MAC & Sephora - 14 тема

• 48 383
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Посетих щанда на MUFE  Heart Eyes  Взех си молив за очи от аква серията и коректор за вежди, и от двете съм много доволна, няма триене и размазване. Дадоха ми да пробвам и 2 фдт HD и матиращ. Много естествено стоят, разкошни са.
От намаленията си взех Advanced  night repair серум на Ести Лаудер и Advanced time zone хидратираща емулсия, по съвет на консултантката и съм много доволна, лицето ми се промени много само за 5 дни, изобщо не ми се вярваше.

# 137
  • USA, Steak State
Mac Antonio Lopez

https://twitter.com/JennArynGold/status/349166878838636544/photo/1

http://www.beautezine.com/sneak-peek-at-the-mac-tropical-taboo-c … -for-summer-2013/

Последна редакция: пн, 24 юни 2013, 21:40 от TheBlackWidow

# 138
Да споделя с вас едно случайно откритие. Правя си с Терра Ората купидоновия лък на устните всеки ден и се получава много добре. Вчера понатиснах малко повече с Експерта на RT и докоснах и устните. Хареса ми, но не посмях да рискувам да ги направя целите. Днес обаче се престраших и се оказа че Терра Ората е чудесно, лятно, бронзово- златно.......червило. Много хубаво се получи и засега е много трайно. Heart Eyes
Между другото същото става и с всички желета на ЕЛ, като пък те могат да се използват и с мокра четка за голяма интензивност. Те всъщност точно затова са желета.

# 139
  • Бургас
Densi днес, точно си мислих така да използвам златното желе на ЕЛ, обаче стигнах само до скули, нос и над горната устна. А мисля да мацна върху червено червило за ефект.

# 140
И аз да изкажа впечатление и възхищение от щанда на MUFE в Сефора...минах снощи много забързо, точно преди да затворят и не успях да суочна много неща, но направо се влюбих в тези Aqua Cream Colors - мацнах си Warm Beige на ръката и не мръдна цяла вечер, дори след като си измих ръцете имаше следа. Не го купих, защото нямах време да обмисля, а и имам няколко много подобни цвята, но текстурата е много различна - блести много красиво, равномерно и дискретно и са ужасно трайни. Може да се ориентирам към друг цвят, защото формулата не е за изпускане  Heart Eyes

# 141
  • Бургас / София
Много надути ми се сториха цените в Бургас.. Един ФДТ на ЕЛ 80 лева, а като ходих в Сефора на Шанел беше 78. Сега съм се спряла на Тера Ора в Бургас е 126 лева въпроса ми е в Сефората колко е?

# 142
Да споделя с вас едно случайно откритие. Правя си с Терра Ората купидоновия лък на устните всеки ден и се получава много добре. Вчера понатиснах малко повече с Експерта на RT и докоснах и устните. Хареса ми, но не посмях да рискувам да ги направя целите. Днес обаче се престраших и се оказа че Терра Ората е чудесно, лятно, бронзово- златно.......червило. Много хубаво се получи и засега е много трайно. Heart Eyes
Между другото същото става и с всички желета на ЕЛ, като пък те могат да се използват и с мокра четка за голяма интензивност. Те всъщност точно затова са желета.

Mr. Green
значи не съм само аз с нестандартните приложения....откакто се сдобих с  уиспър-а, го ползвам почти всеки ден, е няма червило,което да пасне толкова добре с визията, която се постига с него, в сравнение със самия него- на устните, с безцветен гланц отгоре... Sunglasses

# 143
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е сега ме застреляхте - как ги ползвате тези продукти на устни  newsm78

Аз вече направих тен и всяка вечер слагам тера ората на цяло лице (умерено разбира се) - кожата ми придобива сатенен вид, няма такава красота  Heart Eyes

# 144
Слагате ли нещо на устните преди това?

# 145
  • София
....откакто се сдобих с  уиспър-а, го ползвам почти всеки ден, е няма червило,което да пасне толкова добре с визията, която се постига с него, в сравнение със самия него- на устните, с безцветен гланц отгоре... Sunglasses
Нищо не казваш за Лайтскапейда.
Беше ти такава тръпка и на теб! Grinning

# 146
  • Torino,IT
Е сега ме застреляхте - как ги ползвате тези продукти на устни  newsm78

Аз вече направих тен и всяка вечер слагам тера ората на цяло лице (умерено разбира се) - кожата ми придобива сатенен вид, няма такава красота  Heart Eyes

Тъкмо си мислех.за теб тия дни как е на морето и как се държи тера ората на.тен.
Аз засега правя само скули с нея, отказах се.да я слагам на цяло лице като отдолу контурирам или.с бежа или с четирите сезона. Но.като направя тен ще.слагам навсякъде.

# 147
  • Бургас
cityofangels мисля, че и в Сефора тера ора е толкова 126лв. За това поръчвам от feelunique някои неща. А и тера ора мисля, че е изчерпана в Бургас.

# 148
  • Бургас / София
Може Тера Ората да е толкова, но ФДТ-те в Сефората бяха по евтини, не знам може това увеличение да е от сега, а иначе и аз от ФЮ мисля да я поръчам или от Варна с -20 процента от Ел, дано там е налична на 13-ти юли ще ходя..

# 149
Много надути ми се сториха цените в Бургас.. Един ФДТ на ЕЛ 80 лева, а като ходих в Сефора на Шанел беше 78. Сега съм се спряла на Тера Ора в Бургас е 126 лева въпроса ми е в Сефората колко е?
Цените са продуктите от високия клас в България са фиксирани и най-често са абсолютно еднакви навсякъде. Терра Ора струваше /защото в София вече я няма отдавна/ точно 126 лв.
Ако има някаква разлика от лев, два и то не в големите вериги, то това си е политика на магазина. Сефора, ЕЛ, БЗ, Дъглас, Леро, Карина продават винаги с фиксирани цени. Peace

Общи условия

Активация на акаунт