MAC & Sephora - 14 тема

• 48 262
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • USA, Steak State
дълготрайни са  Peace

за нанасянето - с каква четка пробваш?  Rolling Eyes

Нямам още аленка от въпросните сенки в бурканче, но знам от Дени, че се събират в гънките. Иначе такива продукти освен с пръсти не виждам с какво друго биха се нанесли добре.

# 586
  • в 1001-та нощ
сенките ги нанасям с четка за сенки, върху база и не ми се събират, може и Епона да сподели, тя има доста видове, но не сме коментирали - дали ползва база и как ги нанася  Peace

кремообразен руж - не съм ползвала, но зная, че се полага успешно с плоска четка - например - стиплинг четката на Саманта  Peace

# 587
  • USA, Steak State
Имам я въпросната четка, освен да пробвам с някой евтин руж та ако не се справя пое да не съм дала много пари

# 588
  • в 1001-та нощ
за сенките ми е най-удобна една плоска четка за сенки на UD  - с много твърд косъм, може би ми е от някой нейкид  newsm78

# 589
  • USA, Steak State
Имам я, от някой от Нейкедите беше, май първия ( идваха с четки или двустранен молив). Ще опитам и с нея като си взема Epatant

# 590
  • Варна
Тези сенки са ми едни от най-трайните. Нанасям ги с пръсти или с четката към тях. Ползвам ги върху база на Арт Деко и не съм имала случай, в който да ми се събират. Вдовичке, не им се чуди изобщо!  Simple Smile

# 591
Вдовичке подкрепям супер са сенките. На мен ми се събират но към 6 час примерно. Винаги нося база задължително и то Пейнт Пот, но аз съм с много мазен клепач. Не им се чуди това са един от най-хубавите гримове въобще. Моите бурканчета растат като бройка с бясна скорост.

Кремообразни продукти на бузите винаги и единствено само с дуофайбър четка. Малко, пестеливо и винаги нормално. С други четки ставам като матрьошка.

# 592
Днес реших да се навъртя около Мас в Сердика и хоп изненада, него го няма  Sad
Сега в София само в мола на Цариградско ли има Мас?
Сефора са отворили и в Парадайс, нали? Или бъркам.
Днес получих мистъри код от http://www.hqhair.com/home.dept и за моя изненада беше 25%.
Веднага си поръчах Нейкед, от кога мечтая за нея  Heart Eyes
Исках и Нарс Оргазъм, нищо че съм скарана с ружовете, сега ще се уча, обаче на него не се ловеше код и го отложих за неопределено време.
Тук горе долу колко струват ружовете на Нарс?

# 593
Магазина на Мас в Сердика е затворен от около две години.
Нарс не се продава в България и няма и да дойде скоро.
Сефора има и в Парадайз. Peace

# 594
Леле, 2 години! Аз съм голяма блейка  ooooh! Чак сега като реших да си купувам четка се усетих, че го няма в мола.
Т.е. сега само на Цариградско ли? Да не са отворили и те в Парадайс?

# 595
Само в The Mall. Peace

# 596
densi благодаря за инфото  Hug

# 597
Сенките в бурканнче на Шанел са страхотни. Вдовичке, не им се чуди изобщо. Имам 8 цвята от тях. Всички са ми дълготрайни, не мърдат, докато не ги сваля, и не ми се събират в гънките. Няколко пъти ми се е случвало да ми се поотпечатат малко нагоре, защото съм с леко паднал клепач, но това така или иначе не се забелязва от околните. Нанасям ги без специална база (само фдт, защото слагам и на клепачите) или с тяхната си четка, или с някоя друга, която ми попадне.

# 598
  • София
Ако някой знае добри трикове за нанасяне на кремообразен руж, моля да сподели.
Точно със същият въпрос си блъскам главата и аз от едно известно време.
НИ с пръсти ми се получава, ни с плоска четка, ни с нищо! #Cussing out
Сега само със скунксова четка не бях пробвала. Но щом Денсито казва, че работи- длъжна съм да пробвам! Hug

# 599
О не с пръсти се набива в порите и става зле. С четка от таклон и много малко количество продукт, ама наистина много малко една капка примерно от по-течните, и леко се втрива в скулите. Размазва се хубаво и ако се налага, почти никога не се, Simple Smile се слага още, пак същото супер малко количество.
Ама четката не тази на Ебелин, която всички имаме гъстата, а рехава като 187 или 130 на Мас примерно. Марката няма абсолютно никакво значение, само космите да са рехави и изкуствени. Тези четки винаги нанасят деликатно кремообразни продукти /без значение точно какви/ и вида им на лицето стои нормално и естествено.
Пробвайте и дано ви хареса. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт