В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 96 919
  • 639
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Здравейте мами, извинявайте че нахлувам в темичката ви, но моля за съвет.
В събота моя мъж има работа в Пловдив и предложи да отидем с него, но сами да решим какво да правим, децата са единодушни, че искат на басейн. Молбата ми е ако знаете и ми препоръчате къде да ги заведа на басейн в Пловдив ще съм ви много благодарна.  bouquet

# 526
  • Пловдив
Разгледай това.

# 527
Дано имате хубаво време за плаж в събота. Даже и да не отидете на басейн може да се разходите спокойно в центъра и пак да прекарате добре.

# 528
  • Sofia
t_tabakova, благодаря за линка, дано уцелим времето.
Тъкмо това говорехме, че ако не става за плаж ще се разхождаме, толкова отдавна съм ходила, а толкова ми хареса вашия град

# 529
Ако имате време, вечерта може да отидете и на пеещите фонтани.

# 530
  • Sofia
Ако имате време, вечерта може да отидете и на пеещите фонтани.

Аааа остава и да не ги видим, като ще ходим то поне ще се възползваме максимално.  Simple Smile

# 531
Но ще трябва да почакате до 21,30, тогава почва музикалната програма. Има я само три дни в седмицата - четвъртък, петък и събота. Но вие ще идвате в събота, така че няма проблем.
Весело прекарване в Пловдив   bouquet

# 532
  • Sofia
Благодаря, щом трябва ще почакаме, а пък и явно сме уцелили и точния ден. Вече си направих  програма за целия ден.  bouquet

# 533
  • Пловдив
аз бих отишла и в капана, сега там ми е мега интересно. А да не говорим, че точно тази събота е събитието на Младежкия хълм - някаква програма на полянка, песни, танци, предполагам всякакви глупости ще има.

# 534
http://news.plovdiv24.bg/563843.html - това е събитието, за което Josefin пише.

# 535
  • Пловдив
по-интересно ще е отколкото бях чула, сега прочетох, че ще има работилнички за децата и всичко. За жалост ние сме болни и ще пропуснем  ooooh!

# 536
  • Sofia
Благодаря ви момичета, гледам за плаж май няма да е толкова топло, но определено има какво да правим, но как да стигнем до този хълм ? С кола сме, идваме от посока София, накъде да продължим, моя мъж поназнайва малко Пловдив, но не достатъчно. Или да питаме на място?

# 537
Благодаря ви момичета, гледам за плаж май няма да е толкова топло, но определено има какво да правим, но как да стигнем до този хълм ? С кола сме, идваме от посока София, накъде да продължим, моя мъж поназнайва малко Пловдив, но не достатъчно. Или да питаме на място?

http://www.bgmaps.com/map/plovdiv - там където пише "Хълм на младостта" и дано това ви ориентира. Не знам от къде точно ще влезете в Пловдив, но като разгледате картата може би ще ви стане ясно.

# 538
  • Sofia
Благодаря, това е достатъчно, мисля, че ще се справим.  bouquet

# 539
Rossi, току-що прочетох, че мероприятието на Младежкия хълм се отлага за следващата седмица http://news.plovdiv24.bg/564604.html

Общи условия

Активация на акаунт