В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 97 102
  • 639
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, търся добра шивачка за скъсяване и стесняване на дънки. Ходих при няколко и вече единият чифт е съсипан. Благодаря предварително!

# 496
Здравейте, търся добра шивачка за скъсяване и стесняване на дънки. Ходих при няколко и вече единият чифт е съсипан. Благодаря предварително!

Здравей, много съм доволна от шивачка, която се намира на ул. Асен Златаров. Това е пресечката на гърба на водната палата, (успоредна на бул. Марица), под една кооперация, мисля че адреса се води на Калофер №10, но не съм съвсем сигурна. Момичето е младо, но работи много добре, в същата кооперация има хранителен магазин. По него  ще се ориентираш, ако решиш.

# 497
Здравейте! Може ли да ми препоръчате педиатър хомеопат(класически) от който сте доволни и който да не записва за след 8 месеца!Живея в Тракия,но може и да е в друг квартал!
БЛАГОДАРЯ!

# 498
Здравей Anelia Kirkova-Georgieva , педиатър хомеопат няма  в Пловдив може да си запишеш детето на хомеопат на определената възраст  за приемане не знам на колко годинки приемат деца . Аз съм доволна от д-р Рашкова в 5 дкц предписва ми дентокинд за зъбки шуслерови соли все хомеопатични и щадящи организма неща със съвременно мислене е .  Peace

# 499
Има ли мами за разходки в квартал Каменица?

# 500
  • пловдив
Здравейте, Пловдивски мамчета   Laughing

За поредна година Движение на българските майки - звено Пловдив, организира
Коледният си благотворителен базар!
Той ще се проведе на 19, 20 и 21 декември, в МОЛ Пловдив
ІІІ етаж, от 10 до 19 ч.
Албума ни със снимки на изработените сувенири започна да се пълни  Laughing
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152478941946374.1073 … 261373&type=1

Повечето от вас знаят че паричките събрани от базарите ни основно отиваха за три дома- ДДЛРГ Асеновград, Зелениково и Нареченски бани, но през изтеклата 2014г се наложи да помогнем и на няколко Центъра от семеен тип, както и на Преходни и защитени жилища за младежи с различни заболявания . През предстоящата 2015г отново ще се опитаме да помагаме както на децата все още намиращи се в институциите така и на децата изведени от там.
Цялата ни дейност по събития  и изразходване на суми, придружена и от снимков материал можете да разгледате на страницата на Фондация ДБМ - Пловдив във фейсбук
https://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1 … 0%B2/172709261373

Заповядайте на базара ни! Ще ви очакваме!   bouquet

# 501
Здравейте, момичета!
Интересувам се от доктор Шишманова-детски ревматолог. Ако някои има данни къде работи или някакви координати ще съм много благодарна.
Лека вечер!

# 502
Момичета, с какво мога да стигна от Кичука до Овощарския институт, ходи ли някакъв автобус до там?

# 503
Здравейте!
Знае ли някой къде в ж.к.Тракия продават насипно кафе на зърна?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 504
Момичета, с какво мога да стигна от Кичука до Овощарския институт, ходи ли някакъв автобус до там?

от централна гара можеш да вземеш автобус №7, иначе през Кичука, мисля че минава по Никола Вапцаров, но не съм съвсем сигурна

# 505
Благодаря!

# 506
Здравейте пловдивчанки.Интересува ме работното време на магазин Лидл в Тракия.Благодаря Ви предварително.

# 507
  • Пловдив
Здравейте пловдивчанки.Интересува ме работното време на магазин Лидл в Тракия.Благодаря Ви предварително.
Понеделник – Събота 7:00 - 21:00
Неделя 8:00 - 21:00

# 508
  • пловдив
Здравейте отново!

Утре е старта на Коледният благотворителен базар на ДБМ звено Пловдив!

След 10ч ви очакваме с цялата красота сътворена за вас от сръчните ръце на автори от цяла България, които за поредна година подкрепиха каузите на Фондацията.

Заповядайте в МОЛ Пловдив - ІІІ етаж  Hug

https://www.facebook.com/events/769690029736564/

# 509
Здравейте,
съжалявам ,че нахълтвам така в темата ,но имам една молба , ако някоя мама има бебе от 0 до 1 год. и иска да направим взаимно една бебешка  фотосесия ще ми е от голяма полза, в момента си правя нещо като "фотографско портфолио " и имам нужда от модели (абсолютно безплатно)!
Можете да се свържете с мен тук на лично съобщение ,ще отговоря на вашите въпроси а  при желание мога и да покажа сесии правени от мен за да видите моята работа.
Приятен ден на всички !
  bouquet

П.С. Ако има мами и на други дечица по-големи от тази възраст ,също могат да се свържат с мен ако имат желание за фотосесия (също безплатно )

Здравейте момичета,
копирам си пост от преди няколко месеца,защото сега пак трябват модели , ако има желаещи нека се свържат с мен.
Благодаря !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт