В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 126
  • 639
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Lussy, аз съм доволна от д-р Михайлов, намира се в Кършияка, зад ресторант "Хитър Петър". Но, искам да уточня, че не ходим много често, но когато и да отидем нямаме проблеми нито с направления, нито с болнични за децата. Работи по цял ден.

# 481
  • Пловдив
Ако знаете някоя мама от Пловдив да има нужда от детско легло -Подарявам такова с размер 70 на 140,без матрак,и само с една решетка е,така го бях взела от друга майка,може да му се сложи плътна плоскост от другата страна.

# 482
  • Plovdiv
Подкрепям Кет_Г за д-р Михайлов. Аз съм ходила няколко пъти при него и съм мнгоо доволна, Точна и ясна диагноза ми е поставял, която се потвърди от 2 други доктори. Сега даже мисля да се местя при него за ЛЛ, че при моята е едно безкрайно чакане, което не ми се нрави хич, особено като съм болна.

Работното му време ме устойва идеално, защото има сутришен и следобеден прием всеки ден. Не работи на смени. Сега да не излезе като реклама, просто рядко са лекарите, от които съм доволна.

# 483
Здравейте, не съм чела назад дали сте го коментирали преди. Може ли да ми препоръчате добър УНГ специалист в Пловдив, който да работи със здравната каса и ако може адрес къде се намира кабинетът му. Става въпрос за 9 месечно бебе. Аз съм от Хасково и тук само ни мотат-  не знаят какво да изпишат и най-накрая резултат никакъв. Тя е със стафилококи в нослето откакто се е родила и вечер е някакво мъчение- ставам по 100 пъти на вечер да отпушваме нослето, защото не може да диша. През деня страшно много сумти и търка нослето постоянно. Благодаря предварително за отзовалите се.

# 484
  • Пловдив
д-р Консулов - оперира дребчо преди няколко месеца - страхотен и като професионалист, и като човек.
Завеждащ отделението УНГ в Хирургиите, но има и частен кабинет на Васил Левски 82, в него също приема с направления.
Координати може да откриеш в нета, но да отбележа, че много държи, името му да се произнася правилно - с ударение на последната сричка Simple Smile

# 485
 sweet_maniche, благодаря ти много за бързия и изчерпателен отговор.  Hug

# 486
Още един глас за д-р Консулов.
Д-р Елмония Аранаудова също е вариант. Има интернет страница, на която е описан адреса на кабинета. Работи с касата.

# 487
  • Пловдив
За УНГ аз съм доволна от д-р Должиков - ДКЦ-то в Тракия. Много внимателен и добър специалист.

# 488
Стасита,благодаря и на теб  за предложението! За съжаление не мога да помогна за алерголог,защото за щастие все още не съм стигнала И до техните услуги Whistling

Такааам,два гласа за д-р Михайлов,звучи обещаващо,да не говорим,че се намира някъде до офиса ми.В някоя от новите кооперации ли е там или в мед.център?Верно ли работи по цял ден?А има ли много народ като цяло?Млад или възрастен е доктора?
Благодаря ви,момичета!

УНГ - д-р Петров Peace

# 489
  • Пловдив
Здравейте, не съм чела назад дали сте го коментирали преди. Може ли да ми препоръчате добър УНГ специалист в Пловдив, който да работи със здравната каса и ако може адрес къде се намира кабинетът му. Става въпрос за 9 месечно бебе. Аз съм от Хасково и тук само ни мотат-  не знаят какво да изпишат и най-накрая резултат никакъв. Тя е със стафилококи в нослето откакто се е родила и вечер е някакво мъчение- ставам по 100 пъти на вечер да отпушваме нослето, защото не може да диша. През деня страшно много сумти и търка нослето постоянно. Благодаря предварително за отзовалите се.

аз мога да напиша цяла дисертация за лекарите УНГ в Пловдив. 15 дни в Хирургиите, проблем с детето, който не били виждали 20 години и какви ли не опити да го оправят. През това време от педиатри (завеждащ отделението на детска клиника в Пловдив) до УНГ в ИСУЛ (завеждащ отделението), ВМА(завеждащ отделението) и какво ли не ни консултираха, идваха...но нищо, не се наемаха да я транспортират в София в това състояние!!!!

Двамата лекари в Пловдив, които за мен разбират от по-тежки ситуации, не всекидневни единият от които беше в чужбина тогава и не можехме да ползваме е доц. Илиан Дойков и д-р Милинич. При тях бих отишла, ако знаех тогава, уви за Милинич не знаех, а тя беше тук!
И защо бих отишла - това са лекари с международни знания, имат средства, имат спонсорство, пътуват в чужбина- ходят там на конгреси и се запознават с най-новите технологии, лекарства, лечения и т.н. Във ВМИ не смей да ходиш, да, завеждащия е ОК, но условията 0, да не говорим, че все пак ако има нужда от нещо да се прави ще се ползва тяхната база, сестри, "внимание"- не го причинявай на детето.

Сори, че стана дълго. Тъкмо се връщаме от нашия преглед в чужбина, всичко ни е наред, ние в крайна сметка си оправихме детето във Виена, при завеждащия там отделението в АКХ - за всеки, който има възможност и по-сериозен проблем, там са светила, просто нямам думи за отношението, професионализма, условията...

# 490
Здравейте,
съжалявам ,че нахълтвам така в темата ,но имам една молба , ако някоя мама има бебе от 0 до 1 год. и иска да направим взаимно една бебешка  фотосесия ще ми е от голяма полза, в момента си правя нещо като "фотографско портфолио " и имам нужда от модели (абсолютно безплатно)!
Можете да се свържете с мен тук на лично съобщение ,ще отговоря на вашите въпроси а  при желание мога и да покажа сесии правени от мен за да видите моята работа.
Приятен ден на всички !
  bouquet

П.С. Ако има мами и на други дечица по-големи от тази възраст ,също могат да се свържат с мен ако имат желание за фотосесия (също безплатно )

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 13:34 от Gisèle

# 491
Момичета, във всяка лаборатория ли може да се направи антибиограма на гърлен секрет? И ако може да препоръчате ще съм благодарна много

# 492
Здравейте пловдивчани.Някой дали знае какъв автобус ходи от автогара юг до автогара север.Благодаря ви предварително.

# 493
  • Пловдив
От гарата 12 и маршрутка 6.

# 494
Здравейте!
Тъй като не можах да намеря тема за частните ясли в Пловдив, реших да попитам тук.

Попаднах само на ЧДЯ Вълшебник. Знаете ли други? Споделете мнения.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт