Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 87 833
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Онзи ден отидох при Цветков, тъй като Сигридов го нямаше. Много добро впечатление ми остави. Аз и преди веднъж ходих при него, но на друго място. И двата пъти се държа чудесно. Обстоен, обяснява, даже на моменти прекаляваше. Спокоен е. Не мисля, че е от онези, които могат да те изненадат с лошо отношение, защото примерно са претоварени, имат си някакви грижи или са нервни, както често се случва с повечето доктори, които по принцип правят добро впечатление. Не знам обаче до колко е специалист, това няма как да го преценя по два прегледа.

При Сигридов мисля, че поне месец напред, ако не е и повече вече. При него часовете се  записват винаги от по-рано. За ЖК чаках един час, но мисля, че по-скоро беше излючение, защото минаха преди мен две жени за резултати и без час.

# 721
  • София
От кога се започва ЖК при друг лекар? За сега още ме наблюдава д-р Стаменов.
На мен ми се иска да се запиша при д-р Сигридов,но не зная за кога ще има свободен час. При ЖК има ли големи закъснения в графика, така както при АРТ-лекарите?

някъде към 13 седмица ще те пратят към другите лекари. Сигридов и Михова правят само ФМ , те не водят ЖК. ЖК е с другите лекари- има ги на саита.
Закаснения има да, защото лекарите от ЖК са и в родилното и ако се случи спешно раждане  се бавят.

# 722
  • София
Д-р Сигридов и Д-р Михова не водят ЖК по пакетните цени. При тях може да се ходи редовно,но всеки преглед се заплаща.

# 723
Д-р Сигридов и Д-р Михова не водят ЖК по пакетните цени. При тях може да се ходи редовно,но всеки преглед се заплаща.

Какво имате предвит като пакетни цени

# 724
  • Sofia
Значи, че не плащаш пакет по ЖК, а всеки преглед, на който отидеш.

# 725

Хе-хе това го схванах имах предвид, какво точно включва пакетната цена - бр.прегледи,  ехографии и т.п.?  Каква е сумата?

# 726
  • София

Хе-хе това го схванах имах предвид, какво точно включва пакетната цена - бр.прегледи,  ехографии и т.п.?  Каква е сумата?

http://invitro-bg.com/bg/vsichki-zaedno/137/1091/

# 727

http://invitro-bg.com/bg/vsichki-zaedno/137/1091/

Благодаря!
Тъкмо се бях запътила към сайта да проверя докторите. Направо се изтенадах,че са неписали някакви цени.
Аз за всеки случай се записах на ЖК при позната докторка в родният ми град  по здравна каса. Все пак при проблем ще ми е по-спокойно.Жената  направи цялостен преглед и срещу направление и  2 лв такса в лабораторията направих описаните изследвания. С  ФМ, скрининга и 3-4 прегледа при д-р Сигридов май ще се вложа в сума,колкото пакетната цена.. Трябва да се пести все пак в къщи нямаме печатница за пари  ooooh!

# 728
  • София
аз изкарах цялата бременност при д-р Михова, прегледи през 3 седмици и подобна сума платих, кръвни и подобни изследвания ги пусках по зк и и ги носех.
бих се записала на такава жк само заради болничен, може би ще е по-лесно  newsm78

# 729
Здравейте  Simple Smile трябва да се запиша  на ЖК в клиниката но съм в колебание при кой доктор,бихте ли сподели ли ммнения за някой д-р от ЖК.Благодаря ви предварително Simple Smile

Аз съм при д-р Личева. До сега съм била само веднъж при нея, но останах много доволна! Любезна и усмихната е и се държа много добре. До колкото разбрах е привърженичка на естественото раждане, което за мен е плюс. Също ми допадна, че не побърза да ми изписва разни витамини, както е практика за голяма част от докторите, а прецени, че щом се храня добре си приемам достатъчно витамини чрез храната. Надявам се и за вбъдеще да остана доволна от нея. Всеки случай на този етап я препоръчвам Simple Smile

# 730
  • София
В 12г.с. направих ФМ при Д-р Михова и тя предложи да продължи да ме следи като високо рискова бременност.Успоредно с това записах ЖК в 7 ДКЦ,за да ми издават болнични.Задължителните изследвания ги правя по ЗК в лаборатория Санте и резултатите ги показвам на Д-р Михова.Амниоцентезата на 12.11 пак тя ще ми я прави.

# 731
Момичета аз още съм в колебание при кой доктор да се запиша на ЖК в клиниката а днес мисля да се запиша вече newsm78

# 732
Аз съм при д-р Личева. До сега съм била само веднъж при нея, но останах много доволна! Любезна и усмихната е и се държа много добре. До колкото разбрах е привърженичка на естественото раждане, което за мен е плюс. Също ми допадна, че не побърза да ми изписва разни витамини, както е практика за голяма част от докторите, а прецени, че щом се храня добре си приемам достатъчно витамини чрез храната. Надявам се и за вбъдеще да остана доволна от нея. Всеки случай на този етап я препоръчвам Simple Smile

По принцип д-р Михова и Сигридов не изписват витамини през бременността. Мога да те уверя, че не се хранех добре, защото не можех и пак родих здрави, големи доносени деца. Важни са изследванията, по тях също се разбира как вървят нещата.

# 733
и аз съм на ЖК при д-р Сигридов но си пускам неговите изследвания в тяхната лаборатория имала съм огромни грешки с нашите лаборатории в моя град!После е късно и не им вярвам вече!Иначе ЖК по каса е само за болничните,не се доверявам особено като бебето е чакано 15 години!Смятам да родя там и дочух,че ще има промяна в цената за осигурените!1600лв,но като отида на 07.11 ще попитам!Ако някой знае да сподели!

# 734
и аз съм на ЖК при д-р Сигридов но си пускам неговите изследвания в тяхната лаборатория имала съм огромни грешки с нашите лаборатории в моя град!После е късно и не им вярвам вече!Иначе ЖК по каса е само за болничните,не се доверявам особено като бебето е чакано 15 години!Смятам да родя там и дочух,че ще има промяна в цената за осигурените!1600лв,но като отида на 07.11 ще попитам!Ако някой знае да сподели!

Някой беше написал по-назад в темата,че се очаква увеличение на 1600 лв. от средата  на ноември.

Общи условия

Активация на акаунт