая ще направя пак сама тортата и ще я украся с истински пластмасови/дървени багери отгоре Simple Smile)

И последно ..относно фермерския пазар, за който бях писала - имаше доста интересни неща. Същото е като в неделя на Гребната база, ако някой е ходил.

# 456
Колко струва един урок за деца под 3 години в Новотела, ако не е тайна, разбира се?

# 457
  • Пловдив
Не съм ходила и съответно не знам със сигурност, но на страницата във Фейсбук пише, че един час струва 12лв.

Преди малко попаднах на интересна информация относно детски музей на колела, който ще бъде на 27-ми юли /неделя/ в Пловдив, пред Общината - http://mediacafe.bg/novini/savremeno-izkustvo/Detski-muzej-na-ko … ga-v-Plovdiv-6219

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 10:29 от T.

# 458
Колко струва един урок за деца под 3 години в Новотела, ако не е тайна, разбира се?
Да, 12лв. е за майката с детето.Под три годинки плуват заедно.

# 459
  • Пловдив

Що се отнася до тортите - оказа се, че "Стевия" е затворил. Отидох да поразпитам и там, но мястото е вече празно. Попитах във Veggic - вариант са ми, но ще попитам следобед и в "Мелето" (Fresh House Meleto) ..  накрая ще направя пак сама тортата и ще я украся с истински пластмасови/дървени багери отгоре Simple Smile)

виж и Ванилницата за веган торти, в София, но все някак може да се донесе - приятел или да отидете, ако имате желание
https://www.facebook.com/vanillakitchenbg?fref=nf

# 460
  • Пловдив
Мерси за отговорите. В крайна сметка взех торта от Veggic - беше вкусна. Следващият път може да пробваме и някой от другите варианти, които предложихте Simple Smile

Във връзла с другия ми въпрос - плуването за деца - видях, че и в хотел "Екзотик" /Марково/ предлагат обучение по плуване за деца - някой с отзиви.. че тази седмица е крайно време да приключа и с този въпрос.

# 461
  • Пловдив
А ВСИ провери ли, не четох много нагоре дали освен Новотела си ходила и на подновения басейн във ВСИ, има си отделен за деца, доста добре изглеждат нещата. Аз едно време ходех на всички места Младост, Новотел, ВСИ и разбира се Новотелът беше най-добре, но пък сега с ремонта на ВСИ, удобството за спиране с кола, близостта ми до него - има си значение. Новотела ще ти дерат кожата за паркинг, а иначе ще спираш далече на безплатно, пък детето после го прибираш къпано...
През хотел Екзотик често минавам, но съжалявам нямам лични наблюдения - единствено хубави неща съм чувала обаче за самия хотел.

# 462
Моя приятелка преди време водеше децата си на плуване в х-л "Беркут" в Брестник. Сега не знам дали още има учителка, но можете да проверите как е: http://www.hotel-berkut.eu/?controller=page&page_id=146

# 463
  • Пловдив
ВСИ не съм проверявала.. Разбрах, че са го реновирали, но съм останала с впечатлението, че там приемат по-големи деца (над 5г.), а моето е на 3г. .. или не е така?

# 464
  • Пловдив
Не е така. Отиди, особено ако ти е по-близо от Новотела и хотелите по периферията на града

Общи условия

Активация на акаунт