В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 96 937
  • 639
  •   1
Отговори
# 510
Аз ли не разбирам нещо ,или модераторите са решили да трият

# 511
Трият, защото правиш нерегламентирана реклама.

# 512
Ако ги бяха прочели и видели добре,и помислили малко щяха да разберат,че нашия клуб не взима пари от деца.Идеята се реализираа единствено за да се направят децата щастливи и то на родители с малки или никакви възможности.Впрочем подобно е отнощението към извънкласни форми и на директорите на училища,абе типично по нашенски ,а да даваме пари за реклама на нещо за което не се плашаа......
дано преди да изтрият това да го прочетат и се замислят преди да трият .На 50 години съм и ако се наложи да направя подобно нещо преди това ще го коментирам ,все пак уважението го изисква,а правилата не го изискват.Опитах да се свържа с модератор ама не става ,забранили са си личните:)

# 513
# 514
Моля ако има мами от Северен на който дечицата са им в някоя от Детските Ясли моля за отзиви.

# 515
Моля ако има мами от Северен на който дечицата са им в някоя от Детските Ясли моля за отзиви.

Миналата година, моята малка буболечка ходеше в яслата на Космонавт. Но определено не съм доволна. Ако имаш възможност за избор - Мечо Пух е по-добрия вариант. За Палечка и Дребосъчета нямам наблюдения. Сега сме в първа група във Весела и съм много доволна. Зависи в коя част на Северен си и коя ти е близката ясла.

# 516
tonynette -Ние живеем точно зад Хитър Петър.Но мен не ме притеснява яслата ако е далеч тъй като нашият татко ще я води и прибира с колата.На мен работата не ми позволява......За Мечо Пух съм чувала все лоши отзиви тя не ми е вариант...Двуомя се между Палечка (която ни е близо) и Дребосъчета.....Но нямам познати който са си водили децата в тях и за това реших да попитам тук...А за ОДЗ-та също не мисля.Тъй като нали ги правят и сборни групи.Не искам да свикне с малките дечица и изведнъж да ги съберат с по-глеми и да я стресирам.......Би ли ми казала колко време води твоето детенце за по 1-2 часа до като се адаптира.И как въобще реагира твоето дете.Благодаря ти.

# 517
До обяд ходи в продължение на една седмица. Имаше малко рев, но сравнително бързо се адаптира. Проблемът е, че почна да боледува. За 7 месеца направи 5 бронхита, при условие, че преди това не беше боледувала. Не ни се събира пълен месец за сме ходили на ясла.   През май я спрях окончателно - след като излезе класирането за детска градина и ни приеха във Весела. Сега с боледуването сме много по-добре. Да чукам на дърво - бронхит не е правила, само хрема и кашлица, но нищо сериозно.

# 518
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър гинеколог жена. Не става въпрос за бременност,  за нещо също много деликатно и искам да отида при лекар, който може наистина да ми помогне. Благодаря предварително.

# 519
  • пловдив
Здравейте  Hug

Както всяка година, така и тази ДБМ организира Мартенски благотворителен базар.
На 27,28 февруари и 01 март в МОЛ Пловдив- ІІІ етаж
Всички събрани средства ще отидат по проектите на звено Пловдив, с които се опитваме
да направим малко по лек и усмихнат живота на децата отглеждани в институциите.
Тази година продължаваме да помагаме на ДДЛРГ Асеновград, Нареченски бани и Зелениково, но
все по често помагаме и на няколко Центъра за настаняване от семеен тип както в Пловдив, така  и в Асеновград и Брезово. Там са изведени деца, които израстнаха пред очите ни от ДДЛРГ, на които помагаме.

Това е албумчето, в което качваме снимки на мартеничките, които сме сътворили заедно с много приятели на ДБМ от цялата страна. За наша огромна радост за пореден път към нашите усилия се присъединиха и деца. Мартенички направиха  учениците от  СОУ "Петко Рачов Славейков", гр. Кричим и учениците от Vв клас на СОУ Димитър Матевски - Пловдив.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152700230436374.1073 … =3&uploaded=6

Ако някой от вас има желание да подкрепи каузите на ДБМ звено Пловдив, може да го направи през трите дни на базара!
Очакваме ви   bouquet

# 520
Честит празник на всички!
Някой знае ли в колко часа ще бъде зарята тази вечер?

# 521
Здравейте мами от Пловдив, ще съм във вашия град утре и искам да заведа детето си (на 7 м.) на добър кожен лекар по повод един обрив, който няколко доктори вече не могат да установят от какво е.  Може ли да ми препоръчате къде да отида?

# 522
Д-р Ваня Добрева,кожен диспансер 0887845903

# 523
  • Пловдив
здравейте,
дали има къде по това време на годината да запиша дъщеря ми на 4 навършени на модерни танци, от типа поп, рок, модерен балет и др. - някаква комбинирана работа може да са самите танци, важното е уникалната и енергия да се оползотворява за 1 час  Laughing
ВСИ ми е близо, Рилон ми е близо, центъра също, нещо в тракия...абе да са с подход танцьорите, за предпочитане някоя кака да води танците, че нещо не харесваме момчета за такива дейности  ooooh!

# 524
  • Пловдив
https://www.facebook.com/dsmagnifique?fref=ts ,  не  правя реклама ние ходихме само веднъж,но на моята дъщеря и хареса,но така и не можаха да съберат група за по-големи деца,и да повторим.Но опреелено хареса момичето,което преподава,а тя е доста притенциозна.

Общи условия

Активация на акаунт