В Пловдив слънцето пече, хайде всички на море-31

• 96 820
  • 639
  •   1
Отговори
# 540
  • Sofia
Зравейте момичета, отново да ви благодаря, но освен кафенце за друго нямахме време. Но за радост ще имаме възможност често да ходим вече във вашия град, така че още другата седмица ще се възползвам от предложенията ви.   bouquet
Имам още едно питане към вас? Района в който се намира Новотела как се нарича? И евентуално ако знаете за евтини хотели в този район моля да споделите т.к. моя мъж ще ходи по работа един път в седмицата и ще му трябва някакво хотелче за едно преспиване? Благодаря ви предварително!

# 541
Кварталът е Каршиака. Препоръчвам ти хотел Метропол, намира се на колелото на Панаира. Обикновено настаняваме там колеги, които идват в командировка в Пловдив.
http://www.hotel-metropol.net/bg

# 542
  • Sofia
Благодаря много, веднага ще го погледна!   bouquet

# 543
  • Пловдив
Добро утро, лек и спорен ден   bouquet

# 544
  • В царството на мечтите
здравейте как сте започнахте ли да мислите за почивка

# 545
  • Пловдив
Аз на 10,07 заминавам за Поморие

# 546
  • В царството на мечтите
ние час август месец Party

# 547
Ние сме в Китен от 20.08. Нямам търпение вече.

# 548
  • Пловдив
аз не съм спряла да мисля за почивки  Laughing

след последната  изкарахме една болест, едно чудо - чак венозни антибиотици.

Сега се надявам да сме здрави, запазили сме седмица тук от 11 юли:
http://www.ellmauhof.at/

И после за септември сме запазили един къмпинг във Франция, за да видим Дисни:
http://www.campsite-village-paris.com/camping-parc-de-varreddes/ … and-paris-france/

Ако някои после иска отзиви, да пише.

# 549
  • В царството на мечтите
за дисниленд искам аз

# 550
  • Пловдив
пък аз вече си почивам в Родопите Heart Eyes
Днес направихме един преход в планината и... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Горско чедо съм си аз - море не ми трябва hahaha
Но пък другия месец, по някое време ще отскочим и до там - заради децата Simple Smile
Нооооо и на планината ще дойдем поне за още 2 седмици Heart Eyes

# 551
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте трябва да продам детска количка ,бихте ли ми казали кой е най оборотния оказион за такива неща ?
Благодаря !

# 552
  • Пловдив
olx.bg  bazar.bg
тук също се пускат обяви, но ако имат достатъчно мнения във форума.
друго и аз не знам, ако вие знаете - че и аз имам количка, стол за хранене, дрехи, обувки и са ми само в олкс, но там нещата много се промениха и вече нямам доверие на този сайт!

# 553
Подарете ги. Така правя аз, препоръчвам и на вас.

# 554
  • Пловдив
Супер правиш - и аз го правя. Част - подарявам, друга - пазя и трета част - продаваме с одобрението на детето, което си събира паричките в касичка и накрая с тях си купува желано нещо. Смятам го и за възпитателно, да прояви търпение, да очаква, да знае, че не всичко се посочва и взима, да може да даде някакви нейни вещи, без да се сърди...
Често изпада в драми, що се отнася до играчките й - периодично събирам торби и ги нося в градината, като имаха инициатива, както и до нас, където има майки с деца, настанени в общинско жилище под някаква закрила (явно жертви на дом. насилие).

Общи условия

Активация на акаунт